2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آره قربونت برم 😭😭😭 دكتر گفت اون همه چسبندگي كه بر اثر اندو ايجاد شده بود اجازه نميداد بارداري صور ...

شرایط من مشابه تو هست،کیستام هم سایزشون تقریبا همینه..پس احتمال عمل برام هست...

باز هم تبریک...خدا حافظش باشه انشالله

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
تبریک میگم عزیزم . انشالا دوران خوشی و بگذرونی😙😙

مرسی عزیز دلم😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترتون آصف جاه بود ؟ قبل عمل ذخیره نیم بود ؟ کی جراحی کردید ؟ چند وقت بعدش باردار شدید ؟

دكتر من دكتر شروين با دكتر اكبرى بودند.من ٤سال پيش عمل كردم تازه امسال اى وى اف كردم.فبل از عملم سه بار اى وى اف كرده بودم كه نشد

دكتر من دكتر شروين با دكتر اكبرى بودند.من ٤سال پيش عمل كردم تازه امسال اى وى اف كردم.فبل از عملم سه ...

پس خوب شد من دوباره انتقال ندادم . چون بهم پیشنهادشو دادن اما نپذیرفتم. با دوبار انتقال منفی اصلا از لحاظ روحی آمادگیشو نداشتم 

پس خوب شد من دوباره انتقال ندادم . چون بهم پیشنهادشو دادن اما نپذیرفتم. با دوبار انتقال منفی اصلا از ...

اول بايد اندومتريز بر طرف بشه بعد اى وى اف كرد.تاز اندومتريوز من اونقدر پيشرفته بود كه يكى از تخمدونامو كوچيك كرده بود.من كلا اين سرى ٤تا تخمك فقط از تخمدون سمت چپم داشتم كه خداروشكر دوتا جنين شد و بعدش هم باردار شده.

سلام دوست عزیز تبریک میگم . منم مرداد باید برم برای جراحی . با اصف جاه هستم و خیلی ها که تو مطبش دی ...

سلام عزيزم ممنونم ان شاءالله واسه شما هم بهترينها پيش مياد، من ذخيره ام ٤/١ بود و كلي درگيري توي تخمدان و رحم و لوله به وجود اورده بود اين اندو، دكتر آصف جاه يا توجه به سونويي كه ميكنه و عدد ذخيره تصميم ميگيره عمل كني يا نكني، جنين درست كني قبلش يا نه... من با توجه به بچه هايي كه ديدم و تحقيقاتي كه كردم ديدم رعايت ميكنه اين ذخيره رو... توي مطب هم ديدم اكثراً راضي بودن، بازممم تا نري اتاق عمل به نظرم مشخص نميشه وضعيتت. ذخيره ام بعد از عمل شد ١/٤ ولي خدارو شكر نتيجه گرفتم

من فوليكولام در حالت عادي ١٥/١٦ بود بدون دارو ولي بعد تز عمل دوبار سونو دادم ٢٠/٢١ بود، پس اون اندو اجازه نميداده

شرایط من مشابه تو هست،کیستام هم سایزشون تقریبا همینه..پس احتمال عمل برام هست... باز هم تبریک. ...

مرسي دوست عزيزم من هميشششه به فكرتم، ان شاءالله كه هرچي پيش مياد خيره ، حتما ويزيت بشو واسه سلامتيه خودت هم كه شده، بعدشم حتما كلي چيزاي خوب پيش مياد

مال منم همینطوری بود اون کوچیکا سر سوزن هست وصل میکنی تزریق میکنی مال ما آب مقطر نداشت دیگه

اون کوچیکا ک سر سوزن داخلش نیست فقط آب هستش . من باید برا ۱۵۰ واحد ی آبی توش بریزم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اون کوچیکا ک سر سوزن داخلش نیست فقط آب هستش . من باید برا ۱۵۰ واحد ی آبی توش بریزم ؟؟

زين جان من كاملا منظورتو متوجه شدم عزيزم اونا همشون سرسوزن هستن

گونال پن هم عين خودكار هست كه شما بايد تهشو بچرخونى روى واحدى كه گفتن بهتون مثلا ١٥٠ واحد تنظيم كنى بعد يكى از اون سريوزنهارو وصل مى كنى و به دور ناف تزريق مى كنى عزيزم