2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب منم ميدي؟؟؟؟    

عزیزم من واقعا حافظم یاری نمیکنه اینطوری سوال دوستانو.....

کاش سوالتو تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دكترش گفته بچه رو بايد ..... ميگفت قلبش ميزنه ولي بايد از بين بره خلاصه حالش خوب نبود اصلا . طفلك پ ...

تا جایی که من اطلاع دارم احتمال زایمان زود رس داشت...خدایاااااااااا به ما رحم کن

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
بچه ها ی سوال من از هفته پیش که رفتم پیش دکترم و ازم سونو گرفتن خونریزی دارم امروز میخواستم برم دکتر ...

عزیزم حتما با دکترت تماس بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  خيلي ناراحت شدم  اما آفرين ميگم بهت ك خودت رو نباختي و از همين الان با روحيه اي خو ...

عزیزم فکر کنم ذخیرت خوب بود پس احتمالا دز داروهات زیاد نباسه و همون تایید داروخونه کفایت کنه.....

اول برو داروخونه بگو همه شامل بیمه میشه یا نه اگه گفت میشه که فبها گفت به تعدادی شامل نمیشه برو بیمه نسخه رو تایید کنه بعد برگرد بگیر.....

هزینه داروهارو میتونی ببری تکمیلی اگه بیمه تون تقبل کرد مابقیو بهت بده.....

وقتي تاييد ميكني  چقدر هزينه ش كم ميشه  مثلا دارو ها بشه يك ميليون چقدر كم ميشه ؟؟

عزیزم اینجوری نییت که بشه گفت چه قدرش میشه.....

ببین مثلا اون زمان اگه مریونال دونه ای پنجاه تومن بود آزادش چون منوتروپین ایرانی مثلا ۱۸ تومن بود بیمه تقریبا ۱۸ تومن یه کم کمترشو کم میکرد و مابقی یعنی مابین تفاوت ایرانی خارجیو ازت میگرفت مثلا مریونال رو بهت میداد حدودا ۳۴ تومن.....

پس بستگی به داروت و قیمت معادل ایرانیشم داره.....

خانوما آزمایش ایمنی می تونم واسه میکروفقط خودم انجام بدم شوهرم انجام نده

عزیزم معمولا خودت میدی حالا دوست داشتی از سلامت همسرتم مطمئن بشی اونم آزهای ایمتی میتونه بده ولی برا این قضیه خودت بدی کافیه.....

سلام عشقولیا خوبید  من امروز 6 روز هستش انتقال دادم جنین هامم بلاست و کامپکت بود  بیاید ...

لطفا به علایم توجه نکن جیگرررررررر.....

خوب چی بگیم حقیقته خوب.....

خخخخخخخ.....

خب خداروشکر اونوقت هر دکتری می تونه بنویسه وهر آزمایشگاهی می تونم انجام بدم یا فقط همون مرکزی که میخ ...

عزیزم بده یه دکتر زنان معمولی واست بنویسه مراکز به این راحتی نمینویسن.....

کامپکت چیه؟

چنین پرسلولی قبل مرحله بلاسته اگه اشتباه نکنم....

لاله جون من لوتیروکسین 0.1 داروخانه بهم داده همون 100 هست من باید 50 بخورم یعنی این قرص رو باید نصف ...

اگه اینطوره بله نصف کن بخور.....

وای خدا.. برا ندا جون چی شده بچش؟.. اومدم ریپلای کنم دیدم پستشو پاک کرده دیگه رسما دارم سکته میکنم&n ...

ندا؟

چی شده مگه؟

توروخدا نگین که اتفاق بدی افتاده.....

اومد یه پستی گذاشت خیلی ناراحت بود مثل اینکه اتفاق بدی افتاده بود بعدم پستشو پاک کرد...واقعا نگران شدم...یادمه چقد سختی کشیده بود

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم

آنا جون يك سوال دارم

من همون روزپنجم تا شب كمي لك داشتم با رنگها و بافتهاي مختلف

ديروز و امروز دو دفعه ترشح سفيد غليظ ديدم و تا ديروز هم گاهي درد پريود و گاهي انگار يك قسمت سوزن فرو ميكردن ولي امروز هيچ حسي و هيچ دردي ندارم به نظرت دفع شده رفته؟؟؟؟؟؟؟

شما از اين ترشح سفيدا خبر داري چيه؟