2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048426 بازدید | 684655 پست
بله عزیزم هر چه طبیعی پریود بشی بهتره..... اگه دیگه خیلی طول کشید دکتر میری برا بررسی..... من تا ب ...

سلام آنا جون خوبی گلی .من دیروز بعد دو هفته تاخیر رفتم دکتر زنان .سونو کرد و معاینه کرد گفت نه کیست داری نه عفونت 

گفت شاید استرس داشتی یا مسافرتی چیزی باعث پریود نشدنته .دو تا آمپول پروژسترون برام نوشت که تزریق کنم .هنوز آمپولها رو نزدم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان یه بار دیدی یا مرتب میومد ؟ مال از یه بار و دوبار بیشتره 

عزیزم برا من قبل آز دو روز بود نه یکی دو بار بعد یه شیاف اضافه کردم بعد دو روز قطع شد.....

بعد سونوی قلبم که کلا به خونریزی افتادم دو ماه طول کشید کامل قطع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 64812268 ]عزیزم خوب تغذیت طبق طبعت باشه..... آب زیاد بخور..... کار سنگین نکن.... دولا راست ن ...

عزیرم به خاطر پری نگفتم رعایت کنی به خاطر شروع آمپولهای تحریک تخمدانت گفتم.....

نباید به تخمدانات فشار بیاد چون ممکنه بپیچن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 64812268 ]عزیزم خوب تغذیت طبق طبعت باشه..... آب زیاد بخور..... کار سنگین نکن.... دولا راست ن ...

والا سیاهدونه و کلا چیزای گیاهی رو من تو سیکل ترجیحا استفاده نکردم.....

به دکتر زنگ زدم به دکتر قبلیم ،‌گفت هرچی حنطوش زاده گفت همونو انجام بده ، من فرستادمت پیش اون‌،،،&nb ...

عزیز دلم ایشالله اگه دوردونت سالمه و خطایی هست خدا سنگ جلوی پات بندازه نتونی سقط کنی و اگه واقعا مشکلی هست سقطت رو راحت و سریع پیش ببره.....

دیگه نمیدونم چی بگم فقط در هر حال آرامش واست آرزو میکنم.....

سلام آنا جون خوبی گلی .من دیروز بعد دو هفته تاخیر رفتم دکتر زنان .سونو کرد و معاینه کرد گفت نه کیست ...

ایشالله خیره عزیزم.....

قبل تزریق پروژسترونا یه بتا بدی بد نیست.....

انا جان فردا امپول فاستيمون دارم دور ناف ٤٥درجه بزنم  ناشتا بزنم ايا

عزیزم بستگی به تپلی شکمت داره اگه تپله نودم میتونی بزنی اگه لاغره ۴۵ بزن ناشتاییم نمیخواد عزیزم.....

[QUOTE=64829336]عزیزم بستگی به تپلی شکمت داره اگه تپله نودم میتونی بزنی اگه لاغره ۴۵ بزن ناشتاییم نمیخواد عزیزم.....[/QUOTE]

روز ٧پرى من شنبه مى شه روز ششم هم امپول ها تمام مى شه به نظرت حداكثر بعد سونو  شنبه چند روز ديگه پانكچر مى شه 

اخه مادرم مياد پيش من من مراقبم واسه همين مى پرسم تا خواهرم از مسافرت بياد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 64828607 ]عزیرم به خاطر پری نگفتم رعایت کنی به خاطر شروع آمپولهای تحریک تخمدانت گفتم..... نب ...

ببین این آمپولهای اصلیت که شروع میشن تخمدانات شروع به بزرگ شدن میکنن....

چون تعداد فولیکول بیشتری قراره داشته باشی.....

برا همین دولا راست شدن و فشار زیاد به شکم و کار سنگین میتونه باعث پیچش (تورشن) تخمدانات بشه و مشکلی پیش بیاد.....

ممکنه حتی به خاطر تورشن تخمدان تخمدانت رو از دست بدی.....

برا همین بهتره بعد شروع آمپولهای اصلیت کار سنگین نکنی یعنی ریسک نکنی.....

[QUOTE= 64829336 ]عزیزم بستگی به تپلی شکمت داره اگه تپله نودم میتونی بزنی اگه لاغره ۴۵ بزن ناشتاییم ...

عزیزم گفتم که اصلا اصلا نمیشه گفت.....

شنبه سونو که شدی تعداد و سایز فولیکولهارو بپرس شاید بشه حدس زد.....

ولی کم کم دو سه تا سونو داری.....