2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست

سلام بچه ها

انا .لاله و بچه هایی که سرکلاژ کردی یه خواهش ازتون دارم کمکم کنید

من هفته پیش رفتم سونو تنومالی گفتن طول سرویکست ۲۷ هست دکترم با اینکه دید چیزی نگفت .دکتر سونو گفت یه هفته شیاف استفاده کن بیا اندازه بزنم هفته بعد رفتم گفت دهانه رحمت کمی باز شده و طول سرویکسم ۲۰ شده .سریع به دکترم گفتم سلام .ی . پریروز اورژانسی سرکلاژ شدم .به من می گفتن اگه عمل بشی احتمال پارگی کیسه اب هست یا عفونت .یا برو با دترو استراحت کن .خیلی حال بدی داشتم .گفتم سرکلاژ کنید . انجام دادم .اما بعد از عمل بهم انتی بیوتیک نداد .این نگرانم کرده

یا امام رضا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه منظورت لیلای خودمونه که یه زمانی فعال بود تا جایی که خبر دارم نه اما ایشالله به زودی خبر م ...

ایشالا...شمانی نی تون چیه اناجون?نی نی دومیه...بعدیادم رفت گفتین شرایط شوهرتون چطوری بودک طبیعی باردارشدین?

والا چی بگم؟ خوبه دکترت لااقل اعتقاد به چیزی داره..... مثلا سن بالا.....

آنا جون من بخام آزهای ایمنی رو بدم بایدبرم متخصص زنان یا ایمونولوژی؟از بچگیم ایمنیم پایینه زمستونا زیاد سرماخورده میشم و آلرژی مزمن نسبتا شدید دارم کل سال بنظرت سرم برای من اصلا نیازه ؟به دکترم گفتم گف نیاز نیس

آنا جون من بخام آزهای ایمنی رو بدم بایدبرم متخصص زنان یا ایمونولوژی؟از بچگیم ایمنیم پایینه زمستونا ز ...

ارمغان جون شما خارج رحمی شده بودید درسته؟ از اولش درد و لکه بینی داشتی یا هفته های بعدش؟ بتات اولش چجوری رفت بالا؟ ببخش از سوالم

ارمغان جون شما خارج رحمی شده بودید درسته؟ از اولش درد و لکه بینی داشتی یا هفته های بعدش؟ بتات اولش چ ...

بهار جون بتای اولم ۱۱۷ بود رشد بتا نرمال بود تکرار کردم اما بعد اینکه لکه بینی پیداش شد بعد ۴ روز درد تخمدان راست و لگن داشتم انتقالم فرش بود تخمدانم بزرگ شده بود ولی نفهمیدم چرا باعث سقط شد ،ساک داخل رحم بود

لاله جون مى شه لطفا آدرس دفتر بيمه سلامت كه شما رفتين بيمه سلامتتونو به بيمه ايرانيان تغيير دادين رو ...

باید مدارک شناسنامه و کارت ملی  از  خودت و همسرت و دفترچه هاتون ببری دفتر پیشخوان  مبلغ ۲۵۰ هر نفر همونجا پرداخت کنی صادر میشه

سلام بچه ها انا .لاله و بچه هایی که سرکلاژ کردی یه خواهش ازتون دارم کمکم کنید من هفته پیش رفتم سون ...

عزیزم شاید یادش رفته یاداوری کن.....

من دقیقا در مورد سرکلاژ نمیدونم اما حتما استراحتتو بیشتر کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالا...شمانی نی تون چیه اناجون?نی نی دومیه...بعدیادم رفت گفتین شرایط شوهرتون چطوری بودک طبیعی بارد ...

عزیزم این یکی پرنیه.....

عزیرم والا اخیرا که در مورد شرایط همسرم اطلاعی نداشتم اما خوب قبل آخرین میکرو مورفو بین صفر و یک و تحرک تند نزدیک صفر یعنی پنج بود.....

خلاصه شرایطش خوب نبود.....

حالا یا با اون شرایط معجزه شامل حالمون شده یا معجزه باعث شده شرایط همسرم بهتر بشه.....

الله اعلم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com