2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
مطمئنی بین دکا و منوپیور نیم ساعت قراره فاصله بدی مجدد بپرسیا.....

بله آنا جان گفت قبل از ١٠ صبح دكاپپتيل رو بزنم نيم ساعت تا يكساعت بعدش منوپيور رو بزن 

١٢ ساعت بعد منوپيور رو بزن 

مگه درستش چطور بايد باشه ؟ چقدر بايد فاصله باشه؟؟

حالا باز صبح تماس ميگيرم ميپرسم 

مثلا ٩ يا ٩/٣٠ صبح دكا رو بزن نيم يا يكساعت بعدش منوپيور 

راستي دكا هم ٠/١ هستش

اره لاله جان پیش خود مرضیه مهرافزا اره کاملا معتقدم ظهیری بسیاار زیاد دستش سبکه  انتقال دادم ...

ان شاء ا... فردا خوش خبری عزیزم
اصلا به علائم نیست
منم هیچ علامتی نداشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم توهم نیست منم تا چند مدت پیش زیر دستم حسش میکردم اما الان گاها با چشمم گذرا میبینم.....

عزیزم خدا حافظش باشه
شیطونکی شده پس برا خودش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ببخشيد من لاپرا هيسترو شدم خونريزي دارم 

البته ديروز خيلي كم و بود و تبديل ب لك شد 

اما امروز تحركم بيشتر شد خونريزيم بيشتر شد 

تا چند روز طول ميكشه ؟؟

بعد الان ميتونم حمام برم ؟؟

فراموش كردم اينارو بپرسم

آناجون ببخش من اینبار ی چیز عجیب و غریب شد معذرت میخوام شرمنده واضح توضیح میدم به شدت ترشح بیرنگ دار ...

ثمین جون ترشحت به خاطر تعداد زیاد فولی هست و بالا رفتن هورمون استروژن نگران نباش
نزدیکی ممنوع نیست
اما بهتره با .... باشه تا باعث عفونت نشه

جدی ؟من تازه میگفتم تحرک داشته باشم تا فولیام تپل شن .خل و چل شدم رفت پی کارم.لاله چشمت روز بد نبینه ...

نه عزیزم حق داری لوس چیه
ادم تو این دوره خیلی حساس میشه
هم استرس تاثیر داره هم شرایط هم به هم خوردن هورمون ها

لاله جون چرا پروژسترون من اینجوری شده سری قبل روز 18 شد 6 این سری روز 12 شد 9  چرا انقدر زیاد ...

کلا وقتی تخمک گ انجام میشه پروژسترون میره بالا
ممکنه در اثر دارو ها این ماه چند تا فولی داشتی
تو سونو ها نگفته بود فولیکول داری؟

نه درسته به نظرم، منم وقتي حس ميكنم تكونه دست ميذارم رو شكمم يهو قلپ قلپ ميكنه يه لحظه زير دستم ...

همچنین عزیزم
ان شاء ا... همه ی بچه های اینجا تجربه اش کنن به زودی

ان شاء ا... فردا خوش خبری عزیزم اصلا به علائم نیست منم هیچ علامتی نداشتم

ممنونم عزیزم ان شاالله با دعای شما

هر چی خیره

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام  من ديروز لاپرا هيسترو و خراش داشتم  چسبندگي ٤٠ درصد لوله ي سمت چپم و لك آندرومتيوز ...

خدا رو شکر که مشکلات رو شدن و حل شدن
نه عزیزم سیکلت بلنده

دوستان شماها بعد انتقالتون تا ازمایش علائم و احساس پریود نداشتین؟؟

من واسه پریودام چون منظم هم هست همیشه یه عالمه علائم دارم و از بعد روز سوم انتقالم تمام اون علائمو داشتم و دارم البته چند‌روزه کمتر شده اما هنوز بیشترشون هستن

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ببخشيد من لاپرا هيسترو شدم خونريزي دارم  البته ديروز خيلي كم و بود و تبديل ب لك شد  اما ...

باید یه چند روزی استراحت داشته باشی
حموم هم طبق نظر پزشکه
اگه گفت میتونی بری برو

دوستان شماها بعد انتقالتون تا ازمایش علائم و احساس پریود نداشتین؟؟ من واسه پریودام چون منظم هم هست ...

اون دردا به خاطر داروهاست عزیزم
خود انتقال به داخل رحم هم ایجاد مقداری اسپاسم میکنه که شبیه درد های پریوده

بله آنا جان گفت قبل از ١٠ صبح دكاپپتيل رو بزنم نيم ساعت تا يكساعت بعدش منوپيور رو بزن  ١٢ ساعت ...

عزیزم والا من مهار رو صبح و تحریک تخمدانو عصر میدونستم....

یا نهایت برعکس.....

این مدلیشو نشنیده بودم احتمالا اینم یه روال دیگست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشيد من لاپرا هيسترو شدم خونريزي دارم  البته ديروز خيلي كم و بود و تبديل ب لك شد  اما ...

عزیزم به چند روزی خواهی داشت با یه مدتم لک طبیعیه.....

من یادم نیست کی رفتم حموم فکر کنم بعد ترخیص از بیمارستان رفتم.....

اما خوب زیاد نمونی بهتره بازم میخوایی فردا زنگ بزن بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com