2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
تشخیص خودش که نبوده گفت رفرنس ها و تحقیقات جدید اینو میگن سیکلم به این صورت بود: ماه قبلش روز 21 ...

همون روز پانكچر نمونه از همسر ميگيرن؟

استراديول تو ازمايش نرمال باشه خوردنش ضرري نداره؟

...
عزیزم من قبلا به همسرم گرمی زیاد میدادم بعد فهمیدم اشتباه میکنم و باید طبق طبعش باشه..... همسر من ط ...

🌹🌹مرسي از توضيحاتي كه برام زحمت كشيدي نوشتي🌹خيلي مرسي

همسرم شلوار پارچه اي ميپوشه و لباس زير گشاد از اين پادارها، كلا از گرما فراريه دوششم با آب يخ در عرض دو سه دقيقه ميگيره، فقط يك موردي هست كه متوجه شدم، نميدونم ميتونه تاثير گذار باشه يا نه، اصلا شايد همه ي مشكل از اون باشه، اونم اينكه چون گرمش ميشه هميشه برا اينكه دوپا به هم نچسبن شب ناخودآگاه لحاف ميره بين دوپا، ميخواستم اينو سوال كنم كه دكتر هاي شما چه قدر اين خنك نگه داشتن رو مهم ميدونستن؟آيا در اون حدي اهميت داره كه من احتمال بدم اين قضيه تاثير ميزاره؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من قبلا به همسرم گرمی زیاد میدادم بعد فهمیدم اشتباه میکنم و باید طبق طبعش باشه..... همسر من ط ...

يه سوال هم داشتم از خدمتتون آناي عزيز، ممنونم كه محبت ميكني وقت ميزاري، حالا كه همسر فعلا موفق نشدن نتيجه ي آز ابن سينا رو داشته باشن اين برام دغدغه شده كه خدايا يعني اوضاع چقدر ميتونه متفاوت از ايني كه داريم باشه، براهمون ميخواستم سوال كنم اس تعداد بالاي ١٣٠ چه قدر ميتونه تحرك و مورفو و اين چيزاش صفر باشه، آيا براي وخيم بودن بايد تعدادشم يه تكوني بخوره كم باشه ديگه،نه؟

معاينه ي متخصص هاي مختلف بيرون و ابن سينا ظاهر قضيه رو سالم تشخيص داده،هيدرو و واريكو رويت نكردن حتي تو سونو،،،من خيلي دلواپسم، حالا گذاشتم اين سيكل خودم برم عكس رنگي، نميدونم والا شنيدم ميگن بعد از عكس احتمال بارداري هست، برام دعا كنين توروخدا

...
همون روز پانكچر نمونه از همسر ميگيرن؟ استراديول تو ازمايش نرمال باشه خوردنش ضرري نداره؟

بله عزیزم اون روز نمونه میگیرن.....

حتما باید باشه.....

ضمنا دو سه روز قبلشم باید تخلیه کامل داشته باشه که اسپرم تازه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🌹🌹مرسي از توضيحاتي كه برام زحمت كشيدي نوشتي🌹خيلي مرسي همسرم شلوار پارچه اي ميپوشه و لباس زير گشا ...

عزیزم خنک نگه داشتن خیلی حیاتیه.....

به نظرم بگو به جای لحاف بالش بین زانوهاش بذاره شاید اینطوری بهتر باشه یعنی اون ناحیه میتونه آزاد باشه و گرم نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله هر چیه خیره..... به نطرم یه کم دیگه منتظر بمون خبری نشد آز بده به بی بی اعتباری نیست.....

فدات عزیزم انشاءالله 

این بی بی چک روژانی که من گرفتم تاریخ تولید و انقضا نداشت به نظرتون معتبر بوده ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
بهار جان فردا مياي اينجا ميگي رفتي سونو و صداي قلب دو تا ني ني گوگولي رو شنيدي و كلي اشك شوق ري ...

فدات پارمیس جون چقد حرفت ب دلم نشست مرسی از انرژی ای ک بهم دادی انشالله ک همینطوره ک شما گفتی...عزیزم من همیشه برای دوستان منتظرم دعا میکنم😍

عزیزم خنک نگه داشتن خیلی حیاتیه..... به نظرم بگو به جای لحاف بالش بین زانوهاش بذاره شاید اینطوری به ...

خيلي پيشنهاد خوبي بود،ممنونم، حتماً به زورم كه شده اين سيستمو تغيير ميدم

...
سلام عزیزم دوروز نبودم چند صفحه اخرو فقط مرور کردم از خودت دور کن استرسو ان شاالله با دیدن قلبش کیف ...

سلام عزیزم ب سلامتی خیلی خوشحال شدم رفتی سونو و دیدیشون انشالله ک تو این دو هفته حسابی رشد میکنن و تپل مپل میشن😍 ...ممنونم از دلداریت توکل ب خدا

فدات عزیزم انشاءالله  این بی بی چک روژانی که من گرفتم تاریخ تولید و انقضا نداشت به نظرتون معتب ...

عزیزم اعتبارم داشت به نتیجش اعتباری نبود.....

پس فکرتو درگیر نکن.....

بهترین کار همون آز دادنه!!!!

عزیزم اعتبارم داشت به نتیجش اعتباری نبود..... پس فکرتو درگیر نکن..... بهترین کار همون آز دادنه!!!!

انشاءالله بعدظهر میرم آزمایش میدم راحت میشم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
يه سوال هم داشتم از خدمتتون آناي عزيز، ممنونم كه محبت ميكني وقت ميزاري، حالا كه همسر فعلا موفق ...

عزیزم تعداد نمیتونه ملاک خوب بودن بقیه آیتمها باشه.....

اما خوب دلیل نمیشه حتما شرایط بد باشه.....

عزیزم فکرتو خیلی درگیر نکن ایشالله خدا یه راهکار جلو پاتون میذاره.....

ضمنا مگه نمیبینی من با همون شرایط طبیعیم باردار شدم؟

پس امیدتو از دست نده.....

سلام بچه ها.کسی میدونه چز بارداری چی میتونه باعث قهوه ای شدن نوک سینه ها بشه؟البته نه خیلی قهوه ای ولی خب دیگه مثل اول نباشه.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین