2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
ازی جون کدوم دکتر؟ دکتر عارفی؟ اون که خودش سری قبل بهت اچ دی داد گفت بخور دو ماه بدون فاصله همینا ...

نه لاله جون من همیشه خودم میخوردم
اون دکتر قبلیم بهم گفته بود نه عارفی
دفعات پیش عارفی تا میفهمید یه چشم غره میرفت و میگفت اشکالی نداره
ولی این دفعه خیلی عصبانی برخورد کرد. کلا هم گفت قطعش کن. از بقیه هم شنیده بودم که جدیدا داره یه 10 روز استرادیول میده قبل از پانکچر
اتفاقا گفتم بهش ولی این خوشش نمیاد چیزی بهش بگی. میگه خودت میدونی دیگه من هیچی نمیگم هر چی میخوای بگو بنویسم 

خدایا شکررررررر

سلام دوستان، من با ivf باردار شدم ، تازه ١٥ روز از انتقالم گذشته، دكتر گفته كه ٢ هفته ديگه برم براي سونو، ولي من يكبار خارج از رحم داشتم خيلي ميترسم، پهلوهام تير ميكشه و گاهي زير دلم ،به دكترم گفتم گفت بتات چون خوب بالا رفته احتمال خارج از رحم خيلي پايينه و اينكه الان اگه سونو بشي و چيزي معلوم نشه استرس الكي بهت وارد ميشه، ميخواستم بدونم كسي مثل من بوده اينجوري؟ ممنون ميشم جواب بدين

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیگم با هم نخور اما مثلا به جای 4 تا اووابوست و 3 تا فرتیل اید میتونی 3 تا اووابوست بخوری و دو تا ...

ميواينوزيتول ٢٠٠٠ ميلي داره 

ولي تو ٤ تا اگه بخورم 

لاله جون ممكنه با اين داروها خودم بتونم حامله شم ؟؟؟؟

شوهرم ميگه ١ ماهه داريم اين مكملا رو ميخوريم اوابووست تازه رسيده الكي اين ماه نرم اي وي اف يه ٢ ماه ميگه بخوريم اگه نشد بري 

به نظرت ميشه ؟؟؟

يا خييلي احتمالش كمه ؟!

اين ماه ٢ دوره كامل از اي وي اف قبليم گذشته 

دکتر متخصص بنویسه حالا هر دکتری شد من دادم متخصص زنانم نوشت ازمایشگاه هم من اشتیانی انجام دادم

ممنون عزیزم پس می تونم آزمایشگاه دیگه انجام بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم بده یه دکتر زنان معمولی واست بنویسه مراکز به این راحتی نمینویسن.....

باشه حتماذفقط میخواستم بدونم جوابش هر آزمایشگاهی انجام بدم دقیقه

عزیزم معمولا خودت میدی حالا دوست داشتی از سلامت همسرتم مطمئن بشی اونم آزهای ایمتی میتونه بده ولی برا ...

آره بخاطر میکرو گفتم که خیالم راحت باشه ممنون

سلام دوستان، من با ivf باردار شدم ، تازه ١٥ روز از انتقالم گذشته، دكتر گفته كه ٢ هفته ديگه برم براي ...

عزيزم من هم تخدونام تير مى كشيد هم خيلى دلم درد مى كرد و دكترم ٢هفته بعد از آزمايشم سونو داده بودولى از بس كه نگران بودم تو هفته پنج يعنى ٤هفته و ٥روز رفتم دكترم بهش گفتم و گفت بخواب سونوت كنم و وقتى سونو كرد خداروشكر ساك رو ديد و براى قلب گفت دو هفته ديگه.شما هم اصلا نگران نباش.

سلام دوستان، من با ivf باردار شدم ، تازه ١٥ روز از انتقالم گذشته، دكتر گفته كه ٢ هفته ديگه برم براي ...

مبارکه عزیزم . انشالا که همه چی ردیفه به خودت استرس نده💕🌹

عزیزم بده یه دکتر زنان معمولی واست بنویسه مراکز به این راحتی نمینویسن.....

دستیار دکتر گفت بیار واست تو نسخه مینویسیم همینجا آزمایشگاه انجام بده ولی من برام سخته برم رشت میخوام تو لاهیجان انجام بدم می خواستم بدونم مشکلی نداره

دکترش هم نه!! کاملا دکتر مقصره به تنهایی !! مگه میشه اخه هر کاری برای محکم کاری لازمه باید انجام دا ...

ن بیچاره هیچ‌ مشکلی هم نداشت یهو کیسه ابش پاره شده قبلش رفته بود سونو همه چی  اوکی بود

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام به همگی. من دوماه پیش انتقال داشتم که متاسفانه منفی شد. حالا امروز که دکتر بودم گفت تعجب میکنم کیفیت اسپرم و تخمک خیلی خوب بوده ولی جنین ها گرید Aره به B هستن و دلیل نگرفتن انتقال ممکنه کیفیت اونها باشه. ولی گفت خیلی ها با این کیفیت هم مثبت شدن. حالا یه بسته ی دیگه دارم نگران این هستم نکنه اونها هم همین کیفیت باشن. کسی بوده با لین کیفیت انتقالش مثبت شده باشه؟ ممنون

خدایا شکرت🙏