2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
سلام دوستان عزيز براي مامان هايي كه بچشون مشكل پيدا كرده دعا ميكنم كاراتون زود درست بشه،خودتونو دست ...

قربون دلت سانازی❤💫

عزیزم خودم برات دعا میکنم که این سیکل مامان بشی فدات شم.

دلت رو بسپار به خدا چنان آرامشی میگیری که دیگه مشکلات برات بی معنیه😊😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها برای همه امپول گونال و میدن؟

نه عزیزم.هرکسی آمپولا و داروهاش متفاوته.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده ندا جان...وای خدایا دیگه طاقت خوندن همچین پیامایی رو ندارم...خدایا به حق امام رضا دل دوستمون ...

بچه ها ندا چی شده؟
رو پیامش میرم میره ص اول چرا؟نمیتونم پیامش رو بخونم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تهران 

عزیزم به اینم زنگ بزن.

داروخانه دکتر سعادت02122307240

خب خداروشکر اونوقت هر دکتری می تونه بنویسه وهر آزمایشگاهی می تونم انجام بدم یا فقط همون مرکزی که میخ ...

دکتر متخصص بنویسه حالا هر دکتری شد
من دادم متخصص زنانم نوشت

ازمایشگاه هم من اشتیانی انجام دادم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من لوتیروکسین 0.1 داروخانه بهم داده همون 100 هست من باید 50 بخورم یعنی این قرص رو باید نصف ...

اره عزیزم ، یک دهم میلی گرم همون 100 میکرو گرمه
باید نصفش کنی

دكترش گفته بچه رو بايد ..... ميگفت قلبش ميزنه ولي بايد از بين بره خلاصه حالش خوب نبود اصلا . طفلك پ ...

دلیلش رو نگفت؟
پدر مادرش تازه فوت شدن ؟

عزیزم با این دو شماره هم تماس بگیر احتمال اینکه داشته باشن هست 77291342 دارخانه دکتر حکیمی نیا 774 ...

این داروخونه ها مال چ شهری هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خودم تکونشو حس کردم .صدا قلبش می شنوم   اما بچم رقمی براش نمونده .نمی تونم براش کاری کنم. ...

ندا جان چی شده عزیزم
یه کم بیشتر توضیح بده

دکترت کی بود؟
مگه قرار نبود سرکلاژ کنی؟
چی شد یهو

اب دورش یه دفعه به یه سانت رسید . می گن رشدش دو هفته از تاریخ لی وی افت عقبتره

وای چرا یهو
نشتی داشتی؟
فدات بشم چقدر سخت و وحشتناک
خدایا چرا این جوری میشه این چند وقت

من خیلی نسبت به این مسئله زوم کردم از صبح شماره تمام داروخونه ها رو دارم می گیرم ولی هنوز موفق نشدم ...

همین دوز 450 رو بخر
برو دکتر نسخه رو عوض کنه عزیزم تموم بشه دیگه گیرت تمیاد
دکترت چطور 75 نوشته!!
75 خیلی وقته نیست تو بازار

ببخشید که ناراحتتون کردم تو یه برزخیم که نمی دونم چی می شه.۲۱ هفته و ۵ روزم . هرچی گفتم برام سرم بزن ...

ندا جون تو که تازه سونو شده بودی
اون موقع مقدارش نرمال بود؟
اصلا نمیدونم چی بگم
شوکه شدم