2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جون وی آی پی هستی یا مریض عادی؟ اون زمان امکانش نبود شاید الان فرق کرده.....

عادی هستم عزیزم، کلا الان برنامه دکترها رو بدونی میشه از قبل با هر کسی میخوای وقت بگیری

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید

سلام دوستان عزيزم اميدوارم حال همتون خوب باشه يه سوال 

كسي تا حالا خراش داده براي انتقال ؟ميشه يكم درموردش توضيح بده و اينكه چقدر بعداز خراش انتقال دادن براش و اينكه موثر بوده يا نه؟ 

ممنون ميشم

انا جون ميشه بياي و راهنماييم كني

براي دومين بار دارم ميرم براي انتقال تازه از امروز ميخوام قرص ضدبارداري بخورم 

به دكتر گفتم راهي هست براي اينكه درصدموفقبت و ببره بالا گفت خراش يا پي ار پي

به نظرت انجام بدم؟

انا جون ميشه بياي و راهنماييم كني براي دومين بار دارم ميرم براي انتقال تازه از امروز ميخوام قرص ضدب ...

سلام عزیزم بهار جون هم خراش داشت هم پی آر پی برا بقییه رو یادم نیس ولی بعضی از بچه ها داشتن.بهار فک کنم یه ماه قبل انتقال خراش داشت پی آر پی هم تو همون سیکل میکرو بود فک کنم خدا رو شکر مثبتم شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان ، اختلاف سن دو هفته ای بین اعضای بدن توو سونوگرافی خیلی زیاده ؟ تا حالا به کسی همچین چیزی گفتن ؟ و آخرش چی شد ؟،مثلا سن سرش نوو هفته ۱۷ باشه‌، سن بقیه توو هفته ۱۹ ؟‌

لاله جون شما نظری دارین ؟

😫😫😫😫 خداییش من این چند وقت خودمو کشتم اون وقت میگی از الان رعایت میکنم الان میفهمم اون بنده خدا ...

نه راستش ۵ روز اول خیلی رعایت کردم.مامانم پیشم بود.

فقط روز ششم صبحش با پرواز اومدم خونه خودمون و خوب توی راه و ...بعدم خونه که رسیدم دولا و راست زیاد شدم.

بخاطر همین یک روز گفتم ، که دوباره ادامه میدم رعایت هامو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم درد زیر دل الزاما همه ندارن !! من نداشتم اصلا منم گول همین درد نداشتن رو خوردم لطفا تخم مرغ ر ...

ممنون از پاسخ کاملت.

دل دردم استراحت کردم خوب شد.

دیروز همش به فعالیت بودم.با بچه کوچیک سخته یک کم.اما امروز دیگه استراحت رو الویت دادم.

تخم مرغ رو هم دیشب خوردم.

مشکلی که دارم توی قشم ام و اینجا مرکز ناباروری نداره.باید اگر مشکلی بود برم بندر.

حالا پیگیری کردم شماره گرفتم  و ....

به نظرتون پیش پیش خودم برم چکاپ و سونو؟

یا رعایت ها رو بکنم و صبور باشم؟

آخه از اینجا تا بندر یک ساعتی راهه.

چون امکانات کمه بیشتر نگرانم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

صبح بخير دوستان عزيزم

من بازم پريود شدم ...كوفتي ول كن نيست سرويس كرده مارو😞😞😞

ماهه پيش كه اي وي اف شدم و يه دونه تخمك بيشتر نداشتم و انتقالم منفي شد خيلي خوشبين بودم ماهه بعد به خاطر اثر داروها حامله شم كه باز امروز ٢٦ روزه پريود شدم 

تازه اين نمه نم مكمل خورديم

بچه ها زيره و شمبليله و بذر كتان و پودر كرفس واسه من  بد بود ؟! اين ماه اين پودر و زياد خوردم واسه چربي سوزيه

يا اينكه ربطي نداره ؟

بعد راستي اين سيكل شانگهاي قضيش چيه ؟!

من بايد ماهه بعد اگه حامله نشم برم واسه اي وي اف مجدد كه ٣ تا پريود ميشه از اي وي اف قبلي

تو صحبتهاي دكتر متوجه شدم به ماما داره ميگه سيكله بعديشو ...كه دقيق يادم نيست اسمشو اون كارو ميكنيم كه پرسيدم يعني چي كه گفت يعني هر ماه ميايي پانكچر واسه تخمك تعدادش رفت بالا بعدا انتقال ميديم!!!!!!!!!

اين ديگه چه مدلشه ؟🙈

يعني بايد چند دوره آمپول بزنم ؟! بعد هر ماه برم پانكچر ؟! باز دوباره ماهه بعد اون همه آمپول ؟! مگه ميشه چند ماه پشت هم  هي آمپول بزني هي بري پانكچر ؟

تخمدونا نميتركن ؟!

والا من كه ديگه گيج شدم خوبه خراش و هيسترو اينام شدم بازم اينجوريه 😞😞😞

همسر من هم بينهايت از نظر تغذيه رعايت مى كنه ويتامين اى و سى و دى هم مى خوره و امگا ٣ يه مدت هم خرن ...

خیلی خوبه اگه به همونا هم جواب داده
اینکه تغذیه رو رعایت میکنن هم عالیه
اینکه بعد از قطعش برگشت به حالت قبل عادیه
اسپرم فقط تا زمانی که دارو مصرف میشه روند رشد رو طی میکنه بعد از قطعش یکی دو ماه شاید کمتر طول نمیکشه که به حالت قبل یا تی بدتر از قبل بر میگرده

عزیزم سلن پلاس و کیوتن برای بهبود دی اف ای مناسبن
ال کارنتین هم چربی سوزه و روی تحرک تاثیر داره
پروفرتیل (یا فرتیل اید) هم روی تعداد و تحرک
فولیک و ویتامین سی هم رو کیفیت مثل مورفو و تحرک و دی اف ای
البته مورفو به درمان مقاومه و بهتر نمیشه اما میشه با داروها از بدتر شدنش جلوگیری کرد

من بر اساس شرایط شوهرم این داروها رو انتخاب کردم ممکنه یکی این همه دارو نیاز نداشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعد راستي اين سيكل شانگهاي قضيش چيه ؟! من بايد ماهه بعد اگه حامله نشم برم واسه اي وي اف مجدد كه ٣ ت ...

برنجک جون برا آنا هم همینطور بوده یعنی چند بار پانکچر شده بعدش تعداد تخمکا ک زیاد شده بعدش براش انتقال دادن.یعنی چند دوره دارو مصرف میکنی و پانکچر میشی و تخمکا هر بار فریز میشه وقتی تخمکا تو چند پانکچر جمع شد بعدش برات انتقال میدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
همينطور فوليك ٥ هم مى خوره  مى خوام بدونم اين قرصهايى كه همسرتون خوردن تعداد اسپرمهارو زياد مى ...

رو تعداد هم تاثیر داشته قطعا
چون اخرین بار تعدادش 10 میلیون بود
اگه تو این دو سال بدتر هم نشده بوده ، حد اقل تعدادش رو دو برابر کرده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو