2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

خانومها کسی هست اندومتریوز باشه و با دکتر عارفی باشه؟
میخوام ببینم دکتر عارفی برای آندویی ها چیکار میکنه؟
واقعیت اینه که خیلی دکتر خوبیه و تقریبا همه کار میکنه برای آی وی افی ها. ولی برای آندویی ها ندیدم کاری بکنه . کسی اگه اطلاعی داره به من بگم ممنون

خدایا شکررررررر
خانما میشه واسه دوستمون چالش عزیز هم تو یه تاپیک دیگه هست تاپیک شاپرک جون دعا کنید اونم همزمان با خب ...

حتما دعا میکنیم
ان شاء ا... خدا بهش ببخشه

من اما در خواست میکنم یه ختم هم برداریم برای دکترا!!
دعا کنیم خدا یه کم وجدان بده بهشون ، دقت بده، انسانیت بده!!!!

اخه کسی که دو قلو بارداره و خود دوقلویی ریسک زایمان زود رس داره اون وقت بتا نداده دکترش!!
ادم چی بگه
خدا نگذره ازشون
این همه زحمت کشیده بنده خدا

وای این روزا چقدر خبر بد داریم خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون نمیفرسته عکس . شنبه میبرم دکتر ببینه میام خبر میدم . فک کنم بخاطر قندم وزن بچه از نرمال متو ...

خب خود جمله رو بنویس
اما درست میگی قند باعث بالا رفتن وزن بچه میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی بعد از مدتهای طولانی وقت کردم بیام اینجا راستش اینقدر زیاد بود صفحات که فقط دو صفحه اخ ...

ممنون ماری جان
خدا گل پسراتو برات حفظ کنه
و قدر دان این همه زحمت باشن

يه چيزاييش با هم فرق داره اونجا تو داروخانه به مامانم گفته اگه اوابووست و فرتيل با هم بخوره عاليه ا ...

نمیگم با هم نخور
اما مثلا به جای 4 تا اووابوست و 3 تا فرتیل اید میتونی 3 تا اووابوست بخوری و دو تا فرتیل
اینو فولیک حتما بخور
ببین من یادم نیست تو اوابوست و فرتیل، میواینوزیتول داره یا نه
اگه داره که هیچی نخور دیگه (دوزش رو مقایسه کن) اگه نداره اینوفولیک هم بخور

استرس تو نو چطوری کنترل میکنید من که کلا استرس دارم میرم مطب دکتر استرس میگیرم اگه راهی بلدین راهنما ...

عزیزم با ورزش...یوگا هم خیلی کمکم میکنه...کلا فکرمو منحرف کردم....کتاب میخونم.فیلم میبینم...زیاد دیگه بهش فکر نمیکنم...هر دقیقه تو نی نی سایت بودم ولی الان دیر به دیر میام...الان هدفم وزن کم کردنه و رو اون تمرکز کردم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان عزيز ، با توجه به اينكه اين چند روزه خبرهاي ناخوش زياد شنيديم اگه موافقيد يه دعاي دسته ...

من هستم
جوشن کبیر پیشنهاد من هست
هر کسی یه تعدادی مثلا 5 تا یا 4 تا ایه

سلام دوستان خوبین؟ چه خبر؟ خیلی وقت بود نبودم من یه سوال دارم این سیستم که قبل از شروع سیکل پانکچر ...

ازی جون برای بهبود کیفیت اندومتر هست استرادیول نه تعداد تخمک
من این سیکل به این روش میکرو داشتم
دکترم گفت ال دی دادن باعث میشه شانس لانه گزینی کم بشه (در پرانتز یاد اوری کنم که من خیلی به این دکترم اعتماد ندارم ، اینکه گفتم جمله ی خودش بود و اعتقاد خودش)

ممنون تورک‌ آنا   رفتم پیش دکتر پیری سونو دادم ، گفت جنینت از اول ریز بوده ،، اگه جنینتو ...

وای عزیزممممم....خدا بهت صبر بده و بهترین برات پیش بیاد.با تمام وجود درکت میکنم و از خدا میخوام زود زود حال دلت خوب شه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام.منم ذخیره ام زیر یکه.با هزار خواهش دکتر راضی کردم که ای وی افم کنه.حالا روز ۲۱باید یه آمپول بزنم.واز روز سوم تا هفتم هم سینال و یکی دیگی آمپول دارم که از هرکدوم باید روزی دوتا بزنم.دعا کنید منم جواب بگیرم.امیدم فقط به خداست.نمیدونم این آمپولا جواب رضایت بخش میده یا نه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ازی جون برای بهبود کیفیت اندومتر هست استرادیول نه تعداد تخمک من این سیکل به این روش میکرو داشتم دک ...

آخه درسته به من که اندومتریوز دارم و دارم اچ دی بدون وقفه می خورم بگه اچ دی قطع کن پریود بشی . بعد از 16 تا 26 سیکلت استرادیول بخور
بعد سیکل بعد بره برای پانکچر؟؟؟؟
من والا فراری ام از این که اندومترم سریع ضخیم میشه اصلا مشکلی با ضخامت ندارم کلا مشکل من چیز دیگه ست
بماند که کلی هم دعوا کرد که چرا اچ دی می خوری!
من اصلا اعتقاد به استرادیول قبل از پانکچر ندارم. کلا اسم استرادیول و استروژن میاد من اندوم رشد میکنه. بعد اینو به من میده آخه :(((

خدایا شکررررررر
حتما دعا میکنیم ان شاء ا... خدا بهش ببخشه من اما در خواست میکنم یه ختم هم برداریم برای دکترا!! دع ...

اره واقعا منکه میگم دکترش هم مقصره باید همون هفته ۲۸ بدون ریسک کردن بتا بهش میداد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام.منم ذخیره ام زیر یکه.با هزار خواهش دکتر راضی کردم که ای وی افم کنه.حالا روز ۲۱باید یه آمپول بزن ...

ان شاء ا... جواب میده توکل به خدا

آخه درسته به من که اندومتریوز دارم و دارم اچ دی بدون وقفه می خورم بگه اچ دی قطع کن پریود بشی . بعد ا ...

ازی جون کدوم دکتر؟
دکتر عارفی؟
اون که خودش سری قبل بهت اچ دی داد گفت بخور دو ماه بدون فاصله

همینا رو بهش میگفتی ببینی چی میگه

اره واقعا منکه میگم دکترش هم مقصره باید همون هفته ۲۸ بدون ریسک کردن بتا بهش میداد

دکترش هم نه!! کاملا دکتر مقصره به تنهایی !!
مگه میشه اخه
هر کاری برای محکم کاری لازمه باید انجام داد

شاید مشکل قند داشته؟