2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017448 بازدید | 682515 پست
خانوما ببخشيداندازگيري عمق رحم چطوريه؟خيلي دردداره؟

اگه موقع پانكچر اندازه بگيرن كه متوجه نميشي اصلا ولي در حالت غير بيهوشي رو نميدونم.. البته يادمه يكي از دوستان بود كه تو رويان براش اندازه گرفته بودن فكر كنم تو پريوديشون و كمي اذيت شده  بودند..

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

دعا براي آرامش دل روشانيلو

‏١-parmis63

٢- شاينا#٣٣

٣-/پاييز/

٤-مامان آينده هستم

٥- لاله سرخ

‏٦- a-razi

‏٧-niva

٨- سوگلي

دوستان هر كي مايل هست بگه اسمش رو اضافه كنم، نفري ده مرتبه دعاي مقاتل خونده بشه...البته اگه ده نفر بشيم...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوندم.انشالله ک خدا معجزشو دوباره ب روشانی جون نشون بده و از این ناراحتی و دلهره هر چی زودتر نجات ...

منم فعلا ده مرتبه خوندم. الان ٨ نفريم اگه دو نفر ديگه اضافه بشن درست ميشه، اگه نه كه بايد بيشتر بخونيم البته هر كي دوست داشت...

اگه موقع پانكچر اندازه بگيرن كه متوجه نميشي اصلا ولي در حالت غير بيهوشي رو نميدونم.. البته يادمه يكي ...

من هم بايدشنبه برم واسه اندازگيري توپريودخيلي استرس دارم اخه امروزتومركزميگفتن خيلي وحشتناكه .خداياكمكمووووووون كن 

2803
من هم بايدشنبه برم واسه اندازگيري توپريودخيلي استرس دارم اخه امروزتومركزميگفتن خيلي وحشتناكه .خداياك ...

برا منو که اصلا نتونستن اندازه بگیرن گفتن دهانه رحمت خیلی تنگه و فرستادنم دیلاتاسیون با بیهوشی ولی گفتن هیستروسکوپیتم کردیم 

دعا براي آرامش دل روشانيلو ١-parmis63 ٢- شاينا#٣٣ ٣-/پاييز/ ٤-مامان آينده هستم ٥- لاله سرخ ٦- ...

اسم منم اضافه كن لطفا🙏🏼🙏🏼ايشالا به زودى زود روشانيلوى عزيز دلش شاد شه و ما هم از آرامشش شاد شيم💕🙏🏼

خدايا باورم نميشه خيييلي واسه روشانيلو ناراحتم به نظر منم برو بازم بپرس تا مطمئن نشدي كاري نكن، خب بايد بفهمي مشكل اصلي چيه و در اثر چي اينجوري ميگن  ؟؟؟؟ من هنوز اميد دارم دوستم شايد اشتباهي شده ، فكر ميكردم بچه هايي كه تكون نميخورن يا كمه مشكل دارن، اي خداي بزرگ دل روشا رو شاد كن ما هم از شاديش خوشحال بشيم

2804
دعا براي آرامش دل روشانيلو ‏١-parmis63 ٢- شاينا#٣٣ ٣-/پاييز/ ٤-مامان آينده هستم ٥- لاله سرخ ‏٦ ...

دوستان ممنون ، بخدا چشمام پر از اشک شد از اینهمه محبتتون ، ممنون که دعا میکنین‌، ایشالا هنه خپبیها همراهتون باشه ،، نمیدپنین چقد توو این لحظاتم قوت قلب شدین برام ،ممنون خواهرای عزیزم

بذار بیان ببینم کی رو معرفی میکنن... عزیز دلم به سلامتی..پانکچر داری یا فریز؟کی انتقال داری؟   ...

رز سفيد عزيزم خووووبي ؟ ان شاءالله كه كاراي فرشته كوچولوت هرچه زودتر انجام بشه و قدم به خونتون بذاره

دوستم من تجربه خودمو ميگم، اندومتريوز بودم و اصلا نه درد خاصي داشتم نه خونريزي آنچناني همه چي طبيعي بود و وقتي بعد از يك سال اقدام باردار نشدم رفتم سونو و تشخيص كيست اندو دادن توي هر تخمدان يه دونه، خلاصه اينكه طب سنتي رفتم حسابي رعايت كردم كمي كوچيك شد ولي باردار نشدم، رفتم تو سيكل ١٣ تا تخمك داشتم كه ٥ تا جنين داشت و دكتر گفت تخمدانا به خاطر كيست كوچيك شدن كمي و بهتره دكا تزريق نشه، خلاصه ديدم فايده نداره رفتم تهران پيش دكتر آصف جاه و ايشون گفتن چون ميكرو منفيه و بچه نداري بهتره لاپرا هيسترو بشي همون موقع ببينيم وضع چيه، ذخيره من ٤/١ بود و گفت ذخيرت خوبه نيازي به تشكيل ١٠ تا جنين فريز نيست، عمل شدم و بعد ديديم در واقع هر تخمدان ٢ تا كيست بوده كه پشت  هم مخفي شدن ، فيبروم داشتم يه دونه، كلي چسبندگي و تشخيص آندومتريوز پيشرفته دادن، هزينه عمل ١١/٥ شد، بعد سه ماه قرص جلوگيري خوردم و بعد اقدام كردم و به لطف خداي مهربون ماه دوم اقدام باردار شدم، ذخيره ام بعد از عمل ١/٤ شده بود و داشتم وارد سيكل ميكرو ميشدم مجددا كه خدارو شكر لازم نشد

به نظرم واسه سلامتيه خودتم كه شده اگه ميتوني پيگيري كن و بعدش به اميد خدا بهتررررين اتفاقا ميفته

2805

از همه معذرت ميخوام طولاني نوشتم ولي وظيفه خودم دونستم كه توضيح بدم شايد به درد دوستامون بخوره ، من چند سال بلاتكليف بودم و راهنماييه دوستان همين تاپيك راه درست رو پيش پام گذاشت و خدا هم بهم نظر كرد و نتيجه گرفتم، ان شاءالله بهترينها واسه هممون اتفاق بيفته ❤️

دعا براي آرامش دل روشانيلو ‏١-parmis63 ٢- شاينا#٣٣ ٣-/پاييز/ ٤-مامان آينده هستم ٥- لاله سرخ ‏٦ ...

اگه خودمم میشه ، خودمم میخونم 

دوستان توو هر زبونی یه دعایی هستش ،،، سر نمازهاتون منو نی نی مو ،،، دعا کنین ،،، ممنونتون میشم ،،، دلم خون میشه با تکونهاش ،،‌ تکونهاش هم زیادتر شده ، دارم عذاب میکشم ،، ایشالا که با دعاهای شما خدا یه نظری بهمون بکنه

دوستان ممنون ، بخدا چشمام پر از اشک شد از اینهمه محبتتون ، ممنون که دعا میکنین‌، ایشالا هنه خپبیها ه ...

اين كمترين كاري هست كه ميتونيم واسه هم بكنيم، انشالله كه بهترينها برات  رقم بخوره🙏🏻🙏🏻

2801