2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
ممنون عزیزم لطف کردی .راستی مورفو کدوم میشه توبرگه آزمایش که میگین ۱ کمپرس یخ وهنوز امتحان نکردیم گ ...

پس دی اف آی خوبه....

مورفولوژی آبنرمالو زده ۹۹ پس نرمالش میشه ۱ درصد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شیاف رکتال چقد بعدش استراحت میخاد؟ حتما باید دراز بکشیم؟ و اینکه اگه بیس دقیقه بعدش دسشویی ...

بیست دقیقه بعدش چون دفع داشتی شاید زود بوده دقیق نمیدونم.....

من کلا واژینال استفاده کردم برا همین دقیق نمیتونم چیزی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در مورد اندومتر به من گفت رحمت یه حفره خالیه نمی دونی با چه حالی رفتن پیش آصف جاه ،وقتی سونوم کرد ...

وا حفره خالی !!
دکتر رزاقی کلا چون تخصص تو زمینه لاپرا و هیسترو نداره به نظرم یه کم ریسکه ادم پیشش هیسترو بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نمیدونم اونسری گفت دو هفته وقت داری با تغذیه نرمال بشه احتمالا این سری انسولین بده . البته دکتر غدد ...

اره خیلی بالا نیست
اما برای اینکه راحت بتونی غذا بخوری و بچه هم وزن گیریش دچار مشکل نشه میگم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من چند بار گفتم .ولی گفتن نمی خوان .خودم سرخود سفکسیم ۴۰۰ بخورم

سر خود نه
اصولا هم ازیترو میدن چون جراحی باز نکردی که
تماس بگیر بپرس

عزیزم میزان شکست دی ان ای اسپرمو نشون میده..... با نمونه اسپرمه..... باید مرکز ناباروری انجام بشه ...

ممنونم دوست عزيز🌹🌹🌹🌹بزرگواريد🌹

مراكز ناباروري ندادن ولي دو سه جا دادن تحركشون مورد داشت تعداشون ١٣٠ بوده همه ي مراكز و مورفو ٣٦،، ولي متاسفانه تحرك ٥٠درصد فقط😭 الانم الكارنتين ويال و كيوتن استفاده ميكنن يه مدت هم پنتوكسي به مدت دو ماه، خودم هم آزهاي پيشرفته اي ندادم، ازمايشات اوليه ي ابن سينا فقط، كه اونم پرولاكتين بالا بود بقيه نرمال، فقط يك سري فاكتوراي انعقادي رو بررسي كردن كه ظاهرا موردي نشون نداد ولي با ين حال دكتر گفت خطري نداره كه باردار شدي سلكسان شروع كنيم محض احتياط،، همينا رو فقط انجام داديم

...
بتا روز چهاردهم 890  و بتای روز شانزدهم 1850 بود

چقد عالی

بچه ها راسته که میگن بتا هرچی بالاتر باشه احتمال پسر بودن نینی بیشتره؟😊

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بیست دقیقه بعدش چون دفع داشتی شاید زود بوده دقیق نمیدونم..... من کلا واژینال استفاده کردم برا همین ...

اولین بار بود

اولش دوبه شک شدم که دوباره بذارم

اما دیگه نذاشتم توکل بخدا ایشالا مسئله ای نباشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام دوستان

من سه سال هست منتظرم

این ماه دارو خوردم که روز دوم پریدیم برام بدا آی وی اف

از خدا خواستم معجزه کنه و همین ماه باردار بشم و نیازی به ای وی اف نباشه

یک هفته دیگه موعدمه

با دلهای پاکتون برام دعا کنید

مورفو ا درصد خوبه یا بد؟

خوب مطمئنا خوب که نیست.....

وقتی میگه مورفولوژی نرمال یه درصده یعنی فقط به درصد از اسپرما سکلشون نرماله و بقبه یه ایراد ظاهری دارن.....

یا دمشون عیب داره یا سرشون.....

یا دو کلن با کلی ایراد دیگه....

اما خوب خیلی با همون یه درصد جواب گرفتن...