2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم  خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم خيلي اذي ...

عزیزم توکل برخدا انشالله که مشکلی پیش نمیاد خواهری.والا درست و غلطش رو نمیدونم ولی میگن کسانی که سنشون بالای 30هستش اکثرا براش عدد ان تی میره بالا و اصولا هم موردی نیست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم  خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم خيلي اذي ...

من هم دوستم وهم یکی از شاگردام،دوتاشون هم تو غربالگری تشخیص سندروم داون بهشون دادن ودستور سقط......هردو تصمیم گرفتن بچه هاشون ر نگه دارن وسقط نکنن.

الحمدلله هردوبچه سالم هستن .

دختر دوستم الآن چند ساله شده وسالمه سالمه.

پسرشاگردم هم الآن یکسال ویکماهه هست وسالم و زیبا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

هردو اینها غربالگری دوم ر هم نرفتن.

هردو باهمسراسون هم تحصیلکرده و مهندس هستن.اماتصمیم گرفتهبدن درهرشرایطی بچه ر نگهدارن .و خدارشکر بچه ها سلام بدنیااومدن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم نگران نباش تا ۳.۵ نرماله فکر کنم

بهار جون دیگه جدی مبارکه خیلی برات خوشحالم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

عزيزم ميدونم شرايط سختيه ولي خواهشا اينقدر زود خودت رو نباز و اميدوار باش هنوز كه قطعي نشده؟! انشالله كه بخير ميگذره🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
لاله جان هيدروسل چيه شوهر من الان برا بار سوم عمل تسه ميشه ؟؟؟ يه خانوكي رو ديدم شوهرش براي هر انتق ...

عزیزم من عمل واریکوسل رو گفتم فدات شم

البته تسه هم به هر حال عمله و هر بار بیهوشی داره و در کل هر عملی عوارض داره
همین پانکچر هایی که ما میشیم هم کلی عوارض داره اما خب چاره ای نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوب همه مون بار اول شرایطمون مشابه بوده..... ایشالله شمام اونایی هستی که بار اول جواب میگیرن. ...

ممنونم آنا جان🌹

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
تجویز نکرده و چیزی هم بهم نگفت ولی توی برگه ای که برای امادگی قبل از انجام عکس بود نوشته بود که از س ...

عاشق جمله اخرت شدم :))

ببین الان بیمارستان بهمن فک کنم همه رو میذارن متاسفانه بلاست بشه
این سری یکی از بچه ها برای بار سوم پانکچر داشت و دو دفعه قبل تعداد تخمک هاش کم بود اما این بار ده تا تخمک داشت
به جای اینکه 3 بسته اش کنن تا نیاز به پانکچر مجدد نداشته باشه گذاشتن همه شون بلاست بشن و فقط 3 تاش بلاست شد و بقیه از دست رفتن!!

بهمن فک نکنم قبول کنن
یا شاید از دکتر بخوای و بگه و تاکید کنه یه تعدادش رو بذارن که 3 روزه فریز بشه
بستگی به بیمارستانی که میری داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من درد نداشتم برای عکس دردش برام مثل پریودی بود  می گن اونایی ک درد ندارن لولشون با ...

باز بوده دیگه مایع رد شده
چسبندگیش کم بوده

سلام بر همه ی عزیزان.من امروز رفتم سونو فولیکولام حرکت کرد خداروشکر از 10 رسیدن به 12 توی دو روز .از ...

وای خدا رو شکر
دیدی گفتم نگران نباش رشد میکنن
دختر بد :))

ان شاء ا... همه اش جنین میشن
بعد 4 بسته جنین انتقال میدی و هر بار دو تاش میگیره و 8 تا نی نی خواهی داشت
به حرف اقا هم گوش دادی!! :)))))))))))))

من فعلا 16تا فولیکول دارم که سایز 13تاش 12هستن . 3تاش 10/ولی درد شدید دارم زیر شکمم

فدات شم سفیده تخم مرغ بخوری ها
روزی 4 تا بخور
"با نمک بخور
مایعات هم بخور
غذات هم فقط پروتئین

سه خطی یعنی دو لایه و این بهترین حالت برای لانه گزینی هست

خوش بختم عزیزم از آشناییت من هم رشت هستم احتمالا دکتر شما ظهیری نیست؟ کلا دکتر ظهیری خیلی به مسائل ...

سلام عزیزمم

اخی منم خوشبختم

اره ظهیری میرم و بسیااار قبولش دارم و بشدت از معرافزا خوشم نمیاد

اتفاقا نظرم برعکسه که ظهیری دقیقتره . اما مهرافزا رو اصلا نمیپسندم

و تمام دوروبرم هرکی رفت مهرافزا با چندبار نتیجه نتیجه نگرفت و با ظهیری بار اول جواب داد.

من الان حسم میگه منفیه

چون من و اون کسی که همزمان با من تخمک کشی داشت از شانس بدمون روز عمل ظهیری نبود و اصغرنیا انجام داد. و هردوتامون توی سونوی مطب ظهیری خیلی راضی بود و فولی و تخمکای خیلی خوب و زیادی داشتیم اما موقع عمل حیلی کم کشید که حتی به فریز هم نرسید :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ