2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
باز مال شما یه امیدی هست من روز 15بتا1بود

عزیزم من این بار سوممه دیگه داغون شدم. بعد فکر کن برا هر ویزیتی میومدم تهرانو برمیگشتم. الان خیالم راحت بود که باردارم و دیگه همینجا اهواز میرم زیر نظر دکتر امیرزادهکه خیلی دوستش دارم خیلی اخلاقش خوبه و و واقعا هم باسواده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله باید شنبه تکرار کردم گرچه چندان نمیشه امیدوار بود. فقط استرادیول می خورم و پروژسترون تزریق می ک ...

آخه من از روز انتقال 3 تا استرادیول، 2 تا اکوئین در کنار فولیک اسید و امگا  3 و آسپرین می خورم 

2تا پروژسترون و 1 عدد سلکسان میزنم و شبی یه شیاف میذارم.

برام عجیب بود که داروهای شما انقدر کمه

عزیز زنگ زدم ، گفتن یه بار دیگه برو ، گفتم به دکتر اطلاع نمیدین ،‌گفت نه لازم نیست ،،، حالا من شنبه ...

عزیزم والا برا حرکتها که زوده چون هم شگم اولته هم فکر کنم قدامی بود....

خوب وروجکت تنبل تشریف داره.....

پیش صدری رفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون روز ۱۷بودم

عزیزم بازم جای امید هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فدات شم ،، دختره  گلم اینکه توو سونو تکون نخورد با اینکه ۲-۳ ساعت اونحا بودم و ۳ بار شکل ...

عزیزم به هر حال ضربان قلبش که نرمال بوده....

خوب خواب بوده چیکار کنه.....

تو خواب برات ملق بزنه؟

خیلی اذیت میکنیا مامانی شیطون.....

عزیزم والا برا حرکتها که زوده چون هم شگم اولته هم فکر کنم قدامی بود.... خوب وروجکت تنبل تشریف داره. ...

آره عزیزم پیش صدر رفتم‌، نگرانیم از اینه که توو‌سونو جرا تکون نخورد‌،،،بعد دکتر صدر بدون اینکه بهدقلبش‌گوش بده و‌یا چیز دیگه رو ببینه‌،گفت اگه مشکلی داشت میگفتم ،، فقط‌تکون نخورد ،،، چشمشو نشون داد و سرشو اندازه گرفت ، بعد گفت خوب دیده نمیشه شنبه بیا،،نمیدونم چرا بهش نگفتم اقلا قلبشو ببین که میزنه یا نه

سلام به همگی آنا جون آزمایش تیرویید و پرولاکتین میشه هروقت انجام داد یعنی دوران پریودی هم نباشه اشک ...

عزیزم تیروئید که فرق نمیکنه پرولاکتینم فکر کنم فرق نکنه اما شرایطشو باید رعایت کنی.....

تو کانال یه فایل گذاشتم با عنوان تستهای هورمونی عالیه تمام شرایط آزها هست.....

اگه پیدا نکردی بگردم برات پیدا کنم.....

مامامینو جون جنین چند روزه انتقال دادی؟

فکر کنم بلاستوسیت بودن. چند روزشو‌نمیدونم. اینم انگار همون موقع توی اتاق عمل دکتر یا شاید بچه های اتاق عمل بود شنیدم که یکی داشت می گفت. همونطور ک گفتم این سری برای اینکه ارامش داشته باشم سعی کردم حساس نباشم و فقط با ارامش از خدا بخوام بهم ببخشه

آره عزیزم پیش صدر رفتم‌، نگرانیم از اینه که توو‌سونو جرا تکون نخورد‌،،،بعد دکتر صدر بدون اینکه بهدقل ...

عزیزم حتما خواب جوجه عمیق بوده  فکرای منفی نکن استرس خوب نیست واسه جنین