2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

ایمنی انعقادی کاملا دادم همه اینارو دی ان اف رو همسرم داد 

ولی کاریوتایپ نه 

ولی یک استخراج دی ان ای داشتم که خوب بود 

بعد ایمنی بالا باشه داروش همون پردنیزولون و ای وی ای جی هستش درسته؟؟؟؟

من پردنیزولون رو داشتم موقعی انتقال با اینکه سی دی مارکرها خوب بود ولی بازم برای جلوگیری دادش 

ای وی ای جی هم گفتم 

گفت کاندیدش نیستی و اگه خیلی اسرار داری بعد مثبت شدن ای وی ای جی میدم 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
عزیزم والا من که برا همون روز زنگ زدم وقت دادن رفتم الانو نمیدونم روالش چیه..... برا همسر من آمپول ...

پس چی بگم دکتر بنویسه ...که برای دی اف ای خوب باشه؟

زود جوابمو میدی

عیر از فرتیل اید و ای و سی و ال کارنیتبن محلول و اینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تعین جنسیت میخوام انجام بدم  اول اینکه میگن احتمال بارداری پائین هست میخواستم ببینم کسایی ...

خوب بچه اوله یا نه چون برا بچه اول هر جایی قبول نمیکنن و یه چند تا مرکز خصوصی باید بری که هزینش بالاترم هست.....

خوب اگه جنین با جنس مطلوب از پی جی دی در اومد اون وقت واست انتقال میدن و اگه بدون مشکل باشین خوب شانستون بالاتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون جنینم بلاست بوده..نه هفته کامل یعنی وارد ۱۰ هفته میشم همین هفته؟

پس اگه بلاست بوده میشی ۹ هفته و ۲ روز که عملا وارد هفته ده شدی دیگه.....

۹ هفته و ۱ روز یعنی دیروز ماه دوم رو تموم کردی و امروز وارد ماه ۳ شدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره انا جونم خیلی سخته همش اشک تو چشامم جمع هستش  برای پیگیری چیکار کنم ؟؟؟ من تمام آزمایش ها ...

کاریوتایپ چی؟

دی اف آی چی؟

آره انا جونم خیلی سخته همش اشک تو چشامم جمع هستش  برای پیگیری چیکار کنم ؟؟؟ من تمام آزمایش ها ...

عزیرم شما که همه ی کارای لازم رو انجام دادی بهتره دوباره وارد سیکل بشی و مجدد انتقال بدی ایشالا اینسری مثبت میشی . خیلی ها بدون مشکل هستن با چند بار انتقال مثبت میشن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام آنا جان من دیروز انتقال داشتم جای آمپول پروژسترون رو میتونم کمپرس گرم بکنم  ؟

بله عزیزم بذار فقط سعی کن اون سمتی که امروز تزریق میکنی فردا کمپرس گرم بذاری.....

یعنی ۲۴ ساعت بعد تزریق.....

یه روز در میون که چپ و راستت تزریق میکنی یه روز در میون هم البته برعکس کمپرس گرم بذار.....

خوب عزیزم جواب سوالمو ندادی حالا کلی میگم اگه نیاز به راهنمایی بود بازم در خدمتم..... اگه برا تعیین ...

آنا جون 

به نظرت dfi همسرم نرمال بود،دکتر گفت برای احتمال بالاتر ماهم pgd کنیم ،به نظرت این کار رو انجام بدیم

مرددم

چون هزینش هم خیلی بالاست و میترسم همون تعداد جنین هم هدر بره تو این مرحله

ممنون می شم اگر نظر خاصی دارین راهنمایی کنید

عزیرم شما که همه ی کارای لازم رو انجام دادی بهتره دوباره وارد سیکل بشی و مجدد انتقال بدی ایشالا اینس ...

خیلی اذیت شدم 

من همون بار اول رفتم این آزمایش هارو دادم که منفی نشم

ولی با تموم تلاش ها بازم منفی شد خیلی اذیت شدم 

فعلا که نمیتونم وارد بشم واقعا خسته هستم هم روحی هم جسمی 

شاید بعدا دوباره شروع کردم 

آزمایش های ایمنی کامل بودش  کاریوثایپ نه همون ژنتیک هستش؟؟؟ یک آزمایش استخراج دی ان ای داشتم ف ...

پس خودت و همسرتم کاریوتایپ بدین بد نیست.....

چون من کساییو میشناسم همه جنیناشون بلاست گرید آ بودن و بعد کلی انتقال منفی تازه سر خود رفتن کاریوتایپ دادن و معلوم شد مشکل کرومزومی دارن.....

اگه کم باشه (خیلی کم منظورمه ها ) میتونه نشونه ی پوچ بودن فولی ها باشه شما که گفتی استرادیول دکترت ...

گلم کم یعنی چ قد ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ایمنی انعقادی کاملا دادم همه اینارو دی ان اف رو همسرم داد  ولی کاریوتایپ نه  ولی یک استخ ...

سی دی مارکرات کامل بودن؟

دوتاییا خیلی مهمن خصوصا تو مورد سرم.....

پس خودت و همسرتم کاریوتایپ بدین بد نیست..... چون من کساییو میشناسم همه جنیناشون بلاست گرید آ بودن و ...

مشکل کروموزومی باید پی جی اس بشه درسته؟؟؟؟

من قبلا مشاور ژنتیک رفتیم که جنین هارو برام پی جی اس کنه که با شرحالی که گرفت گفت کاندید پی جی اس نیستین با توجه به سابقه پزشکیمون 

بنظرت با توجه به اینا برام انجام میدن کاریوتایپ رو ؟ 

چه متخصصی برم؟

ژنتیک یا روماتولوژی یا متخصص ایمونولوژی؟؟؟