2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
عزيزم انشاالله كه حتما سرى بعد ميشه.اميد بخدا

حتما مییییشه❤❤😍😍😍😍 

جز خدا کسیو ندارم😉😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
واقعا جواب منفی گرفتن سخته هم کلی امید و خوشحالی داری و با عشق همه برنامه های غذایی و دارویی رو با ...

بله دقیقا همییییینه🤗😍

با غصه خوردن هیچ چیز درست نمیشه..

اگه واقعا چیزیو میخای باید براش بجنگی💪💪💪

ما بلاخره پیروز میشیم😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانوالانور نمیدونم چرا پستت ریپلای نمیشه..

مرسی که باهام همدردی کردی...💚

ایشالا همه منتظرا هرچه زودتر حاجت روا بشن🤗😍😙

براى ivfام دكتره گفت فقط ازمايش خونه من نيازه همون ازمايشات عفونى كه پرونده ام موجوده  

(البته من هم اخر خرداد ماه دادم ازمايش قبل عملم HIV و هپاتيت) 

گفت فقط همسرت بياد اسپرم بده بره 

اما بعضى جاها خوندم و شنيدم كه از همسر هم اين ازمايشات را مى گيرن براى ivf 

به نظرتون درسته ؟

يا من خيلى حساسم 🤔🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم چند تومن که نمیشه گفت..... مثلا فکر کنم مریونال تا ۸ تا گونال تا ۱۴ تا ستروتاید تا دو تا..... ...

عزیزم کجا میرفتی برای تایید گرفتن؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
بچه ها یه چندتا سوال داشتم...🤗 اول بگم که فندقا افتخار ندادن و رفتن پیش خدا.. 😍😍 مامان به قربونش ...

به من گفتن تا ۱۰ روز بعد از قطع داروها پریودم شروع میشه اما روز چهارم شروع شد. البته صدقه سری فشار عصبی و پیاده روی زیاد( واسه تاییدیه سرم)

عزیزم کجا میرفتی برای تایید گرفتن؟

عزیزم بیمه من تامین اجتماعیه. تو داروخونه ۲۹ فروردین مامور داشتن من رفتم اونجا.مدارک پزشکیتم باید ببری.

گرفتم.فک کن از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷.. حالا شده ۶😐😐😐😐😐😐 نمیدونم بخندم یا گریه کنم😭😂

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

اما اینو بدون به هر حال به مادر شدن نزدیکتری.....

با بررسیهای تکمیلیم این مانع از سر راه میره کنار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
براى ivfام دكتره گفت فقط ازمايش خونه من نيازه همون ازمايشات عفونى كه پرونده ام موجوده   ( ...

منم همون اول که رفتم آی وی اف.. فقط از من آزمایش گرفتن.همسرم فقط اسپرم داد.

به من گفتن تا ۱۰ روز بعد از قطع داروها پریودم شروع میشه اما روز چهارم شروع شد. البته صدقه سری ف ...

اوووکی.. 

میگم که من شاید پنج شنبه برم شهرستان. اشکالی که نداره؟؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... اما اینو بدون به هر حال به مادر شدن نزدیکتری..... با بررسیهای تکمیلیم ا ...

ممنوووووونم آنا جونم..

مرسی از تو که همیشه هستی تا مارو راهنمایی کنی.

آنا جون نظرم این بود برم آزهای تکمیلی و.. همونا ک شما گفتین رو بدم ی دکتر بنویسه انجام بدم تا اومدن دکتر.

اما همسرم میگه نه فقط خود خانوم دکتر بیاد بعد😀😀😀 میگه من به خانوم دکتر  و کارایی که میکنه بیشتر اعتماد دارم.یجورایی خیالش راحتره.🤗

عزیزم بیمه من تامین اجتماعیه. تو داروخونه ۲۹ فروردین مامور داشتن من رفتم اونجا.مدارک پزشکیتم باید بب ...

منم تامین اجتماعی هستم

اونوقت همونجا همه داروهامونو میده؟ یا فقط تایید میکنه و باید بریم از داروخانه دیگه بگیریم؟

من داروهامو از طبقه پایین مطب دکتر عارفی میخریدم که اونم نصفه نیمه تایید میکرد و بقبه اش رو آزاد میخریدم

مدارک پزشکی یعنی آزمایشات ایمنی و انعقادی و مدارک سقطم رو ببرم، بسه؟ عین سرم گیر ندن باید بتا مثبت داشته باشی😒

اوووکی..  میگم که من شاید پنج شنبه برم شهرستان. اشکالی که نداره؟؟

از نظر من که نه😂

من خودم منتظر یه پریود سنگین و دردناک بودم اما هیچ فرقی با ماه های قبلم نداشت

منم تامین اجتماعی هستم اونوقت همونجا همه داروهامونو میده؟ یا فقط تایید میکنه و باید بریم از د ...

خوب پس خوبه دیگه بیمه ات.

اگه خود اونجا داشته باشه کل داروهایی ک تو نسخه هست رو خوب میگیری.نداشت جای دیگه. 

منظور از مدارک در همین حد که مشکل نازایی داریم و اینا.. والا روزی ک من رفتم مامورش ی خانوم بود یکم نگاه کردو بعد تایید کرد.خیلی سخت نگرفت. ب بتاهم کاری نداشت.