2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017265 بازدید | 682507 پست
دکتر همسرت تو رویان کی بود؟ ابن سینا از رویانم بدتره یکی از فامیلای ما اونجا میره بعد ۴ بار میکرو ه ...

والا نمیدنم دکترش کی بود یادم نیس.یه بارشو طبیعی باردار شدم یه بار با iui یه بارم میکرو کردم و دو بار انتقال دادم

دوستان دعام کنید بخدا از اینکه باعث مرگ یه موجود زنده بشم خیلی دارم اذیت میشم ، اونم وقتی که با اصرا ...

روشا عزیزم .قربون دل خستت . از خود خدا بخواه روشا معجزشو یه بار دیگه نشونت بده

یا امام رضا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام آنا جون خوب هستی شناختی منو😊

پارسال بیشتر میومدم من چند ماه دیگه خدا بخواد میرم واسه میکرو فک کنم سردی رحم دارم چون بیشتر پریودم لک بینی شده هم حجمش کم شده هم رنگش تیره شده میشه راهنمایی کنی چیکار کنم خوب شم عزیزم😘

خدایا...شکرت😍

بچه ها می دونید انقباضات رحمی چطوره؟من ۲۰ هفته و شش روزه ام .می دونید که ۱۱ روز پیش اورژانسی به خاطر کوتاه بودن طول سرویکسم سرکلاژ شدم .دیشب خیلی گریه کردم که تو خوابم زجه می زدم .صبح درد زیر شکم داشتم و زیرشکمم مثل سنگ شده بود .

راستی جواب ازمایش تیروییدم رو گرفتم عددش ۲.۹۱ هست به نظرتون بالاست. من پون استراحت مطللق هستم و کسب رو تهران ندارم اومدم قزوین .بچه ها تیروییدم بالاست؟برگردم تهران پیش دکترم؟

یا امام رضا
2803
 بچه ها می دونید انقباضات رحمی چطوره؟من ۲۰ هفته و شش روزه ام .می دونید که ۱۱ روز پیش اورژانسی ب ...

دوست خوبم سلام انقباضات رحم روجدی بگیر مخصوصا سفت شدن شکم اگه خیلی ادامه داربود حتما به دکترمراجعه کن

بچه ها می دونید انقباضات رحمی چطوره؟من ۲۰ هفته و شش روزه ام .می دونید که ۱۱ روز پیش اورژانسی ب ...

عزیزم ..تی اس اچ در حاملگی بهتره:

سه ماهه اول زیر 2/5

سه ماهه دوم زیر 3

سه ماهه سوم زیر 3/5باشه 

2804
عزیزم ..تی اس اچ در حاملگی بهتره: سه ماهه اول زیر 2/5 سه ماهه دوم زیر 3 سه ماهه سوم زیر 3/5باشه&n ...

خب پس برا ندا نرماله بیست هفته میشه 5 ماهش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دعاي مقاتل👇🏻👇🏻

من خوندم.انشالله ک خدا معجزشو دوباره ب روشانی جون نشون بده و از این ناراحتی و دلهره هر چی زودتر نجاتش بده.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
2805
دوستان بتام ۲۶۶ شده... یعنی چی؟؟؟ توروخدا جواب بدین..

ای جانم مبارکت باشه خانم گل  

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم تشخیص میکروسفالی ذاده بودن یعنی ؟ یادته هفته چند بود ؟

عزیزم صبر کن ازش بپرسم یا خودت بیا تو تایپیک دورهمی و مامانای ۹۷-۹۸ بپرس اسم اون خانم نفیسه هست

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
2801