2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
فدات بشم...... عزیزم والا به من گفت باید مدام مصرف کنی و وقفه ندی ولی خوب باید چکاپ بشیم برا اطمینا ...

بله مرسی متوجه شدم پس چکاپ دوره ای لازمه..دیگه بابت این قرص با  دکتر پادمهر ویزیت میشم..مردد بودم با دکتر آصف جاه پیش برم یا دکتر پادمهر البته واسه جراحی هر دو پزشک جراحم بودن..باز هم ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم برا شمام اونایی که رنج ندارنو باید متخصص با مقایسه اعداد نتیجه گیری کنه..... مثلا سی دی ۵۶+۱۶ ...

مرسی عزیزم

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه...خدایا دست من به آسمانت نمی رسد، اما دست تو که به زمین می رسد...
خوب ایشالله خودت فعلا مشکل نداری..... و نخواهی داشت اما هیچ وقت با اطمینان نگو من مشکل ندارم چون بر ...

یعنی توی چکاپ های اولیه هیچ مشکلی نداشتین و بعدش که دارو های ناباروری رو مصرف کردین ، عوارض داشته و مشکل ایجاد شده براتون؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستی شنیدم دکتر جنتی برای درمان DFI بالا، نزدیکی داشتن مرتب رو توصیه می کنه. حواستون به این هم باشه

دقیقا دکتر جنتی اینو به ما هم گفت . که هر چی اسپرم تازه تر باشه ساختارش بهتره . همسرم داره اجرا می کنه هر روز :)

کمپرس یخ هم هر روز می ذاره چند ساعت .

دیگه هر کاری از ما بر می اومد انجام دادیم . بقیه ش دست طبیعت و قسمته . 

عزیزم برا درداتم به نظرم ایزوپرینتو قطع نکن بخور.....

آنا جون من کلا خیلی ادم استرسی و فکری هستم . به نظرت به خاطر قندم و اینکه گاهی کمر و دل درد دارم به دکتر بگم بتامتازون بزنم خوبه ؟؟ آخر این هفته وارد هفته ۳۱ میشم . به نظرت خیلی  ضرر داره ؟؟؟ یا واسه اطمینان و اینکه خیالم راحت بشه بزنم بهتره ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم چسبندگی چه ربطی به پریودی داره؟ به نظرم حتما یه بررسی پیش متخصصش برو..... ملینیک آندومتریوز ...

ممنونم آنا جان...آخه خانمه میگه کلا دهانه رحمت چسبیده و اصلا ماده وارد رحم نمیشه که حتی وضعیت داخل رحم مشخص بشه.امروز رفتم دوباره ماده تزریق کرد ولی بازم ماده رد نمیشه و همش برمیگرده بیرون...

متاسفانه من شیرازم ولی مرداد ماه وقت گرفتم بیام پیش پزشکهای تهران...حتما برای این مورد هم مراجعه میکنم به ابن سینا..

من نمیدونم چرا همش عجیب ترین موارد باید درمورد من صادق باشه😳

د 

عزیزم برا درداتم به نظرم ایزوپرینتو قطع نکن بخور.....

آنا جون یه مشکل دیگه هم دارم اینه که چند روزه یه سمت شکمم قلمبه میشه و سفت میشه نمیدونم نی نی هست یا انقباضه . جفتم قدامی هست میشه مال اون باشه ؟؟ خیلی فشار رو مثانم هست احساس سنگینی میکنم ولی ادرارم خیلی کمه منظورم اینه احساس پر و سنگینی دارم همش . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یعنی توی چکاپ های اولیه هیچ مشکلی نداشتین و بعدش که دارو های ناباروری رو مصرف کردین ، عوارض داشته و ...

عزیزم چکاپهای اولیه تستهای روتینن.....

بله عزیزم به منم گفتن مشکلی ندارم.... 

عکس رنگی نرمال.....

سونوها نرمال.....

آزها نرمال.....

پریود منظم و سر وقت.....

تخمکگذاری نرمال.....

بعد دو تا میکروی منفی تازه تستهای تکمیلیو دادم و معلوم شد خودم کشکل ایمنی و انعقادی دارم که با تستهای روتین رو نشده بودن و با تستهای تخصصی خودشونو نشون دادن.....

آندومتریوزمم تشخیص داده شد.....

همسرمم تست دی اف آی داد و معلوم شد دی اف آی هم بالاست.....

خلاصه همخ اینا رو شدن و درمان و کنترل شدن و نهایتا میکروی سومم مثبت شد به لطف خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من کلا خیلی ادم استرسی و فکری هستم . به نظرت به خاطر قندم و اینکه گاهی کمر و دل درد دارم به ...

عزیزم والا من زده بودم.....

به عوارضشم فکر نکردم چون ترجیح دادم اگه ریسک زایمان زودرس داشتم یه جوری کنترل بشه.....

باز با دکترت مشورت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com