2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
به نظرم یه بهونه بیار نرو اگه حس میکنی اذیت میشی..... نمیشه بگی مهمون دارین؟

نه اذیت نمیشم. بیشتر از لحاظ فکری اذیت میشم همش ترس دارم که الان از پله اومدم نکنه بد باشه اگه اینکارو کنم نکنه بد باشه 😞

والا هنوز ازمایش نداده بودم یه بار نرفتیم بخاطر کار همسرم انگار باور نکردن به گوشم رسید از کسی پرسیده که ایا من باردارم؟؟😕😕 منم ترجیح دادم طبیعی مثل همیشه رفتار کنم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیاه دونه رو اگه مطمئن نیستی از طبع خودت و همسرت نخور در ضمن وقتی وارد سیکل شدی هم نخور دیگه ...

عزيزم بقيه سوالتم هم جواب مى دى صفحه٤٦٨١و٤٦٨٠ نگاه كنى ازمايش همسرم بقيه سوالاتم هست ممنونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

دوست جونیا من فردا آزمایش اولمو باید بدم.

آمپولامو بزنم بعد برم یا فرقی نداره؟؟؟

برام دعا کنید❤💓💕

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها راهنمایی میخام سردرگمم من فقط به خانواده خودم گفتم بارداریمو  از اینجا تا شهر خانوادم ...

عزیزم پله رو میتونی اروم بری
نماز هم من فقط تا مثبت شدن ازم نشسته خوندم
بعدش دیگه نمازم رو حالت عادی میخوندم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پرپر جون چه کار کردی؟استراحت کردی حرکت نی نی بهتر شد؟منم دیروز خسته شدم حرکت نی نی دیشب و امروز صبح ...

دردم بهتر شد ولي حركتش همووونجوريه، يه روز خوبه يه روز كمه، نميدونم چجوريه، فردا هم آزمايش دارم بيينم عفونت ندارم يه وقت

عزیزم پله رو میتونی اروم بری نماز هم من فقط تا مثبت شدن ازم نشسته خوندم بعدش دیگه نمازم رو حالت عا ...

عه مرسی لاله جون

من همش نگرانم شاید بد باشه خم شدن

از نگرانی درم اوردی مرسی عزیزم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
اره  با شروع سیکل دیگه

قرص ld اين پنج شنبه تمام مى شه منتظر پرى مى شم كه بشم از روز دوم پرى امپولهام را بزنم

تا قبل پرى پس بخورم ؟اما براى همسرم ادامه بدم بخوره سياه دانه با عسل ؟

راستى ميگن قبل عمل دور شكم بمالم خوبه به مدت دو ساعت؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ممکنه علت توقف رشد همین باشه الان که اسپرین میخوری بهتری؟ دقیقا از کی این حالت رو داشتی؟ منظورم ای ...

رفتم عصر دکتر گفت دلیلش اینا نیست که سقط کردی مشکل کروموزومی داشت. گفت غلظت خون نداری . گفت نرمش کن خواب نره بدنت . 

والا منم پر مو هستم ولی تو بارداریام ظاهرا کچلی میگیرمممممم..... خخخخخخخ..... البته از نوع خوبش... ...

هههههه 

خداروشكر

اينم يه امتياز خوب هست ديگه 

من يادم نيست سر بارداري 

اميدوارم منم باردارشدم كم مو بشم 

خخخخخ.....

وای منم همینطووور خسته شدم دیگه منم تصمیم شمارو داشتم البته چندسال پیش صورتمو لیزر کردم که از پارس ...

عزيززززم 

دركت ميكنم 

خيلي بده ....

اتفاقا منم صورتم رو ليزر كردم اما دوره درمانيش رو كامل نكردم چون بعد خواستم وارد سيكل بشم گفتم شايد اثر منفي بزاره رويه تخمكام بيخيال شدم 

و ديگه نرفتم 

ان شاءالله بعد از زايمانم ميررررررم 😍

ولي من چاق نيستم لاغرم 

اما بقيه ي فاكتورها رو دارم 

ك پرمويي و جوش بيشتر 

فكر نميكردم جوش ها رو بيشتر ميكنه چقدر بد 😒