2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017290 بازدید | 682509 پست
نه لاله جون گفت آمینو نمیخاد ممکنه نشون بده ، ممکنه نشون نده ، همین سونو کافیه ،، نه رشد نکرده

عزیزم خیلی متاسفم
واقعا نمیدونم چی بگم
همون سونوی قبلی رفتی ؟
یعنی مشکل چیزیه که امنیو مشخص نمیشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دیگه چه دکتری برم ؟ چجوری مطمین بشم ؟ خود دکتر این دکترومعرفی‌کرد اونم از روز اول که دید گفت میکروسف ...

حالم بده
خیلی سخته
اصلا چیزی برای گفتن ندارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خیلی متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم همون سونوی قبلی رفتی ؟ یعنی مشکل چیزیه که امنیو مشخص نمیشه؟

نه پیش یکی از‌آشناها رفتم سونو ، گفتم دیگه هر چی بگی ومرین تشخیصو بزار ، آره گفت این مشکل با آمینوسنتز ۵۰-۵۰ هستش مشخص شدنش ،همون سونو کفایت میکنه

دعا براي آرامش دل روشانيلو

١-parmis63

٢- شاينا#٣٣

٣-/پاييز/

٤-مامان آينده هستم

٥- لاله سرخ

٦- a-razi

دوستان هر كي مايل هست بگه اسمش رو اضافه كنم، نفري ده مرتبه دعاي مقاتل خونده بشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
2803
عزیزم داروت چی بود که با این عدد ذخیره 3 تا فولی داشتی!!؟ چه دوزی؟ نوع سیکلت چی بود؟ اول مهار کننده ...

10تاگونال داشتم از روز 7پری هم سه بار 3تامنوپیر بودفک کنم زدم بعدش ستروتاید زدم کلا بعداز هرتزریق منوپیر بلافاصله ستروتاید...

میکرو کردم که دوتا تخمک یکیش جنین شد

دوستان دعام کنید بخدا از اینکه باعث مرگ یه موجود زنده بشم خیلی دارم اذیت میشم ، اونم وقتی که با اصرار من بوجود اومده ،،،ایشالا که دعاهای شما قبول بشه ،،   مخصوصا الان که داره تکون میخوره ،،،چقد منتظر این روز بودم که تکوناشو بفهمم ،، الان دیگه با هر تکونش دارم عذاب میکشم

2804
دوستان بتام ۲۶۶ شده... یعنی چی؟؟؟ توروخدا جواب بدین..

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم گلم انشالله خیلی زود صدای قلبش و بعدش تکونای ریز ریزش بعدشم دستای کوچولوشو حس کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان دعام کنید بخدا از اینکه باعث مرگ یه موجود زنده بشم خیلی دارم اذیت میشم ، اونم وقتی که با اصرا ...

روشا جان ميدونم خيلي سخته، انشالله كه خدا كمكت كنه.. ولي حتما تا مطمئن نشدي كاري نكن...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
2805
بچه ها من ک یه میکرو ناموفق داشتم تو ابن سینا اگه بگم برای این بار prp میخوام برام انجام میدن؟یا حتم ...

عزیزم فک کنم بهار جون برا دومین میکروش پی آر پی کرد فک نکنم ربطی داشته باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دعا براي آرامش دل روشانيلو ١-parmis63 ٢- شاينا#٣٣ ٣-/پاييز/ ٤-مامان آينده هستم ٥- لاله سرخ ٦- ...

منم هستم

2801