2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
مرسی صبا جون. آی وی اف و میکرو ک فرق زیادی ندارن.درسته؟

نه عزیزم تقریبا یکین فقط تو مرحله لقاح فرق دارن.....

الان اکثرا همون میکرو انجام میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا دوستان واردترن طبق اطلاعاتی که من دارم توی میکرو اسپرم و تخمک رو توی ازمایشگاه شستشو میدن و به ...

مبکرو اسپرم داخل تخمک تزریق میشه ولی تو آی وی اف اسپرم باید خودش وارد تخمک بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعنى طبيعى امكان نداره ؟ماه پنجم اقدامم . خودم مشكلى ندارم دكترم گفت

عزیزم خوب تحرک پایینه برا طبیعی اما غیر ممکنی نیست.....

مرسی که همش جواب میدی💙💙 خدایا منم شکمم قلمبه شه😍

آمین عزیزم.....

ایشالله اون روزارم میبینی.....

انقدر شکم و باسنت قلمبه بشه از در خونه رد نشی.....

خخخخخخخخ.....

حالا تا این حدم نه اما قلمبه میشی ایشالله با وروجک یا وروجکهای تو دلت.....

سلام دوستان .... برای دادن ازمایش dfiکه نسخه لازم هست، میشه تو همون ابن سینا دکتر اورولوژ بنویسه؟

احتمالا واست بنویسن.....

مبارت باشه عزیزم ، ایشالا ۹ ماه بدون استرس و به خوشی سپری کنی

عزیزم این سونوی چهار بعدیمه برا دخترم که تو ۱۸ هفته و ۳ روز انجام دادم نگاه کنی سایزا پایینترم هستن.....

یکی دو هفته کوچکترن.....

سلام دوستان..هزینه ی میکروچقدهس?

عزیزم دقیق نمیشه گفت.....

بستگی به مرکز و داروهات داره.....

حدودای ۷-۸ حالاکمتر یا بیشتر در نظر بگیر.....

عزیزم دقیق نمیشه گفت..... بستگی به مرکز و داروهات داره..... حدودای ۷-۸ حالاکمتر یا بیشتر در نظر بگ ...

ممنون عزیزم...من کاربرجدیدنیستم قبلااینجازیادازتون سوال میپرسیدم...الان ده روزه رفتم ای یو ای...امیدی ندارم بفکراینم دیگه وقتموهدرنکنم برم ای وی اف یامیکرو...

سلام دوستان

من شنبه سونو شدم(27 روز بعد از انتقال) و به لطف خدا یک جنین دیده شد که خداروشکر قلب هم داشت.اما چند روزی هست واقعا ضعف و تهوع دارم.اگه راهکاری برای بهتر شدن این حالت دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به همگی 

لیلی مبارکه ..

آنا جون همفکری میخام

میدونی من نه ماهه که دارم مکملایی که دکتر نوشته رو.میخورم وهرماه به دلایلی سیکلم 

به تعویق میفته 

حالا که خواستم شروع کنم وقراره یک تا پنج قاعدگی برم ...همزمان مصاحبه های دکتری همسرم هم شروع شده ووقتش نبود مثل اینکه..از طرفی هم خانم دکتر اخر هفته دیگه میره مرخصی تا یه ماه !!

نزدیک قاعدگی هم هستم 

نمیدونم چکار کنم ؟!

.همفکری گلم جای من بودی میرفتی مطب؟

قراره هم هیسترو.بشم نمیدونم برنامه ش چیه !!

میترسم اینهمه راه رو.برم بهم بگه مرخصیه !

با منشی که صحبت کردم گفت اگه واسه مشاوره س بیا !

گیج شدم

آمین عزیزم..... ایشالله اون روزارم میبینی..... انقدر شکم و باسنت قلمبه بشه از در خونه رد نشی..... ...

تچکررررر تچکررررررر💙💛💚 نی نی توام صحیح وسلامت بیاد بغلت😍😍😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘