2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
ممنونم عزیزم . پس انگار این ب۶ و ب۱۲ و ... یه جورایی حکم مکمل قبل از سیکل رو داره . من دارم می خورم ...

عزیزم کمپرس یخ تاثیرش قابل ملاحظه تره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله درسته چيز بدي نيست  اما فكر ميكردم اجبارش براي كسايي هستش كه امكان هايپري دارن  بعد ...

عزیزم غذاهای نشاسته ای هم حکمش مثل نشاستست.....

اگه مستعد یبوستی نخور.....

مربای به خوبه ولی به خام قابضه.....

مکملم والا من فقط مکمل تجویزی دکترمو استفاده کردم که تقریبا کامل بود و به فکرم نرسید چیز اضافه تری نیازه چون همه چیو در نظر گرفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم اصطلاح آزمايش ذخيره تخمدان چيه ؟؟

Amh

آنتی مولارین هورمون....

سلام دوستان  من الان ٣روزه شروع به قرص ldكردم و قرصهاى ويتامين با همسرم ،يك لوله دارم و اين لو ...

عزیزم بستگی داره چه مدته ال دی میخوری.....

معمولا اوایل خاصیت جلوگیریش کمه یعنی ریسکش هست.....

عزیزم والا بستگی به شانس داره مثلا ما چون میدونستیم مشکل داریم بعد دخترم اصلا جلوگیری نداشتیم اما شکر خدا معجزه خدا شامل حالمون شد و طبیعی در کمال ناباوری باردار شدم.....

پس غیرممکنی وجود نداره....

سلام آنا جان من امروز پانکچر شدم  خیلی اوضاعم بده من نمیدونم چرا کتف راستم اینقدر درد داره و ...

عزیزم میفهمت....

شما احتیاطا رژیم هایپریو رعایت کن و اصلا دولا راست نشو و به خودت فشار نیار.....

امروز به دکتر گفتم ، گفت آزمایش ذخیره تخمدان چون هزینه اش بالاست ما به کسایی که مشکل ندارن توصیه نمی ...

عزیزم چه دکترای با ملاحظه ای یعنی نگران صد تومن دویست تومنمون هستن؟

اون وقت میلیون میلیون هدر میره که هیچ هی منفی پشت منفی و هی سقط پشت سقط.....

شکست روحی و جسمی پشت هم.....

البته روی کلامم فقط شما و دکترتون نیست اما واقعا از اینکه انجام ندادن یه آز رو با صرفه جویی هزینه های جزئی توجیه کنن خندم میگیره.....

البته خنده تلخ من از گریه غم انگیزتره.....

من نمیگم شما باید آز ذخیره میدادین.....

مثلا اگه دکترت میگفت به فلان دلیل علمی یا به خاطر فلان نتیجه و..... نیازی نبوده آز ذخیره بدی قابل قبول بود اما توجیه این مدلی و با پیش کشیدن هزینه ها واقعا اعصاب منو خورد میکنه.....

ببخشید دخالت می کنم ولی تست amh هزینه ش ۱۳۵۰۰۰ بود تو رویان حالا مراکز دیگه رو نمی دونم و اینکه انج ...

خوب دیگه عزیزم صد تومن دویست تومن لابد ارزشش بیشتر از میلیونهایی هست که هزینه پانکچر و انتقالمون میشه......

به خدا این مواقع حس میکنم دکترا به شعورمون توهین میکنن!!!!!!

به خدا اگه برگردن بگن به تو ربطی نداره چرا ننوشتم بهتر از این توجیه مزخرفه!!!!!!!

من یک اچ سی جی داشتم.و سه شنبه شب زدم.چون ۳۶ ساعت بعدش یعنی پنج شنبه صبح پانکچر داشتم. چرا به شما د ...

عزیرم کسی که ریسک هایپری داره معمولا یکی براش تجویز میشه.....

اتریسا جان برای مصرف ویزان یا هر دارویی که مهار کنه شدت اندو رو موافقم باهات اما دنبال درمان خارج از ...

مرسی عزیزم اما خب من که لوله ها کات شدن و شانس طبیعی رو ندارم محبورم ویزان رو ادامه بدم تا مدتها...واسه همین میگم اگه شرایطی باشه شانسم رو اونجا امتحان کنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دم كرده رازيانه برا تقويت رحم و تخمدان خوبه  يا ن ؟؟ كسي تجربه اي داره ؟؟

عزیزم بستگی داره مثلا برا کسی که آندومتریوز داره خوب نیست.....

اگت اشتباه نکنم استروژن داره.....

پس همینطوری نباید بخوری باید ببینی با شرایطی که داری برات خوبه یا نه.....

[QUOTE= 63671312 ]عزيزم اگر ال دي ها رو هر روز سر موقع مصرف كني، احتمال بارداري صفره خيالت راحت...[/ ...

گفتم که عزیزم ماه اول ریسک هست از دوره های بعدی سیف تره.....