2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
[QUOTE= 64038199 ]فدات عزیزم..... ائلسا خانومیه خاله جونش....[/QUOTE] اي جونم اسمشو يادم نبود البته ...

عزیزم برا تو اگه اشتباه نکنم دو تا گل پسر بودن درسته؟

حافظم ته کشیده دیگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نارحت نباش عزیزم انشالله سری بعد  شما همونی هستی که سری پیش مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد؟؟؟ ...

اره عزیزم خودمم اون دفه سقط الانم منفی شدم

اینبار قبل انتقال آزمایش ایمنی رو میدم شاید مشکل ایمنی دارم

آنا جون من میخوام برم دکتر زنان آزهای ایمنی رو برام بنویسه  البته دوسال قبل دکتر ارتوپد بعضی از موارد خود ایمنی رو نوشت مشکل نداشتم تا جایی که یادمه پروتئینc و ana  و بقیه حضور ذهن ندارم

الان کدوم موارد بخام برام بنویسه ؟

انتقال نیس پانکچره قراره این ماه آمپولا روبزنم فقط ال دی واینوفولیک داشتم حالا توپریودی وهم زمان باز ...

من قبل پانکچرم ال دی و اینوفولیک داشتم با شروع پری قطع کردم  ،بازم از دکترت بپرسی بهتره

عزیزم بقیه موارد هورمونی نرمال بودن؟ تا جایی که میدونم این دارو تعدیل کننده ی هورمون های زنانه اس شا ...

فقط fsh واسش نوشته بود که نرمال بود

سری های قبل همه چی دادن واسش ویتامین ایی کانت بوست موتیلیتی بوست آمپول اچ ام جی پنتوکسی فیلین ویتامین سی کلومفین .‌.. هیچکدومش جواب نداد راستی ۳ ماه پیش هم زالو انداخت که سرعتش و تحرکش خوب شده فقط تعدادش کمه

سلام دوستای گل و آنای عزیزم. اومدم عرض ادبی کنم بهتون و بگم منو از دعای خیرتون فراموش نکنید. من پنج مرداد نوبت ان تی دارم و همچنان دارم با تهوع و ویار دست و پنجه نرم میکنن.

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
سلام دوستان عزیزم...بچه ها من سه چهار روزه خیلی حالت تهوع دارم😢 از صبح تا شب یعنی ۲۴ ساعت.. دهنم خی ...

بهار جون منم فقط ترش و شور دوست داشتم اوائل
اما شکر خدا تهوع نداشتم
به نظرم از دکتر بپرس ببین نظرش چیه برای ویتامین ب6
یا داروی دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
[QUOTE= 64033437 ]سلام مامی مرسان خوبی عزیز دلم؟ بله به لطف خدا و دعای دوستان منم این طعم شیرین رو چ ...

پسره مامان مرسان
خیلی هم شیطونه !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی خود آمپولا هم ضخامت رو بالا میبرن ؟ شما ضخامتتون قبلا چن بودش ؟ روزی چن تا خوردین همزمان با آمپ ...

زین جان قبلا به روشا میگفتیم ، الان با این همه استرسی که داری به شما میگیم چون شکر خدا روشا خیلی اروم تر شده نسبت به قبل
به نظرم یه قسمت قضیه هم بسپر به دکترت
بقیه اش هم بسپر به خداوند مهربون
شما هر کاری لازم بوده کردی و همه ی پیگیریهات رو انجام دادی دیگه کافیه این قدر استرس به خودت نده
این قدر خودتو با بقیه مقایسه نکن، گه چه دوزی دارو داشتن، داروشون چی بود، تعداد تخمک هاشون چند تا بود و....
بدن هر کسی متفاوته به هر دارویی هم یه جور متفاوت واکنش میده پس نمیتونی مقایسه کنی کاملا

ذهنتو رها کن
حتی خود دکتر ها هم تا وارد سیکل نشی 100 درصد نمیتونن پیش بینی کنن که جانم
تمام علم پزشکی هم یه سری تئوریه اما گاهی وقتا این تئوری در عمل یه چیز دیگه از اب در میاد

زین جان قبلا به روشا میگفتیم ، الان با این همه استرسی که داری به شما میگیم چون شکر خدا روشا خیلی ارو ...

گلم اینکه ب نظر شما مصرف همزمان استرادیول و آمپولا با هم تداخلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انتقال نیس پانکچره قراره این ماه آمپولا روبزنم فقط ال دی واینوفولیک داشتم حالا توپریودی وهم زمان باز ...

عزیزم تا روز پانکچرت ادامه بده 

لاله جون امروز پرسيدم كه من متد شانگهاي و قراره داشته باشم گفتن نه اون فرق داره واسه خيلي ذخيره ...

والا این توضیحات که خیلی کلی بود
من چیزی متوجه نشدم راستش

[QUOTE= 64034016 ]سلام عزیزم.... شکر خوبیم..... هم پرنسسم هم پرنسم ایشالله خوبن.... تو چطوری عزیزم؟ ...

جوجه های خوشکلت بزرگ شدن؟
به سلامتی چند ماهشونه؟

فقط fsh واسش نوشته بود که نرمال بود سری های قبل همه چی دادن واسش ویتامین ایی کانت بوست موتیلیتی بوس ...

خب اگه زالو درمانی جواب داده بازم تکرارش کنه
3 دوره تکرار لازمه چون خیلی وقته گذشته