2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
ما اینجا اول نمونه دادیم منم با همسرم رفتم البته اکثرا میرفتن خودشون گفتن قبل عمل نمونه بدین

اکثر مراکز این جوری هستن اما خب من قبلا از ثمین جون پرسیده بودم گفته بود شرایط بیمارستان الزهرا رو منم حواسم بود از قبل که باید متوسل به دروغ بشم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مهدکودک رو خوب اومدی آنا جون خخخخخ.امیدوارم اولین انتقالم بگیره چون واقعا دیگه طاقت ندارم.هایپر نشدم ...

ثمین جون سایزت چند بود؟
مال من یکی 90 بود یکی 100

ثمین جون کلا چند تا فولیکول داشتی؟ اگه بالای 14 تا 15 تا بود خب هایپری دیگه
مایع ازاد هم داری
فقط عوارضش ایجاد نشده که امیدوارم نشه
شما غذای پروتئینی و مایعات و تخم مرغ و دوغ رو بخور فعلا تا دو هفته
خم و راست هم نشو برای تخمدانت خطرناکه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دوتا دکتر اورولوژ رفتیم سونوگرافی کرد معلوم شد که درسته از آزمایششم معلوم بود دکتر اورولوژ ...

خب تشخیص واریکوسل واقعا با معاینه سخته و اصولا روش تشخیصش با سونو هست
الان شرایط همسرت خوبه؟
تعدادش و تحرک و مورفو و دی اف ای خوبن؟

عزیزم طریقه ی مصرف ال کارنیتین محلول چطوریه؟

تو اب جوشیده میریزین و میخورن
بهتره بعدش فعالیت داشته باشن مثلا پیاده روی یا تردمیل و...

شرمنده عزیزم تعداد دوستان زیاده و فراموش کردم عزیزم دی اف ای خیلی زیاده دکتر جنتی حق داشت باید خ ...

محل زندگی نه شهر صنعتی هست نه آلوده و شلوغ.همسرم کارمند هست.خود دکتر جنتی هم دنبال علت بود ولی جوابی پیدا نکرد .خود ماهم هنوز نمیدونیم چرا اوضاع اسپرم اینقدر افتضاح هست.فعلا که رفتیم سراغ طب اسلامی و داروهای گیاهی وتغییر سبک زندگی.

بچه هامن 5ساله ناباروری دارم بخاطر تبلی تخمدان این ماهمندارمپیش دکتر کریمزاده میکرو کردم که فقط. 2تا ...

متاسفم عزیزم
اگه میخواین مرکز رو عوض کنین و تهران رو انتخاب کردین و هدفتون اینه که مرکز درمانی برین ترجیحا ابن سینا رو جایگزین رویان کنین
البته قطعا درمان شدن تو مطب گزینه ی بهتریه چون تحت نظر یک پزشک هستین

البته کارای اولیه و ازمایش ها رو میتونین تو مرکز ابن سینا انجام بدین چون همه یه جا متمرکز هستن

بچه هامن 5ساله ناباروری دارم بخاطر تبلی تخمدان این ماهمندارمپیش دکتر کریمزاده میکرو کردم که فقط. 2تا ...

عزیزم تنبلی دارین یا نارسایی؟
عدد ذخیره تون چند هست؟

ممنون عزیزم قسمت نبود، خیلی سخته اما جز تحمل کار دیگه ای ازم ساخته نیست

ان شاء ا... انتقال بعدی برات جبران میشه
جنین فریز دارین ؟

من ۱ماه بعدازقطع دارو ازمایش دادم ولی همچنان بالا بود.به خاطر سختی هایی که کشیده بودم کلا قید همه ی ...

خب پس زمان مصرف دارو نبوده
اگه واقعا اون قدر استرس دارین میتونه رو مقدار پرولاکتین تاثیر گذار باشه
خوبه که تصمیم دارین پیگیری کنین

محل زندگی نه شهر صنعتی هست نه آلوده و شلوغ.همسرم کارمند هست.خود دکتر جنتی هم دنبال علت بود ولی جوابی ...

روش خوبی انتخاب کردین
اما خب زمان میبره
نباید نا امید بشین

عزیزم من کلا مرغ و تخم مرغ روز و گوشت گاو و گوساله و سویا رو حذف کردم چند ساله
کنسرو و سوسیس کالباس هم نخورین به هیچ وجه
پفک و چیپس و اینا هم به همین منوال

ثمین جون سایزت چند بود؟ مال من یکی 90 بود یکی 100 ثمین جون کلا چند تا فولیکول داشتی؟ اگه بالای 14 ت ...

من اصلا نميدونستم از چند تا مستعد هايپري هستيم 

من سال اول ك پانكچر شدم ١٤ عدد فوليكول داشتم 

و چيزي بهم نگفتن

و الحمدالله اتفاقي هم برام نيفتاد 

چون واقعا اون موقع من از نظر اطلاعات صفر بود 

اما سري قبل رو نپرسيدم چند تا فوليكول داشتم 

اين سري حتما ميپرسم 

ولي انتقالم فرش خواهد بود 

اين مركزي ك من ميرم تعداد جنينها رو نميگه 

فقط اگر جنين بعد از انتقال اضافه بياد ميگه 

ك من دو سري قبل رو نداشتم 

خدا كنه اينسري داشته باشم 

حداقل دلم خوش ميشه اگه نگرفت يه شانس دوباره دارم 

سلام خانما خوبید من رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود فقط اینکه خیلی شکمم سفت میشه دکتر گفت انقباضه و در معرض زایمان زودرس هستم   خیلی ناراحتم به نظرتون چکار کنم آمپول هم داده میزنم ولی روزی چند بار شکمم سفت میشه خیلی میترسم . امشب قراره بتامتازون بزنم به دکتر گفتم حالا که ریسک زایمان زودرس دارم بهم بده . به نظرتون خوبه بزنم ؟؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉