2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
منم اندومتریوز دارم بهم پیشنهاد میکرو دادن

عزیزم من میکرو داشتم و هر دو منفی شدن...دیگه قصد ادامه درمان رو ندارم.فقط مشکلم این کیستها و زیاد شدن تعدادشونه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کیست اندمتریا دارم دو سال پیش که ام آر ای دادم 18×15 بود قبل عید هم رفتم گفتن 17×14 دکترم گفته یه سونو پیش البرزی بدم اگه اوکی داد برام انتقال بده 

آنا جون به نظرت به تخمدان آسیب نمیرسه اگه خواست عمل کنه

البته من هیچ دردی ندارم 

خدایا شکرت😙
عزیزم من میکرو داشتم و هر دو منفی شدن...دیگه قصد ادامه درمان رو ندارم.فقط مشکلم این کیستها و زیاد شد ...

وای پس می خوای چه کار کنی؟ عمل لاپرا نمی کنی؟ نگفتند علت منفی شدندش چیه؟ شوهرتونم مشکل داشت یا فقط خودت اندو داری؟

عزیزم ماماش همون روزای شنبه، یکشنبه و سه شنبه هست داروهای لازمتو مینویسه نگران نباش..... ایشالله خب ...

ایشالا ایشالا... 💕💕 منم مامان میشم میدونم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره بخور :)) تخم مرغ هم بخور لطفا دختر خوبی باش

من کلا دختر خوبیم کاشکی میگفتن بجای دوغ میشه نوشابه خورد مثلا  بعد من روزانه 20تا میخوردم .خخخخ .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مامانا پایین بودن freeb_hcg توغربالگری مرحله اول نشانه چیه؟ان تی وان بی وپاپ همه چی نرماله  ...

عزیرم دقیق نمیدونم چون برا من نرمال بود دنبالش نبودم.....

ایشالله چیزی نیست باید ببینی نظر دکترت چیه فقط بدون این آزها امکان خطا هم دارن.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برو عزیزم اشکال نداره من از هفته دوم همه جا میرفتم البته فقط با همسر جان که شرایط رانندگی رو بدونه

لاله جون ی دوستی دارم پیش دکتر نصر میکرو کرده 4روز پیش توی بیمارستان گاندی.دکتر نصر بهش گفته من به استراحت اعتقادی ندارم 20دقیقه بعد انتقال مرخصش کرده از همون روزم بازار گردی میکنه یعنی من فقط دارم حرص میخورم.بهش هرچی میگم دختر حداقل 3روز استراحت کن میگه نصرگفته لازم نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای پس می خوای چه کار کنی؟ عمل لاپرا نمی کنی؟ نگفتند علت منفی شدندش چیه؟ شوهرتونم مشکل داشت یا فقط خ ...

خدا بخواد دارم فرزندخونده میگیرم...مشکلی با بچه ندارم...میخوام بدونم اگه برای خودم مشکل سازه عمل کنم...چون با دارو هیچ کاریش نمیشه کرد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها روز 12 انتقال ازمایش تیتر بتام صفر بود.  این یعنی میکرو من منفی شده.  انتظار نکشم ...

عزیزم به نظرم زود آز دادی بهتره سر وقت تکرار کنی ایشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و جز اونایی هستی که بتاشون دیر بالا میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com