2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

دوستای گلم من دیگه میرم بخوابم.....

شب همه دوستای گلم خوش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله مال من قبلش درد شروع شد من سریع اومدم دراز کشیدم بعد که خواستم برم دستشویی دیدم لباس زیرم ...

باشه عزیزم سعی میکنم. چون بار اول بود خیلی ترسیدم

هنوز نگرانی اون قل کوچیکه رو داشم که اینو دیدم بدتر شدم

فردا هم دکترم نیست باید بمونم تا دوشنبه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره از اون بابت مشکلی ندارم..... ضمنا درد روتو سطح حس میکنم اما در کلهنوز قطعی نفهمیدم چی به چیه ام ...

آنا جونم سوره والعصر زیاد بخون و دستت رو موقع خوندن بار رو نی نی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه عزیزم سعی میکنم. چون بار اول بود خیلی ترسیدم هنوز نگرانی اون قل کوچیکه رو داشم که اینو دیدم بد ...

عزیزم خوب مطب نیست بیمارستان که هست.....

من وقتی به خونریزی افتادم ده شب زنگ زدم بیمارستان اتاق زایمان با دکتر تماس گرفتن و ازش تجویز گرفتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله اين چند ماه باقى مانده رو به سلامت طى كنى

فدات عزیزم.....

به همچنین.....

عزیزم خوب در حدی بوده که حدس زدن همه شون تو خالین..... اون سونوی دوم به این شرایط رسیده بود و ادامه ...

عزیزم برا من چ جوریه همینطور ک دکتر تند تند میگفت من شنیدم احتمالا گفتش ک از راستش ۴ تا سایز ۱۲ و یکی ۱۷ و دوتا ۱۶ و یکی ۱۳ و از چپ هم ۶ تا ۱۲ . مال من چیه برا روز دهم بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیرم من خیلی متوجه نشدم بعضیام ناخوانا بود اما غکر کنم دی اف آی نیست..... همون آز اسپرمه..... ظاه ...

حدس زدم نباشه 

چون موقعي ك رفته بود آز بده  آزمايشگاه نفهميده بوده ك چ آزمايشي هستش بعد دكتر اونجا اومده وگفته انجام بده يعني فهميدن 

عكسش رو چون زنداداشم برام فرستاد كيفيتش اومده پايين 

برات مينويسم ميفرستم

ميخوام بدونم وضعيتش براي بارداري طبيعي خوب هست يا ن 

دو سال پيش ك دكترش گفته بود همه چيز عالي هستش 

فقط خانومش پرولاكتين داشت و دارو مصرف ميكرد

ك حامله شد يعني آز داد بتا پايين داشت ك يكهفته بعد پريود ميشد 

ك دي اف اي براش تجويز كرد 

ك فكر كنم متوجه نشده آزمايشگاه و آز اسپرم براش انجام دادن 

سلام به همه انا جون من تو سیکل میکرو هستم سوپرفکتمو ساعت 9 صبح میزنم از امروز گونالم اضافه شده دکتر گفت تا قبل 10 بزن اینا با هم تداخل نداره هر دوشون صبح باشه؟ممنون ازت

کنار تو درگیر ارامشم

[QUOTE=65282995]عزیزم متيل ارگاوين و هیوسین واسه چی زدی؟ متوجه نشدم..... الان تو سیکل تحریک تخمدانی درسته؟ ...[/QUOTE]

امروز رفتم سونو روز ٧پرى ام بود گفت لخته خون دارى معاينه كرد گفت بايد ور  برم تا دفن بشه 

از پرى بافى مونده گفت ،خيلى درد داشت 

گفت رفتى خونه هيوسين را با متيل بزن 

مردم زنده شدم نفس ام رفت داغ شدم قلبم تپش گرفت گفت نگران نباش عوارض اش هست 

همسرم مى گه چون دستكارى براى دفع لخته خون كرده امپولها را داده مخصوصا متيل كمك به دفن لخته خون مى كنه البته امدم خونه تيكه تيكه ريز لخته خون دفن كردم 

اره جونم تو سيكلم هنوز سه شنبه ميرم براى سونو باز 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام خانمها  امیدوارم همتون خوب باشید . دوستان اندومتریوزی به راهنماییتون نیاز دارم . بعد از ع ...

عزيزم بعد از عمل با توجه به شرايطتت دكتر بهت ميگه چكار كني، من كه خدارو شكر اصلا اذيت نبودم و فقط سعي ميكردم كاراي سنگين نكنم با چيزي بلند نكنم و زياد خم و راست نشم تا بخيه ها از داخلم جوش بخورن، به من چون فيبروم هم برداشته بود گفت سه ماه ال دي بخور بعد ٦ ماه طبيعي اقدام كن بعد ازون وارد سيكل ميكرو بشو كه من ازماه چهارم قصد داشتم وارد سيكل بشم كه خدارو شكر ديگه لازم نشد

تو اين مدت هم مكمل و اين چيزا مصرف ميكردم

عزیزم برا من چ جوریه همینطور ک دکتر تند تند میگفت من شنیدم احتمالا گفتش ک از راستش ۴ تا سایز ۱۲ و یک ...

عزیزم اگه تعداد همینا باشن و فولی ریز نداشته باشی خوبن هایپر نیستی.....

فقط باید اینا بزرگتر بشن.....