2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048315 بازدید | 684650 پست
عزیزم متوجه نشدم درست اول گفتی خوب نیس بعدگفتی خوبه ؟ استرس گرفتم  

عزیرم اولش من عدد ذخیرتو ندیده بودم فکر کردم انجام ندادی.....

بر اساس اف اس هاشت حدس زدم چون اون بالاست احتمال داره ذخیرت پایین باشه.....

بعد دقت کردم دیدم آز ذخیره هم دادی و عددش بالا بود.....

فقط چیزی که برام عجیب بود معمولا اف اس هاش بالا باشه ذخیره پایینه یا برعکس.....

اما بعضیام بودن مثل شما بودن.....

تا خالا تحریک تخمدان داشتی؟

بدنت به دارو چطور جواب داده؟

ببخش که اطلاعات قبلیت الان تو ذهنم نیستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم سایت طبایع طبعم رو سرد و تر زد درجه تری دو و درجه سردی یک سوداوی و بلغمی حاد بچه ه ...

عزیزم نمیشه یکی هم سوداوی باشه هم بلغمی
سوداوی یعنی سرد و خشک
بلغمی یعنی سرد و تر !!

نمیشه یکی هم تر باشه هم خشک
بهتره همه ی 4 طبع رو مطالعه کنی و ببینی کدومش به شرایط شما نزدیک تره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیرم اولش من عدد ذخیرتو ندیده بودم فکر کردم انجام ندادی..... بر اساس اف اس هاشت حدس زدم چون اون با ...

بله عزیزم برای آی یو آی دارو وآمپول استفاده کردم ۱۰ تا فولی داشتم که ۳ تاش ۱۵ بود باقیش ۸ و۱۲ و۱۰ اینابود 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام مامانايي كه حدود ٢٠ هفته هستين از هفته ٢٠ به اونور شنا هم دردي چيزي داشتين؟ من تا الان كه مورد ...

پرپر جون منم این چند روز گاهی یه دردی تو پهلو دارم مثل تیر کشیدن
گاهی هم زیر دل سمت چپ یا راست که با درد پریودی فرق داره
فکر کنم عادیه این حالتا

حرکت جنین هم به قول شما یه روز خیلیه یه روز کم
اتفاقا امروز یه کم ترسیدم
هی با جوجه کوچولوم حرف زدم که تکون بخور مامان نگرانم و ...
دیدم تکون نخورد منم باهاش قهر کردم 😂😂😂😂😂
گفتم دیگه حرف نمیزنم باهات تا خوب تکون نخوردی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جان من این آزها رو تاحالا هیچ دکتری برام ننوشته  البته یه جلسه رفتم پیش طرازی که برام نوشت ...

عزیزم دکتر نصر ازمایش ایمنی و انعقادی رو قبول نداره کلا

دارودارم مى خورم با دارو اين هست 😞😞😞

خب دوز داروت کمه
چقدر میخوری؟
در ضمن تغذیه هم مهمه
سویا و بادوم زمینی و کلم ممنوعه

[QUOTE= 64238841 ]عزیزم اگه نخوان کنسلم کنن خودت زیر بار نرو چون بالاست..... بهتره لااقل زیر دو بشه ...

اره داری میری
اما از همسر سوال کن دوز داروت زیاد بشه بهتر نیست؟

[QUOTE= 64238841 ]عزیزم اگه نخوان کنسلم کنن خودت زیر بار نرو چون بالاست..... بهتره لااقل زیر دو بشه ...

بعضی ها به دارو سریع تر جواب میدن بعضی ها دیرتر
مثلا من و دوستم ابتدای بارداری که اصولا عدد تی اس اچ میره بالا ، عدد تی اس اچمون یکی بود
اون هر روز نصف قرص خورد من هم همین طور
اما مال اون شد یهو شیش صدم مال من یک و دو دهم !!
با اینکه داروهامون یکی بود و تی اس اچ هم تقریبا یکی بود

خوب عزیزم دکتر گفتش ک بخاطریکه این سیکل انتقال نمیده بهم نداده ولی من خودم میخوام از اول سیکلم بخورم ...

بله هر دارویی خوردنش سر خود میتونه ضرر داشته باشه 

من دوماه قبلش شکمم سفت میشد به طرازی میگفتم دوماه انقباض دارم میگفت کاری ازدستم برنمیادهردارویی بگی ...

عزیزم امیدوارم این سری سهم واقعیتون از این همه صبر و تحمل رو بگیرین
و خدا یه دونه فرشته ی ناز بهتون ببخشه

گلم سرکلاژ داشتی؟
دکتر من معتقده کسی که قبلا یه بار زایمان زود رس داشته حتما باید جلوی دو قلوییش گرفته بشه
و اصولا بیشتر از یه دونه رو برای کسی که قبلا سابقه زایمان زود رس داشته ریداکت میکنه
بالای دو تا هم که خودش میگه ریداکت !!
مگر اینکه بیمار خودش امضا کنه و مسئولیتش رو به عهده بگیره

عزیزم آز ذخیرت که نیست تو اینا اما له نطر میاد طبق اف اس هاش ذخیرت پایین باشه..... حدودای یک یا زیر ...

انا جون هست
پایین هست اخرین تست
8 و خورده ای هم هست مقدارش

بله عزیزم برای آی یو آی دارو وآمپول استفاده کردم ۱۰ تا فولی داشتم که ۳ تاش ۱۵ بود باقیش ۸ و۱۲ و۱۰ ای ...

با این سایز اون وقت براتون ای یو ای کردن؟!!!!!!!!!!!!!
یعنی اخرین سونو که دوروز قبل ای یو ای هست سایزش این بود؟
خیلی کوچیک بودن عزیزم