2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان عزیز من تازه با اینجا آشنا شدم خوشحالم از آشناییتون. من ۱۶ اردیبهشت برای اولین بار انتقا ...

چندتا جنین انتقال داده بودین؟؟

گریدش چند بود؟؟؟

چندمین انتقالتون بود؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دکترم بهم گفت خودت دیگه پروژسترونتو کم کن الان ده هفته و ۴ روز سن بارداریم از تاریخ پریودم هست ولی سن جنین تو سونو چند روز جلوتره نمیفهمم کی دیگه خلاص شم از آمپول پروژسترون چون به شیافم حساسیت داشتم از اون هفته دوشنبه یروز در میانش کردم الان یدفعه قطع کنم مشکلی پیش نمیاد بنظرتون؟

عزیزم خود کرمان نیستم ساکن شهرستانم 

میشه بگین کجا ؟ اگرامکانش هست ادرس بدین چون من دنبال طب سوزنی هستم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
چندتا جنین انتقال داده بودین؟؟ گریدش چند بود؟؟؟ چندمین انتقالتون بود؟؟

دوتا جنین انتقال دادم از ۴ تا جنین که داشتم گرید ۸B بود سه روز قبل عمل تخمک کشی داشتم که ۶تا تخمک کشیدن و بار اولم بود که انتقال و کلا میکرو انجام دادم

میشه بگین کجا ؟ اگرامکانش هست ادرس بدین چون من دنبال طب سوزنی هستم 

کرمان - بم - میدان امام جنب پاساژ فرشته - کلینیک خانم دکتر کلثوم بهزادی

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
کرمان - بم - میدان امام جنب پاساژ فرشته - کلینیک خانم دکتر کلثوم بهزادی

ممنون عزیز. لطف کردی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام دوستان عزیزم من امروز آزمایشمو تکرار کردم و خداروشکر بالا رفته🙏🙏...آنا جون من الان تو هفته چندم هستم؟ من برای محاسبه چندتا سایت رفتم هر کدوم ی چیزی گفتن..آخرین پریودی ۶ خرداد و انتقالم ۲۴خرداد

امروز دوباره آزمایش دادم و‌منفی شد.

دو سری قبل زیر نظر طرازی بودم. این سری رفتم رویان. الان یه بسته جنین رویان دارم و نمی دونم چیکار کنم. طرازی خیلی اخلاقش بده یه بار گریه ام انداخت. من دادم برام استخاره زدن و برای شروع دوباره رفتم رویان. نمی دونم شاید اشتباه شد. اون موقع نوبت گرفته بودم ک دوباره برم مطب طراری اما برای رویان گفتم استخاره بزنن شاید تو‌ نیتم اشتباه کردم! شاید باید میرفتم باز مطب طرازی

امروز دوباره آزمایش دادم و‌منفی شد. دو سری قبل زیر نظر طرازی بودم. این سری رفتم رویان. الان یه بسته ...

عزیزم واقعا متاسفم ایشالا ک دفعه بعد با جنینایی ک برات مونده حتما مامان میشی ..منم با بسته آخر جنینام مثبت شدم خداروشکر