2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
پس چی بگم دکتر بنویسه ...که برای دی اف ای خوب باشه؟ زود جوابمو میدی عیر از فرتیل اید و ای و سی و ا ...

والا دکتر بهتر میدونه چون ما دقیق طبق تجویز دکتر رفتیم......

مثلا ویتامین سی داشت، ال کارنتین، فولیک ۵، زینک پلاس، ویتامین ای رو هم حذف کرد واسش، کیوتن،....

اینا یادمه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا دکتر بهتر میدونه چون ما دقیق طبق تجویز دکتر رفتیم...... مثلا ویتامین سی داشت، ال کارنتین، فولی ...

انا جون ..شوهرم ازمایش هورمونی نداده  .....میشه بگی از هومونی شامل چی میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون  به نظرت dfi همسرم نرمال بود،دکتر گفت برای احتمال بالاتر ماهم pgd کنیم ،به نظرت این کا ...

عزیزم دی اف آیش یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سی دی مارکرات کامل بودن؟ دوتاییا خیلی مهمن خصوصا تو مورد سرم.....

آره حتی یک چیز های هم اضافه تر از اینا دادم مثل انتی دابل استرند لوپوس و ارتریت روماتید فاکتور پنج لیدن 

کامل بودن 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
گلم کم یعنی چ قد ؟ 

عزیزم به تعداد فولیام ربط داره خوب احتمالا.....

مثلا برا دوستمون که گفتم فولیاش غیر قابل شمارش بوده ۴۰۰ کم بود و کنسل شد حالا برا شما که حدودا ۱۴ تا فولی داری شاید حداقل فرق کنه.....

عزیزم خودتو چرا شکنجه میکنی تفسیر این اعداد واقعا تخصصیه و منحصر به فرد و شرایطه و فقط دکتره که میتونه تشخیص بده!!!!!

رویا جان شما همسرتون ساعت ۵ تا ۶.۵ مطب دکتر جنتی باشن ویزیت میشن فقط یادمه منشیش گفت سه شنبه ها دکتر دیرتر میان

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
مشکل کروموزومی باید پی جی اس بشه درسته؟؟؟؟ من قبلا مشاور ژنتیک رفتیم که جنین هارو برام پی جی اس کنه ...

عزیزم کاریوتایپ رو بده واستون یه دکتر زنان بنویسه.....

کرومزومهارو بررسی میکنه.....

اگه تهرانی من نیلو انجام دادم طبقه چهارش که بخش ژنتیکیش ژنومه.....

دکتر منم قبل میکروی سوم نمینوشت و میگفت احتمال زیاد مشکل ندارین چون جنین گرید آ دارین با گریه گفتم با احتمال کاری ندارم میخوام مطمئن بشم....

دیگه توان همینطوری جلو رفتنو ندارم.....

البته شکر خدا واقعا مشکلی نبود......

اما بودن دوستانی که انجام دادن و مشکلشون رو شد.....

والا همسر منم نداده.....

اخیرا چند تا از دوستان داده بودن.....

اینا یادمه....

پرولاکتین.....

اف اس هاش.....

تستسترون و.....

یکیش فکر کنم یاس جون بود یکی مامانی طاها.....

ازشون بپرسی میان کمکت میکنن.....

اناجون جوابمو میدی. درمورد آز هورمونی....

عزیزم جواب دادم اما الان اگه اونجایی دیگه شاید دوستان نباشن کمکت کنن بگو دکتر میخوام از نظر هورمونی همسرم چک بشه کامل کامل.....

اگه بهونه آورد مثلا الکی بگو برادر شوهرتم مشکل هورمونی داشته میخوایی حتما چک کنین.....

عزیزم به تعداد فولیام ربط داره خوب احتمالا..... مثلا برا دوستمون که گفتم فولیاش غیر قابل شمارش بوده ...

برا منم شاید بیشتر از ۱۴ باشه حتما اون فولی های کوچیک رو نگفته 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برا منم شاید بیشتر از ۱۴ باشه حتما اون فولی های کوچیک رو نگفته 

خوب مطمئنا دکترت میدونه آمار ریزاتو.....

توروخدا خودتو اذیت نکن.....

عزیزم کاریوتایپ رو بده واستون یه دکتر زنان بنویسه..... کرومزومهارو بررسی میکنه..... اگه تهرانی من ...

انا جونم ممنون از توضیح کاملت 

منم 12 تا جنین دارم همشون گرید a هستن ولی یکبار بارداری طبیعی داشتم سقط شد که فکر کنم مربوط به جهش هتروزیگوت خودم بود 

تهران نیستم عزیزم مشهد هستم 

دکتر زنان بنویسه به کدوم دکتر نشون بدم ؟؟

و اینکه اگه مشکل در کاریوتایپ باشه درمانش چیه؟

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا