2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست

دوستان

منم شکر‌ خدا لطف خدای مهربون شامل حالم شد

بتام شد ۵۲۰ روز ۱۴

ولیتکرار ندادم هم دکترم هم کسای دیگه و ازمایشگاه بهم گفتن نیازی نیست چون عددت خوبه و مشکوک نیست

فقط امروز بیبی چک گذاشتم مثبت شد

هنوز باورم نمیشه

برام دعا کنین تا اخرش خوب باشه

الهی نصیب همه ارزومندا بشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط سوال دارم

پله و با ماشین رفت و امد مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

مسیر بین شهری مثلا هفته یبار

فردام باید برم دوجا دعوتم هردوشون سی تا پله دارن

نمیخام هم فعلا کسی بفهمه

یه خانمی که برام تو همین جا پیام گذاشته بود ظاهرا بدون بیهوشی پانکچر داشتن البته گفتن که ایران نبوده

بله عزيزم من بودم و ايران زندگى نمى كنم 

كلا قانونهاى اروپا براى درمان نابارورى خيلى سخته نسبت به ايران.

اما پانكچر بدون بيهوشى خيلى برام جالب بود وقتى داشتن با ساكشن تخمك هارو مى كشيدن مى تونستم همه رو از مانيتور ببينم.

فقط سوال دارم پله و با ماشین رفت و امد مشکلی ایجاد نمیکنه؟  مسیر بین شهری مثلا هفته یبار فرد ...

راستش اينجا كه به من از روز اول انتقال گفتن برو زندگى عاديتو شروع كن حتى ١٠ دقيقه هم بعد از انتقال هيچ كس استراحت نكرد كلا اينا به استراحت مطلق هيچ اعتقادى ندارن اما بهتره من خيلى نظر ندم و دوستانى كه تجربه باردارى دارن راهنماييت كنن🙏🏼🌸ايشالا دوران حاملگى خيلى خوبى داشته باشى و با براى همه ما منتظرها هم دعا كنى كه مى گن دعاى زن حامله خيلى زود اجابت مى شه😍🌸

انا جون و بقیه بچه ها من چند وقته تو خواب مخصوصا ماهیچه های پاهام میگیره حتی گاهی از دردش بیدار می ...

كمبود ويتامين D نداري احيانا؟؟

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستان منم شکر‌ خدا لطف خدای مهربون شامل حالم شد بتام شد ۵۲۰ روز ۱۴ ولیتکرار ندادم هم دکترم هم کس ...

مباركت باشه ، به سلامتي دنياد بياد...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
راستش اينجا كه به من از روز اول انتقال گفتن برو زندگى عاديتو شروع كن حتى ١٠ دقيقه هم بعد از انتقال ه ...

عزیزممم چشم

من خودم روزهای مثل شمارو چندسال تجربه کردم

امروز گفتم به جبران تمام بیبی چک هایی که همش با کلی امید میزدم و یه خط میشد دلم میخاد کلی بیبی چک با دو خط ببینم

دکتر منم اعتقاد به استراحت مطلق نداره

ولی چون اوایل بارداریه پله و دست اندازهای جاده ها گفتم شاید اذیت کنه

انا جون و بقیه بچه ها من چند وقته تو خواب مخصوصا ماهیچه های پاهام میگیره حتی گاهی از دردش بیدار می ...

لاله جون منم دقيقا همينطورم، بيدار ميشم كمي قدم ميزنم اوكي ميشه، دكترم گفت طبيعيه، غلظت خون رو نگفت، البته برخي اوقات دچار لرزش و خواب بردن هم ميشم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
فقط سوال دارم پله و با ماشین رفت و امد مشکلی ایجاد نمیکنه؟  مسیر بین شهری مثلا هفته یبار فرد ...

اگر لك بيني نداري مشكلي نيست فقط آرو آروم برو بهت فشار نياد...

عزیزم من روز بعد از انتقالم از یزد برگشتم رفسنجان شبم چون خونم دوبلکس هست دو سه بار پله ها رو رفتم اومدم ولی باید یواش بری رعایت کنی که کمردرد نشی پروژسترون که دکتر حتما بهت داده این از بچه مراقبت میکنه مگر اینکه جنین ودش مشکل داشته باشه در کل خیالت راحت آرامش از همه چیز مهمتره ایمان داشته باش که مادر قوی هستی و بچت هم از خودت قوی تر فقط خوش باش خیلی خیلی مبارکت باشه گلم

خانما یه سوال دارم....یکی از دوستانم مرکز ناباروری اراک میره میگه سیکلش رو شروع نکردن گفتن دارو تو ا ...

سلام عزیزم خوبی؟آره خیلی جاها دارو نیست .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....