2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
برای م ن باعث التهاب لگن شده حالا وقت گرفت مبرم پیشد کتر عارفی البته گفت هابان وقت میده ببینم نظر ای ...

عزیزم دکتر عارفی خیلی جدی به اندومتریوز نگاه نمیکنه ها !!
فک کنم طبق توصیه انا جون دکتر پاد مهر تو مرکز ابن سینل بهتر میتونه شما رو راهنمایی کنه که ایا شدتش در حدی هست که نیاز به عمل باشه یا نه
خیلی از بچه ها هم از دکتر آصف جاه نظر و مشورت کرفتن

دکتر عارفی مربوط به سقط مکرره
به نظرم تو هر مشکلی پیش دکتری که تو همون زمینه وارد ویزیت بشه ادم بهتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسییی گلم راحتم کردین . یعنی اگه بالا یا پایین باشه ربط نداره و پانکچر انجام میشه ؟ من ب دکتر گفتم ...

اگه کم باشه (خیلی کم منظورمه ها ) میتونه نشونه ی پوچ بودن فولی ها باشه

شما که گفتی استرادیول دکترت نداده
چند روز قبل گفتی
اشتباه کردی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر عارفی خیلی جدی به اندومتریوز نگاه نمیکنه ها !! فک کنم طبق توصیه انا جون دکتر پاد مهر تو م ...

به من گفت هبودن تخصصش توی اندومتریوزه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

پس احتمالا به قند ربط داره اینجور که گفتی چون تست تحمل قند یه ساعتم کمی از رنج بالا بود ۱۳۹ بود که ب ...

انا جون بالا بودن مقدار قند تو تست تحمل قند ربطی به قند موجود در شیر نداره
چون اونجا شربت گلوکوز میخوریم
اما قند موجود در شیر لاکتوزه

عزیزم خوب بازم خیلی دکترای تو باغم زیر بار نمیرن و برا اینکه مریض رو بکوبن و بگن فضولی موقوف از این ...

اره راس میگی
فک کنم مشکل اصلی از باغه !!وگرنه دکترا که تقصیری ندارن 

گلم دکتر گفتش ک فردا ک س شنبن و سیزده پری هستش ازمایش استرادیول بده ولی من ترسیدم تا بعد از ظهر آماد ...

خیلی اشکال داره جانم!!

لاله جون اگه اسم دارو رو فهمیدی یا دوستان گفتن ممنون میشم بهم بگی تو نوت بوکم یادداشت کنم چون دوستان ...

من خیلی فضولم :))))))))))
نمیدونم چرا اسم دارو نپرسیدم اخه !!

این سری رفتم ان شاء ا... حافظه ام یاری کنه و یادم بمونه میپرسم

عزیزم خوب بازم خیلی دکترای تو باغم زیر بار نمیرن و برا اینکه مریض رو بکوبن و بگن فضولی موقوف از این ...

آنا جان من 5 شنبه انتقال دارم

برام دعا میکنین؟

بعد انتقال یا الان بادوم خام بخورم؟

حالا که انجام دادی فقط جوابشو به دکترت گفتی بگو ۱۲م انجام دادی نیاز بود میگه تکرار کنی.....

احتمال خیلی زیاد تکرار میکنه چون هر روز با روز بعد کلی فرق داره
من هم دهم هم دوازدهم از دادم خیلی فرق داشت

[QUOTE=65389144]شما چسبندگی دارین که لخته خون پریودی باقی می مونه؟[/QUOTE]

داشتم عزيزم عمل كردم ماه پيش 

گفت اين سري پرى كم بوده به خاطر سيكل ivf 

مصرف قرص ldدر ١٥ روز باعث خونريزى كم شده 

وگرنه عزيزم پوليپ ٢تا داشتم و چسبندگى كه عمل كردم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
واقعا؟ یا شوخی بود؟:))))))))))))

خب بهم با حرفات جرات دادی من رفتم گفتم یا همه ازمایشات رو بنویس یا نمیخوام .

اونم گفت بیا پول ویزیتت .

خواستم بگم لاله جون گفته دیگه به اونجا نرسید ...خخخ😅😅