2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
😘 اناجون شما شنيدين اويشن باريك شيرازي توي دوران پريودي براي پاكسازي رحم خوبه؟؟

والا من خیلی دستکاری رو قبول ندارم چون ممکنه بعضا ابن پاکسازیای کنترل نشده باعث بشه ضخامتت خیلی پایین بیاد و به دارو دیگه جواب ندی.....

شایدم برا یکی خوب جواب بده.....

به نظرم به ریسکش نمیارزه چون دز این داروهای گیاهی سرخودی کنترل نشدست.....

مگر اینکه زیر نظر یه دکتر طب سنتی خوب با دز درست اینکارو انجام بدی البته اصلا اگه دکتر برات صلاح بدونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خودتونم با میکرو باردار شدین؟مشکلتون چی بوده؟به نظرتون خوبه میکرو جواب میده؟

عزیرم والا ما اولش جزء بدون مشکلا بودیم بعد معلوم شد همسرم مشکل اسپرم داره هم تحرک هم مورفولوژی هم دی اف آی.....

بعد دو بار میکروی منفی آزهای تکنیلیو زادم معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادیم دارم.....

آندومتریوزمم درمان شد و با سومین میکرو مامان شدم.....

الانم دوباره به لطف خدا و معجزش طبیعی باردار شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

وااای دریادل جووونی خداروشکررررر 

انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت نی نی نازت 

تواین روزا برای ما هم دعا کن عزیزم 💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

ای جانمممم خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزممم

الهی صدسال بتپه برات😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام به همه دوستان عزیز.... خوبی مامان بهار...نی نی جونم که خدا رو شکر خوبه..... زیاد فرصت نمیکنم ...

سلام مهدیه جون چطوری عزیزممممم...کجایی تووووو ،چرا دیگه نمیای؟ دلم برات تنگ شده بود😍ممنون عزیزم 😘

سلام عزیزان روزتون بخیر     من یه راهنمایی میخواستم راستش من ذخیره تخمدانم پایینه دو ده ...

عزيزم بيمارستان گاندى هم خوبه براى اهدايى.من خودم اونجا پيش دكتر زرنانى(ايمونولوژى) و جنتى(ارولوژيست)رفتم خيلى هارو ديدم براى تخمك اهدايى اومده بودند و راضى بودند.اونجا دكتر صالح پور و تهرانى نژاد اى وى اف انجام مى دن.و اينكه دونر هايى كه بهت معرفى مى كنن دونرهاى خوبى هستند. 

وااای دریادل جووونی خداروشکررررر  انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت نی نی نازت  تواین روزا ...

عزیزمی ممنونم ...مگه میشه من شماها رو دعا نکنم 😘😘اصلا این لحظات شیرینو ما از دعاهای همدیگه داریم

سلام مهدیه جون چطوری عزیزممممم...کجایی تووووو ،چرا دیگه نمیای؟ دلم برات تنگ شده بود😍ممنون عزیزم 😘

قربونتتتت،منم همینطور عزیزم.... یه آزمایش مهم دادم منتظر جوابشم،درگیر بودم، خیلی التماس دعا دارم.... دعا کن جوابش خوب باشه...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
قربونت صبا جون..ایشالا چند روز دیگه میای و میگی بچه ها برای من دو قلب خوشگل میتپید😍🙏

وای خدا از دهنت بشنوه😍😍

هفته چند هستی ؟

ولی راحت شدی یه دفعه سونو شدی

به من خیلی زود وقت داد منشی

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ