2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ابن سینا انجام داده آزمایششو .کسی نرمال فاکتورای اوتجا رو میدونه

مورفو 5 نرماله
تحرک هم گرید ا و ب هر کدوم 25 درصد
تعداد هم فکر کنم 20 میلیون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تند تند ی چیزایی گفتش ولی من خودم شنیدم ک ۵/۵ گفتش . آخه من خودمم مشکل کم بودن ضخامت رحم داشتم میخوا ...

عزیزم خب شما که این ماه انتقال نداری برای همین ضخامتت کم هم باشه مهم نیست
الان چرا نگران ضخامت هستی
برای انتقال مطمئنا بهت استرادیول میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گلم ضخامت روزی چقد رشد داره ؟

دقیق نمیشه گفت
به دوز استرادیول ربط داره حالا چه مصرفی که طبیعی که داخل بدن تولید میشه

الان روز 13 14 بری حدودای 6 و نیم تا 7 ممکنه بشه
اما ممکنم هست نشه وئ کمتر رشد کنه

عزیزم خب شما که این ماه انتقال نداری برای همین ضخامتت کم هم باشه مهم نیست الان چرا نگران ضخامت هستی ...

گلم نگران ضخامت نیستم میگم ک شاید این آزمایش استرادیول ربط ب ضخامت داشته باشه چون ضخامتم کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون میگی ایا بجز دی اف آی چیز دیگه ای باید برای همسرم بنویسه.چون کاریوتابپ دادیم.الان نوبتم میش ...

از اسپرم و دی اف ای دیگه
قبلا گفتین کاریوتایپ دادین اخه
چیز دیگه لازم نیست
البته ویتامین دی و تیروئید هم حتما باید انجام بشه که اون از خونه

من الان پیش متخصصم یعنی نمینویسه.همه رو ... خدا کنه بنویسه .و گرنه پول بیخود دادم 

اگه دکتر اصلیت نیست بگو مرکزی که میرم این شهر نیست و دکترم لیست داده گفته اینا رو انجام بده
منم دسترسی بهش ندارم

فکر کنم.چون صبح تماس گرفتم گفت نسخه اتو باید بیاری دیگه خیلی هاش اینجا انجام نمیشه.و تا اخر شهریور ه ...

پس من بعد سازمان انتقال خون فقط به درد خون گرفتن از مردم میخوره!!

اره عزیزم داشتم نوبتی جواب میدادم
سوال شما هم جواب دادم

گلم نگران ضخامت نیستم میگم ک شاید این آزمایش استرادیول ربط ب ضخامت داشته باشه چون ضخامتم کمه

خب گفتم ربط به ضخامت هم داره که 

صبا جون علتش این چیزی که گفتین نیست ، چون مقدارش رو بر اساس ضخامت کم و زیاد میکنن من خودم تو سیکلم ...

گلم شمام قبل پانکچر براتون ازمایش استرادیول دادن ؟ خوب بودش آزمایش برا شما ؟ شمام بخاطر هایپری براتون ازمایش دادن ؟ من مث شمام فقط گونال داشتم و ان شالله هگ ک مثبت بشم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خب گفتم ربط به ضخامت هم داره که 

شما تو سیکلتون ضخامتتون خوب بورش گلم ؟ خیلی کمکم کردین

عزیزم ظاهرا شرایطش برا طبیعی بد نیست..... بستگی به دی اف آی هم داره..... و اینکه این آز رو حتما مر ...

نه مركز ناباروري نداده 

قرار بود الان دي اف آي بده 

اتفاقا ب داداشم گفتم مركز ناباروري بده اما رفته يه جا خوب 

ب نظرم بايد بره همون تهران انجام بده براش بهتره 

ممنونم آنا جان 

ان شاءالله ب سلامتي زايمان كني دوستم 💖

صبا جون علتش این چیزی که گفتین نیست ، چون مقدارش رو بر اساس ضخامت کم و زیاد میکنن من خودم تو سیکلم ...

بله درسته عزیزم🌹

من اهمیتی ندادم چون پرسیدم گفت نرمال هستی دیگه وارد جزییات نشدم حرص بخورم الکی بابتش

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ