2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
عزیزم نگران نباش همه میگن بارداری اول یه کم دیر متوجه تکونا میشی  این استرسم ول کن از اول انتق ...

عزیزم فدات شم ،، دختره 

گلم اینکه توو سونو تکون نخورد با اینکه ۲-۳ ساعت اونحا بودم و ۳ بار شکلات خوردم و آب خوردم و نیم ساعت بعد رفتم سونو ، ولی باز تغییر موقعیت نداد نگرانم کرد ،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز زنگ زدم ، گفتن یه بار دیگه برو ، گفتم به دکتر اطلاع نمیدین ،‌گفت نه لازم نیست ،،، حالا من شنبه ...

روشا عزیزم تو رو خدا اون بچه رو انقد استرس نده گناه داره آخه شما از اولش استرس داشتی 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم فدات شم ،، دختره  گلم اینکه توو سونو تکون نخورد با اینکه ۲-۳ ساعت اونحا بودم و ۳ بار شکل ...

ای جاااانم خدا دخترتو سالم و سلامت برات حفظ کنه 

انشالله چیزی نیست عزیزم

خداجونم شکرت       

سلام به همگی

آنا جون آزمایش تیرویید و پرولاکتین میشه هروقت انجام داد یعنی دوران پریودی هم نباشه اشکالی نداره؟

ببخشی هروقت آزمایش دارم میپرسم ،یادم نمیمونه کی باید رفت مشغله ذهنیم زیاده

😘😘😘😘😘

ناراحت شدم عزیزم ولی اینباراگه انتقال دادی یه ماه قبلش روغن سیاه دونه به کمروزیرشکمت بمال خیلی تاثیر ...

روغن سیه دونه برا چی؟ مگه چه تاثیری داره؟ والا من  تو یه کلیپی دو تا روغن دیدم با هم میزدن ب شکم دو  شب انجام دادم اما ترسیدم خوب نباشه ادامه ندادم