2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
[QUOTE= 65282284 ]مرسى پس بقيه اش را تايپ كنم [/QUOTE] من امروز خيلى امپول زدم اون دو تا كه با ...

عزیزم متيل ارگاوين و هیوسین واسه چی زدی؟

متوجه نشدم.....

الان تو سیکل تحریک تخمدانی درسته؟

فوستیمون و منوپیورم که داری.....

عزیزم غلظت خون نکنه داری؟

آب حتما زیاد بخور......

از نظر انعقادی چک شدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها

چند روزی نبودم امیدوارم خبرهای خوبی بوده باشه

من امروز رفتم سونو یادتون باشه دوتا ساک داشتم که یکیش زیاد کوچیک بود دکتر گفته بود رشد شاید نکنه

اما شکر خدا هردو جنین و قلب نرمال داشتن

اما کوچیکه چون جاش کمه مایع امینیوتیکش کمه و گفت باید تحت کنترل باشه

اما از دیشب زیرشکمم درد داشتم امروز مطب زیاد نشستم بعدشم یکم پیاده روی. الان یهو رفتم دسشویی ترشح قهوه ای داشتم😔 درد زیر شکمم هم زیادتر شده مث پریود حس میکنم هی بازم قراره خونریزی داشته باشم😥

دعا کنین برام اسیبی به جنینام نرسه

خوشحالیم خیلی کوتاه بود

اما بازم توکل به خدا. ولی هم ترسیدم الان هم بشدت ناراحتم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز حالم خوب نشده به كلى گيج مىزنم بعد اين همه امپول انا جان بيدار شدى جوابمنو بده  يا هر كدو ...

عزیزم فعلا بیدارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

خداروشكر كه  مثبت شدي، به سلامتي، مباركت باشه😊🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام بچه ها چند روزی نبودم امیدوارم خبرهای خوبی بوده باشه من امروز رفتم سونو یادتون باشه دوتا ساک ...

عزیزم نگران نباش منم سه روز بعد یونوی قلب خونریزی اساسی داشتم اما میبینی عشقولی من خانونی شده واسه خودش......

این روزام میگذره فقط شیرینیاش واست میمونن.....

سلام بچه ها چند روزی نبودم امیدوارم خبرهای خوبی بوده باشه من امروز رفتم سونو یادتون باشه دوتا ساک ...

تالاپ تولوپاهی خوشگلاتم مبارکت باشه......

ایشالله ۱۲۰ سال در شادی و سلامت بتپن.....

تالاپ تولوپاهی خوشگلاتم مبارکت باشه...... ایشالله ۱۲۰ سال در شادی و سلامت بتپن.....

مرسی اناجون کلی ذوق کردم براشون😘

مایع امینیوتیک کم باشه خطرناکه نه؟

الانم درد زیر شکم دارم. خونریزی شما هم با درد بود؟

تا حالا یه قطره هم لک نداشتما

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم این دوستمون فولیکولاش انقدر زیاد بود که تخمداناش مثل لونه زنبور شده بود و هایپر شده بود و استر ...

خوب پانکچر چ ربطی داره اینجوری خوب خطرناکتر میشد بهش . تخمکا رو میکشیدن خوب

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام دوستان گلم من تو هفته ۱۵ام بارداری ام و همش ترشح دارم که زرد رنگ و غلیظ مثه خلط ولی بدون بو امشب که احساس میکنم خیس میشه همه پاهام چون لباس زیر نپوشیدم بنظرتون عفونته یا طبیعیه؟

مرسی اناجون کلی ذوق کردم براشون😘 مایع امینیوتیک کم باشه خطرناکه نه؟ الانم درد زیر شکم دارم. خونری ...

عزیزم بله مال من قبلش درد شروع شد من سریع اومدم دراز کشیدم بعد که خواستم برم دستشویی دیدم لباس زیرم خیس شده از خون.....

نگران نباش این چیزا برا ماها دیگه طبیعیه......

فقط تا میتونی استراحت کن و اگه به لک و خونریزی افتادی هول نکن و فقط به دکترت تلفنی بگو پروژسترونتو احتمالا زیاد کنه....

پا نشی بری خودتو علاف کنی.....

خوب پانکچر چ ربطی داره اینجوری خوب خطرناکتر میشد بهش . تخمکا رو میکشیدن خوب

عزیزم خوب در حدی بوده که حدس زدن همه شون تو خالین.....

اون سونوی دوم به این شرایط رسیده بود و ادامه دادن براش خطرناک بود.....

یعنی عملا از ۸ سیکل به بعد دیگه تحریک تخمدانش متوقف شد.....

گفتم که لانه زنبوری شده بوده یعنی تعداد فولیهای ریزش غیر قابل شمارش بودن ادامه میداد براش خطرناک بود.....

سلام دوستان گلم من تو هفته ۱۵ام بارداری ام و همش ترشح دارم که زرد رنگ و غلیظ مثه خلط ولی بدون بو امش ...

عزیزم شیاف نداری که؟

به نظرم شرایطتو به دکترت بگو شاید شروع عفونته.....

سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

سلام عزیزم مبارک باشه انشاله بارداریتو بدون استرس طی کنی نی نیتو بغل کنی....

این روزا منتظرام دعاکن❤❤

خدایا...شکرت😍