2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
مرسی انا جان امیدوارم واقعا از پریود نباشه من فقط شیاف پروژسترون استفاده میکنم

به خاطر همون پروژسترونه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من استرادیول روزی ۴ تا و اکویین روزی ۳ تا داشتم ک امروز دکتر گفت ۳ تا اکویین قطع و کلروکین ه ...

عزیرم خوب شاید منظورش این بوده شروع کنی له قطع کردن.....

یعنی کمش میکنی و به مرور قطع میکنی......

کلروکین همون جای پرد بود درسته؟

یه روز یکی کن بعد نصف بعد نصف رو یه روز درمیون.....

اکویینم که مثل استرادیوله دیگه اونم به من گفته بود کمش کنم بعد قطع کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من ستروتاید رو ساعت 6عصر میزنم منوپیور رو ساعت 7:30 .و گونال اف رو ساعت 4 یعنی کار بدی میکنم ...

نه عزیزم اگه دکترت اینطوری گفته موردی نداره چون ظاهرا دکتر مامانی طاهام تجویزش این مدلیه.....

میبینی به گل پسرم داره....

پس معلومه سیکلش جواب داده.....

ب نظر شما من ك الان لاپرا هيسترو و خراش داشتم   بعد از اولين قاعدگيم سيكلم رو شروع كنم خوبه ؟؟ ...

عزیزم معمولا سیکل بعد شروع میکنن.....

اما خوب من سه ماه بعد لاپراهیسترو و خراش انتقال دادم.....

چون یه ماه هم میخواستم طبیعی ترای کنم.....

یعنی بعد لاپراهیسترو و خراش پریود شدم بعدش طبیعی اقدام کردم بعد که جواب نگرفتم پریود شدم و ال دی و بعدش پانکچر و انتقال فرش.....

اما معمولش همون بعد اینکه بعد لاپراهیسترو و خراش پریود شدی وارد سیکل میشن.....

البته بیشتر در مورد هیسترو خراش اینطوره حالا لاپرا هم این وسط باشه دقیق نمیدونم ببین دکترت چی صلاح میدونه.....

ب نظر شما من ك الان لاپرا هيسترو و خراش داشتم   بعد از اولين قاعدگيم سيكلم رو شروع كنم خوبه ؟؟ ...

فقط یه چیزی از تجربه خودم بگم....

من که میدونین برا درمان آندومتریوزم لاپرا کردم که کنارش هیسترو و خراشم دادم.....

من که همیشه دردهای وحشتناک پریودی داشتم بعد لاپرا که پریود شدم بازم درد داشتم اما نه به شدت قبل.....

وقتی زنگ زدم که پس چرا بازم درد دارم گفتن چون هنوز جای التهابات بافتهای برداشته شده هست و تا این التهابات نرن درد طبیعیه.....

منم رفتم تو کار پنیرک چون ضد التهاب خوبیم بود برا تقویت رحم و درمان عفونتهای زنانه هم عالیه.....

خلاصه دو پریود درد رو داشتم اما پریود سوم من یهویی دیدم لباس زیرم خیس شده یعنی کاملا بدون درد پریود شده بودم......

چیزی که هیچ وقت تجربش نکرده بودم.....

جوری که حتی با اینکه پریود بودم همه کارهای تایید داروها و سرم و..... رو خودم انجام دادم اونم منی که موقع پریودیم زمینگیر میشدم.....

خلاصه بعد این همه وراجی منظورم اینه شاید اون فرصتی که دادم تا التهابا از بین برن هم بی تاثیر نبوده تو نتیجه گرفتنم.....

سلام من چند وقته از نوک سینه هام ترشح آبکی میاد یه دفعه لباسم خیس میشه کسی اینجور بوده؟

دیگه دارن خودشونو برا خدمت رسانی آماده میکنن......

بازم به دکترت بگو ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه.....

کلا وقتی تخمک گ انجام میشه پروژسترون میره بالا ممکنه در اثر دارو ها این ماه چند تا فولی داشتی تو س ...

روز دوم پری بهم گفت که یه فولیکول 12 دارم 

لاله جون قراره با آمپول سینافکت سیکل بعدیم شروع بشه دیگه تخمک گذاری نمیکنم؟

خدایا شکرت😙

سلام دوستان

خیلی وقت بود به اینجا سرنزده بودم 

کلی خبرهای مختلف دیدم هست برای همه بهترینها رو ارزو میکنم 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
فگ کنم تنها راهم هم همین باشه 😩عصرام هستن؟توچیکار کردی نادی جون؟؟میشناسی که؟ماهیرخم

آره عزیزم میشناسم دکتر هم صبح هست هم عصر 

من که تو مرحله انتقال گیر افتادم از قبل عید دارم میرم برای انتقال هر دفعه به یه دلیلی کنسل میشه باید دوباره صبر کنم پریود بشم دوباره برم کجا تخمک کشی کردی

خدایا شکرت😙

درود به همه دوستان 

یه سوال داشتم، بایو کیمستری(biochemistry)  که تویی آزمایش 18هفتگی ریسک 1:51میزنه، معنیش چی میتونه باشه؟ باید ارجاع بشه به متخصص زنان؟ چیز بدی هست؟ 

آره عزیزم میشناسم دکتر هم صبح هست هم عصر  من که تو مرحله انتقال گیر افتادم از قبل عید دارم میر ...

چرا باز کنسل چیشده ایندفعه؟یزد تخمک کشی کردم .شدیدا هایپر شدم ولی نمیتونم اینجا بمونم برخلاف میلم .اینجا خیلی اهمیت میدن ولی با رضایت خودم و رضایت پزشکی قانونی میخوام تمرور مرخص شم😭بیام شیراز نمیدونم چیکار گنم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
چرا باز کنسل چیشده ایندفعه؟یزد تخمک کشی کردم .شدیدا هایپر شدم ولی نمیتونم اینجا بمونم برخلاف میلم .ا ...

خب اگه برات خطر داره همونجا بمون اگه نمیتونی بمونی هم سریع بیا اینجا ویزیت شو تا مشکلی برات پیش نیومده

منم اول مشکل ضخامت داشتم حالا که حل شده پروژسترونم بالا میره انتقال نمیدن

خدایا شکرت😙