2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام  من مقداري خيلي كم ترشح پنيري دارم و خارش نياز داره برم دكتر يا ب مركز بگم ؟؟  ...

احتمال زياد عفونت قارچي داري، بهتره بري دكتر تا قبل از سيكلت برطرف بشه جون ممكنه بيشتر بشه، اگه خيلي حاد نيست ميتوني خودت پماد كلوتريمازول واژينال استفاده كني ولي بري دكتر كه مطمئن شي بهتره...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

عزيزم اينكه ماه آخر به خاطر درشتي بچه حركتش كم ميشه طبيعيه، ولي اگه خودت حس ميكني بايد چك بشي، حتما برو سونو، بايد خيلي مراقب حركات ني ني باشي، حس مادرانه رو دست كم نگير

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
استرس تو نو چطوری کنترل میکنید من که کلا استرس دارم میرم مطب دکتر استرس میگیرم اگه راهی بلدین راهنما ...

من هميشه اينجورى فكر مى كنم كه آيا با استرس داشتن اتفاقهايى كه منتظرشونم پيش مى ياد؟؟پس چرا الكى خودمو اذيت كنم جز اينكه به خودم آسيب برسونم و همه اثراتشو بعدها ببينم هيچ چيز ديگه اى نيست

باور كن با اول كه انتقال داشتم تو هيچ لحظه اى استرس نداشتم چون به اين باورم كه اتفاقى بخواد پيش بياد مى ياد و اگه نخواد بشه هم نمى شه 

منم این روزا اصلا حال و روز خوشی ندارم شب تا صب نمیخابم کلا نگران هستم شکمم بزرگ نشده وزن اضافه نمیک ...

عزيزم با اين چيزايي كه گفتي مشخصه كه استرس زيادي داري و اين اصلا برات خوب نيست... ببين مهم اينه كه تو تلاشت رو  داري ميكني كه شرايط واسه نيني خوب باشه پس با اين استرسا و بيقراريا اوضاع رو بدتر نكن! بعدم مشكلت خيلي حاد نيست كه خداروشكر داره كنترل ميشه. تا حالا هم كه مشكلي پيش نيومده پس سعي كن دور كني از خودت اين حالتها رو... به نظر من همسرت اشتباه ميكنه نميزاره بري چكاب، وقتي بري ببيني همه چي تحت كنترله خيالت راحت ميشه آرومتر ميشي انقباضات هم كمتر ميشه... انشالله كه خدا كمكت ميكنه و اين چند هفته هم بخير ميگذره🙏🏻 نگران نباش واسه آرامشت دعا كن و بسپار همه چيز رو به هموني كه تا اينجاي كار رسوندتت😊 الانم من از بچه ها ميخوام كه واسه آرامشت دعا كنيم🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

دوستان عزيز هر كي دوست داره تو دعا واسه آرامش Ati شركت كنه بگه اسمش رو بنويسم. همون دعاي مقاتل رو ميخونيم نفري حداقل ده مرتبه.

١- parmis63

بچه ها من زنگ زدم آزمایشگاه که عدد بتام رو بگه چون میخاستم به مطب زنگ بزنم گفت ۱۷۷.. من دارم دیوونه میشم. چرا پایین اومده پس..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من زنگ زدم آزمایشگاه که عدد بتام رو بگه چون میخاستم به مطب زنگ بزنم گفت ۱۷۷.. من دارم دیوونه ...

همون آزمايشگاهي رفتي كه آز اول رو دادي يا جاي ديگه؟؟

همون آزمايشگاهي رفتي كه آز اول رو دادي يا جاي ديگه؟؟

نه همونجا..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

پس اولیه الکی مثبت شده😭😢حالم اصلا خوب نیس

نه همونجا..

والا چي بگم اگه خطاي آزمايشگاه نباشه متاسفانه اين نشونه خوبي نيست... ممكنه به دلايلي روند رشدش متوقف شده باشه... ميگم فردا دوباره آز بده مطمئن بشي

پس اولیه الکی مثبت شده😭😢حالم اصلا خوب نیس

اينم مثبت هنوز ولي چون سيرش نزولي شده خوب نيست.متاسفم عزيزم😔 انشالله كه خطاي آزمايشگاه هست...

اينم مثبت هنوز ولي چون سيرش نزولي شده خوب نيست.متاسفم عزيزم😔 انشالله كه خطاي آزمايشگاه هست...

نبابا چه خطایی.. اگه این خطا باشه پس اولیم خطاس دیگه. از همون اول پس منفی بوده.

نبابا چه خطایی.. اگه این خطا باشه پس اولیم خطاس دیگه. از همون اول پس منفی بوده.

نميدونم والا... خطاي آزمايش كه غير ممكن نيست... يادمه تو گروه اي يو اي كه بودم يكي از بچه ها روز ١٥ آزمايش داد بتاش نزديك به صفر بود در صورتي كه بي بي چكش مثبت ميشد. فرداش رفت دوباره آز داد بتاش هزار و خرده اي بود و آزمايشگاه كلي عذرخواهي كرد كه اشتباه شده و فلان و بهمان... تازه دوقلو هم باردار شده بود..

نميدونم والا... خطاي آزمايش كه غير ممكن نيست... يادمه تو گروه اي يو اي كه بودم يكي از بچه ها روز ١٥ ...

نمیدونم. دلمو خوش کردم به اینکه آقاهه شاید بد خونده عددو یا بد دیده..

الان داروهامو استفاده نکنم پس؟