2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام آنا جان  اگه كمپرس رو مستقيم بزاره مگه چي ميشه؟ آخه يه چند باري شوهر جان  مستقيم اس ...

عزیزم خوب اگه گذاشته و چیزی نشده جای نگرانی نیست.....

برا احتیاط میگم نذارین چون دیدی یخ چطوری به دست میچسبه؟

میگم ریسک نکنین یهویی میبینی میچسبه و موقع کندن اذیت میشه یا پوست تحریک میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که پریود شدم آسپرین رو همچنان بخورم؟

ثمین جون من از بعد پانکچر آسپرین میخورم تا الان... 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

میگم تیکر بارداری بزارم یا زوده🤗🤗🤗🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وای وای چشمتون روز بد نبینه بلاخره پریود شدم یک چنان دلدرد و سردردی دارم از چشمام اشک میاد.من با این ...

عزیزم بله تا انتقال موردی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم تیکر بارداری بزارم یا زوده🤗🤗🤗🙈🙈

بذار زود چیه؟؟؟؟؟!

بچه ها

امروز ظهر خیلی یهویی پشتم بین دوتا کتفم گرفت بعدش بیشترم شد

استراحت کردم ماساژ دادم کمی اروم شد اما هنوز هست باید ثابت بمونم حرکت کنم درد میگیره

به بارداری مربوط میشه؟ یا نه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بچه ها امروز ظهر خیلی یهویی پشتم بین دوتا کتفم گرفت بعدش بیشترم شد استراحت کردم ماساژ دادم کمی ارو ...

عزیزم انتقالت فریز بود یا فرش؟؟؟

بذار زود چیه؟؟؟؟؟!

خب جنسیتش معلوم نیس چی رنگی بزارم😊😊 من تا الان فک میکردم ابی واسه پسراس 

صورتی برا دخملا... خو الان من چیکار کنم😀 حساب کردم با توجه ب اخرین پریود فندق ۶ فروردین بدنیا میاد..

خب جنسیتش معلوم نیس چی رنگی بزارم😊😊 من تا الان فک میکردم ابی واسه پسراس  صورتی برا دخملا... ...

چه جالب تاحالا به تیکرا توجه نکرده بودم رنگشون فرق داره☺

چه جالب تاحالا به تیکرا توجه نکرده بودم رنگشون فرق داره☺

آره دوتاس.. حالا من صورتی میزارم جنسیتش معلوم شد اگه درست بود ک بود.نبود عوضش میکنم.

تو چرا نمیزاری صبا جون؟

آره دوتاس.. حالا من صورتی میزارم جتسیتش معلوم شد اگه درست بود ک بود.نبود عوضش میکنم. تو چرا نمیزاری ...

راستش زیاد دوست ندارم عزیزم

هنوزم باورم نشده باردارم به هیشکی نگفتم :( تا قلبشو ببینم

شما بذارین ما ببینیم کیف کنیم😘

راستش زیاد دوست ندارم عزیزم هنوزم باورم نشده باردارم به هیشکی نگفتم :( تا قلبشو ببینم شما بذارین م ...

منم باورم نشده عزیزم.. مث این هپلا بعضی وقتا انقد بد میخابم بعد یادم میفته جمع میکنم خودمو 😀😀 منم به مامانم گفتم..

تو الان چند وقتته؟

فرش بود اناجون

هایپر که نبودی؟