2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
عزیزم منم روز یازده دوازه لک دیدم..... نگران نکن خودتو.....

انا جان یه بار دیدی یا مرتب میومد ؟ مال از یه بار و دوبار بیشتره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
كم شده الان  به دكتر هم زنگ زدم گفت مهم نيست لك لانه گزينيه علم غيب داره لابد    گفت ...

شما هم لک داری ؟ چند روزه؟ چندم انتقال هستي؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم‌، اسمتون برام خیلی تکراریه ، احتمال زیاد خوندم‌ولی الان حضور ذهن ندارم‌، میشه از تجربیا ...

عزيزم چي بگم والا؟ هنوزم اذيت ميشم از يادآوريش، هرچند دلم ميخواد مشكلت حل بشه، ولي به قول خودت چند تا سونو تشخيص يه مشكل رو دادن، منم از ماه ٦ بهم گفتن اندازه اندازه هاش بيشتر از سه هفته با سنش فرق داره، ولي خوب اون زمان سونو و تشخيصا مثل الان دقيق نبود، ميگفتن مشكل داره ولي هيچكدوم دقيق نميگفت مشكل از كجاست، فقط همگي روي تاخير رشد تاكيد داشتن، بعد هم كه اون اتفاق افتاد، ببخشيد نميتونم بيشتر بگم آزارم ميده، لطفا براي الانم دعا كن. فقط سعي كن اگه خداي ناكرده به سقط رسيد نبينيش كه مثل من تا آخر عمرت روحت درگير نشه، ببخشيد اگه واضح گفتم، براي خودم هم سخته يادآوريش.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

[QUOTE=64812268]عزیزم خوب تغذیت طبق طبعت باشه..... آب زیاد بخور..... کار سنگین نکن.... دولا راست نشو..... جارو ب ...[/QUOTE]

انا جون ممنون از جواب دادن الان امروز كه پرى شدم و از فردا بايد امپول بزنم 

سوالم چرا زمانى كه پرى هستم بايد رعايت كنم كارهاى منزل را ؟كار سنگين نكنم !

بعد پرى مگه مهم نيست تا زمان پانكچر 

من خوردن سياه دانه و عسل ،كنجد وعسل دارچين را كدوم را قطع كنم و ادامه بدم از فردا 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
به خاطر همون یه ماهی که دکتر گفته بود منتظر بمون تا مجدد سونو کنی..... کاش لااقل تا دکتر بیاد صبر ک ...

به دکتر زنگ زدم به دکتر قبلیم ،‌گفت هرچی حنطوش زاده گفت همونو انجام بده ، من فرستادمت پیش اون‌،،، 

همون یه ماه تموم شد آنا جون ، یه هفته مونده ممنون از همدردیت ،،، منم نمیخام از دستش بدم ، بعد از اینهمه زحمت ،،، ولی وقتی دست رد به سینه آدم میزنن چیکار کنم ؟ ممنونم بخاطر همدردیت ،،، اینهمه مدت خواهرانه راهنمایی کردین ،،، والا چیز دیگه ای که ذهنمو‌بیشتر مشغول کرد این بود که دیروز پیری بهم‌گفت چون میکروسفالیو توو‌جنین نشون داده بقیه حنینهات هم این مشکلو دارن احتمال زیاد و تخمک اهدایی یه گزینه هستش برات ،،، خدا میدونه من چقد دلم میخواست چندتا بچه قد و نیم قد داشته باشم و نیت ازدواجم بیشتر بخاطر بچه بود ،،، ولی الان احساس مییکنم دیگه مادر شدنو شاید خیالشو داشته باشم

عزيزم چي بگم والا؟ هنوزم اذيت ميشم از يادآوريش، هرچند دلم ميخواد مشكلت حل بشه، ولي به قول خودت چند ت ...

معذرتدمیخام باعث یادآوری خاطرات بد شدم برات ، ایشالا به زودی چندتا بچه قد و نیم قد دور برتو پر کنه ،،، آره همین تصمیمو دارم ، برا همین دلم میخاد یکی با بیهوشی کورتاژ‌کنه یا سژزارین کنه که اصلا نبینم ،،،چون فک میکنم شاید نتونم خودمپ کنترل کنم و اولین و آخرین فرزندی که میتونستم داشته باشمو ببینم ،،، عزیزم بهترینهارو برات میخام ،، 

به دکتر زنگ زدم به دکتر قبلیم ،‌گفت هرچی حنطوش زاده گفت همونو انجام بده ، من فرستادمت پیش اون‌،،،&nb ...

روشا جان تصميم درستي گرفتي بخاطرش عذاب وجدان نداشته باش... تو تلاشتو كردي واسه نگه داشتنش ولي گاهي وقتا همه چيز اونجور كه آدم ميخواد پيش نميره ديگه... از خوندن نوشته هات هممون همون درد رو حس ميكنيم خيلي سخته خدا خودش كمكت كنه، هممون تو اين دو روز منتظر بوديم بياي خبر خوش بدي ولي...... ولي از رحمت خدا هم نااميد نباش با پيشرفت علم شايد راهكارهاي جديدي واسه حل اين مشكلات پيدا بشه... مطمئن باش اگه تو سرنوشتت مادر شدن باشه يه روزي بهش ميرسي دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره...يه مدت به خودت استراحت  بده تا حالت بهتر شه بعد واسه آينده تصميم بگير.. انشالله كه خدا كمكت كنه و برات بهترين ها رقم بخوره...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻

لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (از امروز تا فردا شب) خوانده شود.

‏١-parmis***

٢-شاينا

٣-كل

٤- ماماني طاها

٥-تورك آنا

٦-روشانيلو

٧-سوگلي***

‏٨-fiuuuna

٩-مربي زبان

‏١٠-nazaniiiiin

‏١١-mohadese22

١٢-هاانا

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم من دو قلوی با بتای پایینم دیدم..... پس هیچی غیر ممکن نیست..... نمیخوام امید الکی بدم اما خوب ...

ممنون عزیزم.

سرنماز کلی گریه کردم.گفتم خدایا نکنه تو این دوروز ناشکری کردم و به غیر تو دل بستم.اگه اینکارو کردمو دلت رو شکستم غلط کردم.

سپردم به خودش.هرچی قسمتم باشه همون میشه. خدا از همه اگاه تره به احوال و سرنوشت من💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘