2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
صفحه های اولو خوندم به جز یکی دو نفر اکثرا روز دوازده نشون داده اخه  

خوب اولا صفحه اول فقط تا صفحه ۶۰۰ و خورده ای تاپیک آپدیت شده در حالی که کم مونده پنج هزار صفحه بشه یعنی نمیشه رو آمار اونجا حساب کرد.....

ضمنا بالفرض اونم درست باشه از کجا معلوم شمام جزء اون افراد نیستین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا نمیدونم منظورت از میکرو آی وی اف چیه....

خودمم نمیدونم,رویان میگفت باید میکرو ای وی اف بشی

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی

آنا جان من قرص دوفاستون رو متاسفانه به جای 14 پریود از 10 سیکل شروع کردم ..دستور پزشک از 14 تا 24 پریود بود من از 10 ام شروع کردم سه روز زودتر...به نظرتون چه تاثیری میتونه داشته باشه ؟؟با توجه به اینکه تصمیم ندارم پروسه درمان رو ادامه بدم

البته من به خاطر خونریزی که در اثر ویزان داشتم 35 روز کاملا پریود بودم و خیلی اندومتر نازک شده بود...نمیدونم چرا فک کردم10 تا 24 بوده اولین باره این قرص تجویز شد واسم انقد مشغله دارم و این پروسه طاقت فرسا شده دیگه درصد خطا داره بیشتر میشه😊

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همگی آنا جان من قرص دوفاستون رو متاسفانه به جای 14 پریود از 10 سیکل شروع کردم ..دستور پزشک ...

عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب اولا صفحه اول فقط تا صفحه ۶۰۰ و خورده ای تاپیک آپدیت شده در حالی که کم مونده پنج هزار صفحه بشه ی ...

وای انشالله همینطور که میگی بشه 😭

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
عزیزم ستروتاید آمادست کلا..... سوزن بزرگ و کوچیک نداره..... فکر کنم با گونال اشتباه گرفتی.....

مال من که اینجور بود پودر داشت با دو تا سوزن چند میلی یکیشون بزرگتر بود یکیش کوچیک شاید من اشتباه میکنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مال من که اینجور بود پودر داشت با دو تا سوزن چند میلی یکیشون بزرگتر بود یکیش کوچیک شاید من اشتباه می ...

آتی جون احتمالا اچن مدلیشم بوده.....

فکرتو درگیر نکن.....

حالت چطوره؟

ولی هنوز نرفتم سونو میگن ک زوده چطو تحمل کنم تا اون موقع😓

عزیزم فکر کنم سونو هم بری میشه.....

من ۳۰ انتقال رفتم واسه سونوی قلب.....

آنا جون و عاطی عزیز امیدوارم سر موعد مقرر دردونه هاتون رو بغل بگیرین. من تنها کاری که ازم برمیاد اینه که دعا کنم براتون اگه قابل باشم. چون یادمه خانوم برادرم 8 ماهه زایمان کرد و چقد طفلکی استرس کشید سر زایمان زودرس، هرچند که بتامتازون زده بود و وروجکش صحیح و سالم به دنیا اومد و الان قندعسلی شده برای خودش.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میشه بپرسم وقتی آز دادین عدد بتاتون چند بود ؟

من بتام حدود ۶۰۰ بود.....

من بتام حدود ۶۰۰ بود.....

فدات عزیزم دلم به دعاهای شما قرصه.....

دعا کنین سر موعد بیاد الان واقعا آمادگیشو از هیچ لحاظ ندارم.....

فدات عزیزم دلم به دعاهای شما قرصه..... دعا کنین سر موعد بیاد الان واقعا آمادگیشو از هیچ لحاظ ندارم. ...

حتما سرموعد میاد. مراقب خودت باش عزیزم. احتمالا به خاطر سزارین قبلیه که الان انقباض احساس میکنی. امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته نازنین آنا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما سرموعد میاد. مراقب خودت باش عزیزم. احتمالا به خاطر سزارین قبلیه که الان انقباض احساس میکنی. امی ...

فدات.....

خودمم همچین حسی دارم.....

توکل به خدا.....