2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سوال منم هست. و اینکه این پلی کیستیک بودن بده؟ ذخیره تخمدان بالا بودن بده آیا؟ اگر چیز بدیه و ...

دوست عزیزم من چهارده ساله درگیر سندرم تخمدانه پلیکیستیکه پیشرفته هستم که اصلا بدون داروپریودنمیشم وبه خاطراینکه هیچ وقت تخمک ازادنکرده تخمدونام برای پانکچر همیشه هایپرمیشدم چون تمام تخمکازیریه لایه ی چربی مونده بودن که باتحریک تخمدانهام تخمکای زیادی رشد میکردن اینم یه نوع بیماری هستش دیگه خوبی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پلی کیستیک به ذخیره تخمدانی بالا ربطی داره؟ توی سونوهام ننوشته و همش میگفتن هیچ مشکلی ن ...

من ذخیره تخمدانم نمیدونم چنده اصلا نمیدونم این آزمایش رو دادم یا نه خخخ 

ولی از پلی کیستیک بودن نترس عزیزم چیزی نیس که اتفاقا یه عالمه تخمک تپل بدست میاد که میتونی فریز کنی بعد اینکه نی نی اولت بدنیا اومد بری اونیکی نینی هارم بیاری خونه 😍😍😍

من قبل اینکه برم رویان هرجا سونو میدادم تو برگه ها مینوشت پلی کیستیک البته من پلی کیستیک خفیفم یعنی وقتی لاغر میکنم پلی کیستیکم برطرف میشه دوباره که وزنم بره بالا پدیدار میشه 

ولی بعضی ها ازاول پلی کیستیکن .اگه الان هایپر شدی فقط رژیم غذایی تو رعایت کن بعد اینکه میگن درصد گرفتن جنین فریز یه کم بیشتر از فرش هستش این دوماه استراحت کن تا اینکه جنینات انتقال بدی 😚😚😚

خداجونم شکرت       
آره واقعا خیلی دل نگرانم 😞همش میرم برگه آزمایشم نگاه میکنم ب خودم روحیه میدم چقد دیر میگذره این روز ...

سلام به همگی 

به مامانای جدید تبریک میگم 

دریادل جون  

نگران نباش عزیزم ..سعی کن اروم باشی وبه اتفاقات خوب فکر کنی ..ان شالله همه چی بخوبی پیش بره .

روشانیلو 

خدارو شکر همه چی خوب بوده ...دیگه استرس چیزی رو نداشته باش واز بارداریت لذت ببر !

انا جون

لاله جون 

خدا قوت عزیزان!

عزیزم باید عدد ذخیره ات رو بدونی عدد ذخیره ات چنده؟ اگه زیر 3 هست هایپر نمیشی عزیز

از كجا بايد بدونم ذخيرم چند 

اسم اصطلاح آزمايشگاهيش چيه 

پس بار اول انتقالم تخمك بيشتري داشتم 

تا بار دوم 

اينسري بهم گفت ضعيف تر شده 

اما بازم وظعيتم خوبه 

توكل ب خدا ان شاءالله ب خوبي برام پيش بره 

اول از همه عدد ذخیره تخمدان یه پیش اگهی از اینهکه جقدر ریسک وجود داره برای هایپری از 3 به بالا باشه ...

ممنونم دوست خوبم

من از ذخیره تخمدانم خبر ندارم ولی دکتر میگه کمتر از حد نرماله.البته اینو با سونو میگه و تا حالا آزنایش ندادم

اصلا بد نییت .من بعد از سه روز سرکار رفتم کلی هم هر روز کای پله بالا پایین می کردم

ممنونم ندا جونم که جواب دادی.مرسی از دعای قشنگت.ایشالا نی نیم میمونه پیشم.

من نمازو ک نشسته میخونم.. قران و ذکرم که سرجاش.

آره غذاهای ابکی میخورم.جوجه و کبابم میخورم که بعد غذا راه میرم یکم که یبوست نگیرم.انجیرهم خیس میکنم میخورم.کلم پیچو میوه هم میخورم.

اجیلم مث پسته و بادوم هندی و اینا.اما زیاد نمیتونم بخورم.

به همسرم گفتم مربای به بخره .. این نشاسته که میگن چطوری باید استفاده کرد؟

شوهرمم حرف تورو میزنه میگه چرا بد باشه اتفاقا بیرون میری حالو هوات عوض میشه.توخونم زیاد که دراز باشم حوصلم سر میره یکم راه میرم یا به پشتی تکیه میدم میشینم.

دسشویی فرنگیم استفاده میکنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فقط ارامش داشته باش عزیزم .قران بخون .ایت الکرسی بخون .غذاهای ملین بخور که یبوست نگیری .انجیر خیس کن ...

ندا جونم توام آی وی اف کردی؟بار اول مثبت شد؟

الان بارداری؟

واینکه خدای نکرده جنین ها از بدن خارج شن با ادرار با چشم دیده میشن؟؟

والا داشتم این سایتها رو میخوندم خانوما نوشته بودن اینو خوردم کلا دراز بودم اونکارو کردم.. من گفتم وا من هیچکاری نمیکنم مث اینا ک.. ناراحت بودم باخودم.شوهرم میگه خدا بخاد بمونه میمونه به اینا نیس.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یعنی چی چکار کنی بهار جان؟ شما کاری نمیتونی بکنی که عزیزم متوجه سوالت نشدم ولی در کل با این تعداد ت ...

منظورم. اينه اصرار کنم که بلاست نشه ؟ تازه ماما میگفت اگه تعداد کم باشه همشو بلاست میکنیم اگه زیاد باشه نصفشو 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سایزش خوب بود دکتر ایمونولوژی من گفت نگران نباش پرد تاثیری رو کیفیت تخمک نداره مکمل ها هم خب دو سه ...

دکتر توکلی به من گفت پرد برای کیفیت تخمک خوبه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
صبا جون مامان شدنت مبارک باشه انشالله بسلامتی بیاد بغلت

ممنونم عزیز

الهی روزی شما

دنبال علائم نباش دوست من سومین میکروش نینی دار شد. سر دوتای اول علائم داشت و منفی شد سومی رو هیچی تا موقعی که بچه لگد نزد همش میگفت نکنه عیچی توش نیست الکی میگن 😄 علائم بارداری اگرم بخوان باشن بعد دوهفته و ازمایش میان سراغت

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم فقط رفتن نیست که بری خوب باید بشینی..... به نظرم یه بهونه بیاری نری بهتره..... مثلا بگو کمرد ...

بیشتر خونه مامانم هستم اناجان استراحت میکنم

ولی خونه مادرشوهر استراحت نمیشه به یه بهونه دیر رفتیم زود برگشتیم😄

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ