2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
نبابا چه خطایی.. اگه این خطا باشه پس اولیم خطاس دیگه. از همون اول پس منفی بوده.

عزيزم گفتم كه هر دو عددت تو رنج مثبت بودن بارداري هست ولي اينكه اولي از دومي بيشتره يعني يه مشكلي پيش اومده اين وسط!!! حالا اگه از خطاي آزمايشگاهي نباشه بايد بررسي كني واسه دفعه بعد ببيني مشكل از چي بوده... ببخشيد اينقدر رك صحبت ميكنم نميخوام الكي اميدوارت كنم ولي انشالله كه بهترين ها برات پيش بياد🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
نمیدونم. دلمو خوش کردم به اینکه آقاهه شاید بد خونده عددو یا بد دیده.. الان داروهامو استفاده نکنم پس ...

تا مطمئن نشدي داروهات رو قطع نكن. با دكترت تماس بگير ببين چي ميگه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم گفتم كه هر دو عددت تو رنج مثبت بودن بارداري هست ولي اينكه اولي از دومي بيشتره يعني يه مشكلي پي ...

اره دیگه ی مشکلی هست ک اولی بیشتره. دوباره برم همون جا آز بدم یا ی جای دیگه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره دیگه ی مشکلی هست ک اولی بیشتره. دوباره برم همون جا آز بدم یا ی جای دیگه؟

همون جا بري بهتره... البته اگه آزمايشگاهش معتبره

سلام بچه ها من هفته ی دیگه به امید خدا برای اولین بار انتقال دارم اونم با یدونه جنین بنظرتون شانسی دارم؟بعضی دوستان گفتن پی ارپی هم انحام بده توروخدا اطلاعاتی دارید دریغ نکنید

خدایا شکرت 
همون جا بري بهتره... البته اگه آزمايشگاهش معتبره

معتبر ک هست. 

خیلی حالم بده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
معتبر ک هست.  خیلی حالم بده.

ميدونم خيلي سخته😔 منم نزديك به ده ساله ازدواج كردم و هفت ساله كه درگير اين موضوعم ولي  چاره چيه جز اين كه تا حد توان تلاشمون رو بكنيم كه بعدها حسرت نخوريم و اي كاش اي كاش نكنيم... خدا خودش كمكمون كنه🙏🏻

سلام بچه ها من هفته ی دیگه به امید خدا برای اولین بار انتقال دارم اونم با یدونه جنین بنظرتون شانسی د ...

سلام دوست عزيز والا من خودم تجربه پي ارپي ندارم ولي بودن دوستاني كه انجام دادن و بيشترشون نتيجه گرفتن و تك و توك نه! اينكه يه جنين هم دارين اگه خواست خدا باشه با همين يكي هم جواب ميگيري انشالله🙏🏻 از لحاظ ايمني و انعقادي بررسي شدين؟؟ اگه نه حتما اونارم چك كن كه جنينت هدر نره...

بچه ها خواهش میکنم یکی به من جواب بده دیگه پولی ندارم دوباره بخوام هزینه ی درمانم کنم اینبارنباید بی نتیجه باشه..منظور دوستمون از اینکه گفتن از نظر ایمنی وانعقادی بررسی بشم یعنی چی؟

خدایا شکرت 
احتمال زياد عفونت قارچي داري، بهتره بري دكتر تا قبل از سيكلت برطرف بشه جون ممكنه بيشتر بشه، اگه خيلي ...

ااا جدي 

ترشحم خيلي كمه 

اما خارشش بيشتر 

حالا اول ميرم از اين پماد ميگيرم يك هفته استفاده ميكنم اگ بهتر نشدم ميرم دكتر 

خودمم تو فكر اين پمادا بودم 

حالا فردا تماس ميگيرم از مركز هم ميپرسم 

ممنون دوستم 🌹

معتبر ک هست.  خیلی حالم بده.

عزيزم خيلي ناراحت شدم 

ان شاءالله ك خطاي آزمايشگاه باشه 

دوباره تماس نگرفتي بپرسي شايد اشتباه خونده باشه ؟؟

داروهات رو قطع نكن 

و همينطور ك دوستمون گفتن يكبار ديگه آزمايش بتا بده 

ان شاءالله ك خيره