2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم نه من شیاف رو داشتم تا یکی دو هفته پیش که اونو کم کم قطع کرد..... پرولوتونم کنار شیاف داشتم ت ...

نه من از اول سه تا شياف داشتم، الان يك هفته است كه خودم دوتاش كردم چون به سختي شياف خارجي گير اوردم، نميدونم كارم درست بود يا نه، البته دكترم چكاپ قبلي گفت قطعش كنم، حالا به نظر شما آمپول رو پيشنهاد بدم، راستش عفونت ادرار گرفتم، دو دوره سفكسيم ٤٠٠ خوردم حالا امروز دوباره آز دادم، اميد به خدا برطرف شده باشه، تو نت خوندم سطح  بالاي پروژسترون ميتونه ايجاد عفونت كنه ، شما ميدونين؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام‌،‌تورک آنا‌، من رفتم‌سونو قرزانه،خوشبختانه گفت مشکلی نیست ،، حالا نمیدونم ، باز دلم آروم نمیگیر ...

روشا جان امروز یادت رو تو دلم میکردم خدارو شکر که همه چیز روبراه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره کلا به باباش رفته گرماییه..... طبعشم فکر کنم گرمه هم زود عرق میکنه هم کلا گرماییه..... وقتی تک ...

ای جانم...ماشالله...خداحفظش کنه...چقدرحس خوبیه وقتی از بچه های گلتون صحبت میکنید.از طرف من یه ماچ حسابی بدین بهش

د 

سلام دوستان عزیز . من یه سوال داشتم. عدد ذخیره تخمدان چطوری معلوم میشه?واسه کسی که میخواد میکرو انجام بده اینکارو میکنن. من ابن سینا میرم .چیزی از عدد ذخیره بهم نگفتن. من با اولم که پانکچر کردم 15تا تخمک داشتم 

من روز دوم انتقالم با هواپیما از تهران تا بندر عباس اومدم . الان میبینم توی تاپیکها نوشته تا سه روز استراحت مطلق و بعد ترجیحا با هواپیما سفر نکنین. من ابن سینا پرسیدم گفتن مشکلی نیست میتونی روز دوم با هواپیما بری. آیا ای موضوع توی منفی شدن میکرو نقش داشته

سلام‌،‌تورک آنا‌، من رفتم‌سونو قرزانه،خوشبختانه گفت مشکلی نیست ،، حالا نمیدونم ، باز دلم آروم نمیگیر ...

خداروشكر🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
چرا تو بکوبی لیلا جون ان شاء ا... خدا خودش کله ی اونایی که باید بکوبه به زودی میکوبه !! همچنین دماغ ...

فدااااااااااات لاله جان    . انشاءالله. آمیییییییییییییییین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیز . من یه سوال داشتم. عدد ذخیره تخمدان چطوری معلوم میشه?واسه کسی که میخواد میکرو انجا ...

آزمايش AMH مربوط به ذخيره تخمدان هست...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

یه سوال دارم، دکترم بهم ول وومن داده، بعد سه چهارتاش معده دردای شدید گرفتم، نمیتونم بخورم. یه جا خوندم که کپسول رو باز کنم مواد داخلش رو با غذا بخورم، یه جا دیگه هم گفته اصلا اینکارو نکنید، اسید معده خاصیتش رو از بین میبره. کسی میدونه درستش چیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آها متوجه شدم، پس دوزش واسه همه يكسانه تقريبا همون هفته اي ٢٥٠ ميشه، به منم گفت ٢٥٠ بزن كه داروخانه ...

عزیزم خوب اگه مشکلی نداری ایزوپرینم نیاز نداری من روزی دو تا دارم فعلا.....

اگه احساس نیاز کردی میخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم به نظرم ریسک نکن.....

هواپیما رو هم اون سری گفتم به خاطر اختلاف فشار میگن نری.....

عزیزم ببین شرایطت جوریه اگه رفتی شهرستان و خدای نکرده به مشکل خوردی خوب پیش هر دکتری که نمیتونی بری چون دکترت به شرایطت اشراف داره من جات بودم نمیرفتم.....

ببین من حتی الان با اینکه همه چی طبیعیه کلا تا زایمانم جایی نمیرم.....

لااقل من حاضر نیستم ریسک کنم تو که با اون همه سختی خودتو به اینجا رسوندی منطقی نیست ریسک کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه من از اول سه تا شياف داشتم، الان يك هفته است كه خودم دوتاش كردم چون به سختي شياف خارجي گير اوردم، ...

خوب عزیزم به مرور اونم کمش کن اگه سرایطت استیبله فقط احتیاطا میخوایی با دکترت مشورت کن پرولوتون بده.....

پرولوتون پانصد که دو هفته یه بار بزنی.....

از شر شیافم راحت میشی.....