2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
پنج تا ندارم کلا یازدا تا دارم پنج تا تخمدان راست شش تا تخمدان چپ  ولی اندازه هاش کوچیک و ریز

عزیزم اندازشون برا سونوی روز ۸ خوبه نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفترچه ايرانيان رو بگيرم هر دكتر متخصصى تو مطب خودش مى تونن برام آزمايشهارو بنويسن يا فقط بايد بيمار ...

نه دیگه هر دکتری میتونه
اما اگه سبلامت معمولی باشه حتما باید تو بیمارستان برات نسخه کنن چه دارو چه ازمایش چه سونو و...

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هاش ام جی زدم و سینال اف چون گونال اف هر چی گشتم نبود  و بوسرلین تا خط ۲۰

هاش ام جی چی زدی؟

این سری یعنی سینال اف داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توی این گرما روزی 4تا سفیده تخم مرغ اوق .اوق.خخخخ .باشه چشم سعی خودمو میکنم.دوغم خوبه به نظرم نه؟لال ...

اگه دکتر میخواد فریز کنه اشکال نداره دوغم بخور
اما اگه فرش میخواد انتقال بده نخور
سفیده رو حتما بخور
میدونم واقعا هم اوق داره
اما بخور چاره ای نیست

دردات طبیعیه احتمالا کلی فولی ریز هم داری

استخر چیه دختر خوب!!
کلا شنا کردن خطر هم داره با این همه فولی !!
تازه عفونت هم بهش اضافه کن
و کلری که وارد بدنت میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای خوب  من میکرو انجام دادم  امروز روز هفتم انتقالمه ولی هیچ علائمی ندارم  ...

عزیز دلم اصلا علایم بارداری بعد بتای + میان نه قبلش.....

قبلیا مال داروهاست و رفلکس بدن به داروها.....

من بی علامت ترین بودم عزیزم......

نمیدونم سیکلم چند روزه هست  خدا کنه بزرگ بشه امیدم و از دست دادم 😢

درخواست دوستیمو بپذیر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستای خوب  من میکرو انجام دادم  امروز روز هفتم انتقالمه ولی هیچ علائمی ندارم  ...

بی بی خواهشا قبل آزمایش نزن.....

سلام دوستان اگه یادتون باشه من دیروز گفتم که انتقال داشتم همه چی عالی بود تا صبح ساعت۵ که به جای ا ...

آخي! الهي كه به خير بگذره🙏🏻 فقط يه سوال؟ همراه با خون ادراري درد و سوزش هم داري؟؟ واسه اين ميگم كه شايد عفونت ادراري گرفته باشي... آب زياد بخور

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بله این سری سینال اف داشتم هاش ام جی هم نمیدونم برای  کجا بود الان خونه نیستم ببینم

ایشالله خیره عزیزم.....

عزیز دلم اصلا علایم بارداری بعد بتای + میان نه قبلش..... قبلیا مال داروهاست و رفلکس بدن به داروها.. ...

مرسی توک انای عزیز خیلی امیدوارم کردی عزیزم 

چرا بیبی نزنم ؟

الهی امیدم تویی🙏
آخي! الهي كه به خير بگذره🙏🏻 فقط يه سوال؟ همراه با خون ادراري درد و سوزش هم داري؟؟ واسه اين ميگم كه ...

ممنونم انشالله

درد که فقط درد پهلومه که اونم وقتی خون تخلیه میشه آرومتر میشه

سوزش هم بعد تخلیه خون دارم( ببخشید واضح توضیح میدم،انگار که مثانه پره و باید تخلیه بشه اما بعد چند قطره یهوو قطع میشه که اونم به خاطر لخته های خونه که جلوی مجرا رو گرفتن)

بهم آموکسی سیلین دادن

حالا تا فردا باید دووم بیارم تا اورولوژ ببینتم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام تورک آنا جان عزیز زنگ زدم ابن سینا برا ۲۰نوبت داد  به نظر شما هیچ جا بدون نوبت انجام نمی د ...

سلام آنا جون منظورم آزمایشdfiهمسرم جایی دیگه بدون نوبت انجام نمی دهند چونکه فقط همین هفته مرخصی داره تا پنج شنبه ابن سینا برای یک هفته دیگه نوبت داده

آنا جون من دوباره سیکلم کنسل شد به خاطر بالا بودن پروژسترون روز 12 پروژسترونم 9 بود نمیدونم چرا اون ...

آزمایش پروژسترون تو نسخه مینویسن پروژسترون ؟ برا استرادیول ک مینویسن E2

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود