آنا جون میدونم که دقیقان الان حس میکنی من چه احساسی دارم ...ممنونم که اونقدر بهم با این حرفات انرژی دادی که الان دارم اماده میشم برم دنبال کارام .تا توکل بخدا ببینم چی میشه.
من تلاشم رو میکنم نه در مورد این موضوع کلا واسه خوشبختیم .....مطمئنم خدا اونقدر غرق خوشبختی منو میکنه که بقول شما حتی هضمش واسه اونایی که از زمین خوردنای من کیف میکنن .میبینن دارم آب میشم نه راهنمایی نه دلداری.با برق چشماشو میگن حقته....واسه همونا هضمش خیلی سخت میشه.
هر چند من در هیچ مواقع نه اون موقع که همه چیز واسم عالی بود نه الان که پر از مشکلم بدی کسی رو نخواستم.نمیخوام.
نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم بابت این حرفا و دلداریهای قشنگت .کاش پیشم بودی کلی باهات درد دل میکردم خالی میشدم .تو هم بهم حرفای قشنگ و امیدوارانه میزدی.چون واقعان درکم میکنی و احساسم رو لمس میکنی...
فدای دل مهربونت.هیچ وقت این محبتت رو تو این روزای سختی که دارم رو فراموش نمیکنم.از خدا میخوام در اوج خوشبختی هم نذاره فراموشت کنم.نمیشناسمت ولی اونقدر مهربونی که از هزار آشنای غریبه که کنارم هستن و میشناسمشون عزیزتری واسم .
از اول تاپیک تا حدودی که تونستم بخونم همه جا با دوستان دیگه همراه بودی دردل دلاشون رو خوندی بهشون امید دادی.مطمئن باش از این که هستی خوشبختر میشی صد در صد ....چون دعای من و امثال منه دل شکسته همیشه همراهته و واسه آرامش و خوشبختیت دعا میکنیم .
بازم ممنونم از حرفای قشنگت و امید دادنت ....
مطمئن باش حتی اگه دیگه اینجا هم نیام یه روزی.که حتمان یه روزی این اتفاق میفته .ولی این بدون که همیشه با یادآوری حرفای مثبتت انرژی میگیرم.هر لحظه به یادتم و دعات میکنم.
شما هم با اون دل پاک و مهربون و دلسوزت واسه من و دوستان دیگه دعا کن ...❤❤❤