2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
قربونت برم خدا از زبونت بشنوه. یعنی پسرم تنبله؟ اگه اینجور شد هر جا که هستی اگه نتونستم حضوری بیام ب ...

عزيز دلم واقعا دركت ميكنم اين لحظات سخت و دير ميگذره  از خدا برات بهترينها رو ميخوام  ان شاءالله همينطور ك دوستان گفتن دير لانه گزيني كرده و بتا دير بالا ميره نا اميد نباش تا اينجا با اميد اومدي ما بقيه رو هم اميدوار باش خدا كريمه بخوااد ميشه توكل ب خودش كن 

خودت رو مشغول كن با استغفار كردن 

لا حول ولا قوة الا باالله 

و حتما امروز بعد از نماز مغرب سوره كهف رو بخون 

سوره كهف حكم محافظ داره مابين جمعه ها خيلي هم ثواب داره حتما بخونش 

و ب بقيه دوستان هم پيشنهاد ميكنم بخونينن هميشه از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه هم وقتشه 

امروز هنگام غروب آفتاب دعا دعا كنيد بعد از اذان دعا بخونيد 

ك بيشترين زمان مستجاب شدن دعا همين غروب پنج شنبه تا غروب جمعه ست نصفه ي شب ك بگذره، بعد از اذان ، حتما اين ها رو انجام بدين ن اينكه بگيم حالا ب خاطر مشكلمون نه ، اينا بايد برامون عادت بشه 

استغفار زياد كنيد 

پيغمبر خودمون روزي صد بار هميشه استغفار كردن پس ما بايد چقدر استغفار كنيم ؟؟

من تو اين راه تجربه اي ندارم و خيلي كمه 

اما دوست دارم هميشه براتون دعاااا كنم

ب خدا با خوشحاليتون خوشحال و با ناراحتيتون غمگين ميشم ❤️ 

دعا كردن شايد خدا خواست و مستجاب شد اما اگر نشه حكم ذكر كردن رو داره و برامون ثواب نوشته ميشه 

خدا ب هممون كمك كنه و هميشه همراهمون باشه و بهترينها رو ب صلاحمون بخواد 

آمين 💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان از ازمایشگاه برگشتم رنج بارداری بالای۲۰و‌مال من۲۴/۱۶ احتمالا منفیه اما باید شنبه دوباره ازم ...

ان شاءالله که بارداری خانمی. شنبه با یه بتای عالی همه را شگفت زده خواهی کرد. داروهات را هم قطع نکن

سلام بچه ها
روزتون به خیر
وقت نکردم پیامای این دو روز رو بخونم

من امروز نوبت سونو انومالی داشتم
امروز 18 هفته و 5 روز هستم طبق تاریخ انتقال

بچه ها دکتر گفت مایع دور جنین یه کم زیاده
اول گفت یا مشکل معده داره یا کلیه یا اگه اینا نرمال باشن ممکنه قندم بالا باشه
بعد از سونو گفغت معده و کلیه اش نرماله
منم قندم رو بعدا که اومدم خونه با دستگاه اندازه گرفتم با اینکه شکلات و بیسکوییت خورده بودم ، اما قندم هم خوب بود 87 بود
البته دو ساعت بعد از خوردن اینا بود
وزن جنین هم 271 هست

خیلی نگرانم
تونت نوشته ممکنه یه سری مشکلات و ناهنجاری ها عامل زیاد بودن مایع دور جنین باشه
مثلا شکاف کام یا لب
یا نقص لوله ی عصبی

از طرفی طبق جدولایی که هست انگار وزن جنین با هفته 18 -19 همخوانی نداره
من نوبت دکترم تا دو شنبه اس

میشه اونایی که انومالی اسکن انجام دادین بگین مقدار شاخص اب دور جنین (AFI)  چند بود ؟ و همین طور وزن جنین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اخه این داستان دیر لانه گزینی کردن مال اوناییه که طبیعی باردار میشن. من بیچاره میکرویی بعید میدونم ه ...

عزيزم سعي كن فقط مثبت ببيني خدارو چه ديدي ما كه از حساب و كتاب كاراي اون سر درنمياريم!! بعدم ديدم كه ميگم اين امكان هست ديگه، حتي يه بنده خدايي بود كه دوقلو هم باردار شده بود و تو آزمايش اول منفي نشون داد و آزمايش دوم بتاي بالاي ١٠٠٠ !!!! البته ممكنه خطاي آزمايشگاهي هم بوده باشه واسه اين.... ولي كلا مورد زياد بوده كه بتا دير بالا رفته و حتي يكي از فاميلاي خودمون تا حدود ٢/٥ ماهگيش آزمايشاش منفي ميشد!!! پس فعلا به خودت انرژي مثبت بده انشالله كه خدا هم دلت رو شاد ميكنه🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
یه بسته جنین دیگه دارم. از خدا خواسته بودم که اینبار مثبت باشم تا اون جنینها رو اهدا کنم به اون بنده ...

خدارو شكر كه بازم جنين داري و انشالله كه ديگه به استفاده از اونا نياز پيدا نميكني...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
خانمی قشنگ درکت میکنم منم همش لحظات بعد از مثبت شدن را با خودم مرور میکردم که چی کار کنم منم خیلی ...

عزيزم اميدوارم شما هم مثبت بشي دل خودت و بقيه رو شاد كني🙏🏻😊