2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
مرسی از دادن انرژی مثبتت.❤❤ انشاالله که منم یه روز .روی خوشی ها رو ببینم ....

میبینی شک نکن.....

من شرایطی داشتم که همه فقط فکر میکردن بدختی و حسرت و غم تنها هم دمم قراره باشه.....

حتی عزیزترینامم نتونستن خوشبختیو که در خونه مو زد هضم کنن حتی هنوزم به سختی میتونن هضم کنن شایدم نمیخوان باور کنن که منم لایق خوشبختیم.....

خیلیا فکر میکنن کسی که هی زمین میخوره یکیم باید بزنن تا بیشتر زمین گیر بشه اما خداییم هست که همیشه با نهایت محبت دستشو برا بلند کردنمون دراز میکنه.....

خدا واقعا برام سنگ تموم گذاشت.....

یه همسر بی نظیر.....

بعدش شیرین ترین هدیه دنیا دخترم.....

حتی بعدشم نگفت خوشی دلتو میزنه بازم سنگ تموم گذاشت و این معجزه رو تو دلم کاشت......

خدا بینظیرترینه و از بخشیدن دریغ نمیکنه......

بعضا سختیایی که تو یه مقطع زمانی میکشیم برا اینه قدر داشته هامونو بدونیم یا داشته هایی که قراره قسمتمون بشه رو بتونیم قدر بدونیم......

پس مواظب داشته هات باشه و برا رسیدن به نداشته هایی که مطمئنا به زودی خواهی داشت صبوری کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میبینی شک نکن..... من شرایطی داشتم که همه فقط فکر میکردن بدختی و حسرت و غم تنها هم دمم قراره باشه.. ...

آنا جون میدونم که دقیقان الان حس میکنی من چه احساسی دارم ...ممنونم که اونقدر بهم با این حرفات انرژی دادی که الان دارم اماده میشم برم دنبال کارام .تا توکل بخدا ببینم چی میشه.

من تلاشم رو میکنم نه در مورد این موضوع کلا واسه خوشبختیم .....مطمئنم خدا اونقدر غرق خوشبختی منو میکنه که بقول شما حتی هضمش واسه اونایی که از زمین خوردنای من کیف میکنن .میبینن دارم آب میشم نه راهنمایی نه دلداری.با برق چشماشو میگن حقته....واسه همونا هضمش خیلی سخت میشه.

هر چند من در هیچ مواقع نه اون موقع که همه چیز واسم عالی بود نه الان که پر از مشکلم بدی کسی رو نخواستم.نمیخوام.

نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم بابت این حرفا و دلداریهای قشنگت .کاش پیشم بودی کلی باهات درد دل میکردم خالی میشدم .تو هم بهم حرفای قشنگ و امیدوارانه میزدی.چون واقعان درکم میکنی و احساسم رو لمس میکنی...

فدای دل مهربونت.هیچ وقت این محبتت رو تو این روزای سختی که دارم رو فراموش نمیکنم.از خدا میخوام در اوج خوشبختی هم نذاره فراموشت کنم.نمیشناسمت ولی اونقدر مهربونی که از هزار آشنای غریبه که کنارم هستن و میشناسمشون عزیزتری واسم .

از اول تاپیک تا حدودی که تونستم بخونم همه جا با دوستان دیگه همراه بودی دردل دلاشون رو خوندی بهشون امید دادی.مطمئن باش از این که هستی خوشبختر میشی صد در صد ....چون دعای من و امثال منه دل شکسته همیشه همراهته و واسه آرامش و خوشبختیت دعا میکنیم .

بازم ممنونم از حرفای قشنگت و امید دادنت ....

مطمئن باش حتی اگه دیگه اینجا هم نیام یه روزی.که حتمان یه روزی این اتفاق میفته .ولی این بدون که همیشه با یادآوری حرفای مثبتت انرژی میگیرم.هر لحظه به یادتم و دعات میکنم.

شما هم با اون دل پاک و مهربون و دلسوزت واسه من و دوستان دیگه دعا کن ...❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون میدونم که دقیقان الان حس میکنی من چه احساسی دارم ...ممنونم که اونقدر بهم با این حرفات انرژی ...

فدات بشم عزیز دلم.....

مطمئنم یه روز میایی و از روبراه شدن همه چی خبر میدی.....

منم هیچ وقت بدی حتی کسایی که برا ناراحتیام قند تو دلشون آب میشد رو نخواستم و نخواهم خواست....

کسایی که داشته هام رو دلشون سنگینی کرده و میکنه و من با داشته هاشون کلی ذوق کردم و میکنم......

میبوسمت عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باید قبلش به دکتر میگفتی بهش دارو میداد من برای اینکه خودم کنار شوهرم باشم مجبور شدم دروغ بگم که هم ...

لاله جون

دارویی بود که تونست راحت نمونه بده ،از داروخانه بپرسیم می تونه راهنمایی کنه؟

منم با دکتر ذوالقدر دوبار انتقال داشتم و نتیجه ای نگرفتم . در کل ازش راضی بودم . چون من اندومتریوزم ...

منم آندومترم نازک شده و چسبندگی هم دارم،قرار هست بعد از پانکچر و انتقال جنین با دکتر آصف جاه هیستروسکوپی بشم.

من جات باشم احتیاطا قبل سیکلم آز تیروئید میدم اما بلافاصله بعد بارداریو قطعا باید بدی..... مال من ب ...

اوکی.پس برم تهران حتما یه آزمایش میدم باز.. درسته یسری علائم داره اما من چون لب مرزم مشخص نمیکنه زیاد...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم آزو نداشتم ولی استرا رو داشتم..... چون دکتر از رو سونوها حدس میزنه کی ریسک آنرمال بودن آز رو دا ...

آره دقیقا منم مث تو...

خدایی حسابیم سونو میکنه قششششششنگ با دقت..🤗

مثلا سر همین تیروئید من گفت لب مرزی اما نمیتونم ریسک کنم برو دکتر نظر اونم بدونیم که اگه خوبه وارد سیکل شیم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ببخشید میشه راهنمایی کنید.منظور از امپول hmgوhcg چیه؟؟؟؟زمان تزریقشون کی هست؟؟؟؟؟

هاش ام جی برا تحریک تخمدانه از روز دوم سوم پریودی شدوع میشه.....

هاش سی جی واسه آزاد سازی تخمکه و ۳۶ ساعت قبل عمل پانکچر (تخمک گیری) تزریق میشه.....

نحوه طزريق ارگالوتران را بگيد لطفا  احتياج به هوا گيرى هست يا نه ؟  دور ناف خوبه ؟

عزیزم معمولا آماده ها نیاز به هواگیری ندارن اما من وسواس داشتم لااقل قسمت عمده شو هواگیری میکردم....