2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
خیلی مهم نیست چی بخورین فقط زعفرون و زرشک و قاعده اور نخور

من گونال رو سه روز پیش زدم با زاویه ۹۰ درجه ولی دیروز و امروز زدم با زاویه ۴۵ درجه . حالا کدومش درسته

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوست عزیزم گریه اجازه نمیده صفحه ی گوشی روببینم یاد پسرای خودم افتادم وقتی به دنیا اومدن داشتن تکون ...

یلام عزیزم ، ببخشید یه سوال داشتم ازتون ،،، من باید سقط کنم ، دکترم گفت یه دارو هست از داروخانه بگو بهت بدن اونو استفاده کن ،‌حتی اسمش هم نگفت ،‌گفت یه قرصه ، میدونم باعث یادآوری لحظات سختی براتون میشم و ازتون معذرت میخام دوست من ، میخاستم ببینم ، سقط جنین ۲۲ ماهه بطور طبیعی با قرص خیلی درد داره؟ شما دردتون زیاد بود وقتی پسراتونو از دست دادین ؟ واقعیتش من دیگه تحمل درد جسمیو نداذم ، تخمل اینم ندارم که ختی ببینمش ، برا همین میخاستم ببینم شما که زایمان زودرس داشتین درد داشتین ؟ زیاد بود دردش ؟‌البته میدونم درد روحیش فلج کننده بوده ،،‌ و ازتون معذرت میخام بازم ، ولی میخام ببینم اگه خیلی درد داره  من برم به یکی زیرمیزی بدم برام کورتاژ کنن یا سزارین 

اندازه جنینهای شما بزرگ بود ؟ خیی درد کشیدین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

عزیزم.انشاالله که همه چیز خوب پیش میره.شما یک هفته دیگه رو بگذرونی و توی ماه 9 بری برای زایمان آماده هستی.

دوستان عزيز هر كي دوست داره تو دعا واسه آرامش Ati شركت كنه بگه اسمش رو بنويسم. همون دعاي مقاتل رو مي ...

اسم منم بنویس گلم 

واینکه کی.شروع کنیم 

ان شاله هر چی خیره واسه Atiجون پیش بیاد !

امروز پرى شدم از فردا هم روز دوم پرى امپول تا روز ششم مى زنم روز هفتم هم مى رم براى سونو كه شنبه هفته ديگه باشه 

به نظرتون با توجه اين شرايط كى پانكچرم هست؟چند روز ديگه ؟

همسرم هم مى گه خانم دكتر ٢تا جنين بزاره 

نه ٣تا  اصرار داره 😞

من هم مى گم شانسمون بالاتر هست مى گه نه زد ٣تاش گرفت از الان از اين حرفها مى زنه 

منم مى گم اصلا زد ٢تا جنين تشكيل شد در محيط ازمايشگاه اين حرفهاش منو ناراحت مى كنه زود تصميم گيرى و دخالت در كار دكتر چه كنم به نظرتون 😞😥

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نه تاحالا حتی راجبش نشنیدم میشه بیشتر توضیح بدی یعنی آزمایش بدم؟

بله آزمايش خون هست يسري آيتم هاي ايمني و انعقادي كه مهمه.. ليستش تو صفحات اول تاپيك هست. بايد دكتر زنان برات بنويسه.. و معمولا هم دكترا تا دو سه بار سابقه سقط و منفي شدن نداشته باشي نمينويسن! من دادم يه دكتر زنان معمولي واسم نوشت انجام دادم گفتم دكترم نيست تهران و ....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزيزم خيلي ناراحت شدم  ان شاءالله ك خطاي آزمايشگاه باشه  دوباره تماس نگرفتي بپرسي شايد ا ...

نمیدونم عزیزم.

چقد خوشحال بودم با بتای ۲۶۶ام.

نه زنگ نزدم دیگه.حالا همسرم اومد میره میگیره.

به مطب زنگ زدم گفت سه شنبه آز بده.یه آزمایشگاه دیگه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من بخاطریکه میگم شاید خوب باشه و ب تخمکام خوب باشه پیاده تا درمونگاه میرم واگرنه شوهرم میگه ک با ماش ...

عزیزم پیاده روی کلا برا خونرسانی خوبه فقط به خودت فشار نیار یعنی احساس درد کردی باید رعایت کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام شبتون بخير.من امروزرفتم عمق رحمم اندازه گرفتن7بود خوبه بنظرتون؟

فکر کنم خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  عزیزم برا اطمینان ،مجدد زنگ بزن شاید اشتباه گفته !! فعلا دارو.قطع نکن&nbs ...

ممنون از همدردیت💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘