2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام به دوستانی که فردا میخوان برن ازمایش بدن. واستون صلوات نذر میکنم . انشاالله جواب همگی مثبت می ...

ممنونم گلم انشالله شما هم حاجت روا بشین من هم عصر میرم آزمایش حداقل تا عصر یه کوچولو هم که شده امید دارم 

ایشالله امروز تاپیک پر شادی بشه!!!!!

منتظر خبرای توپتون هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا امروز منفی شدم داروهامو قطع کردم پریود شدم میخوام باز بلافاصله ال دی بخورم و ماه بعدش برم برای انتقال ( خدارو صد هزار مرتبه شکر یه بسته جنین دارم) 

نظر شما دوستان چیه ؟؟ آیا نیاز هست فاصله بدم؟؟؟

آنا امروز منفی شدم داروهامو قطع کردم پریود شدم میخوام باز بلافاصله ال دی بخورم و ماه بعدش برم برای ا ...

شماهم آی وی اف کرده بودید؟

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
آنا امروز منفی شدم داروهامو قطع کردم پریود شدم میخوام باز بلافاصله ال دی بخورم و ماه بعدش برم برای ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما عزیزم من جات بودم عجله نمیکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به خاطر به هم خوردن تعادل هورمونیه حتما زنگ بزن بپرس عزیزم 

مرسی لاله جان...متاسفانه الان پیام تون رو دیدم و تا شنبه باید صبر کنم دکتر نیستن...امروز 10 روزه که خونریزی دارم کاملا روشن و فکر میکردم طبیعیه اما حالا که گفتید...ممکنه بخاطره آسپرین باشه چون در کنارش آسپرین تجویز کردن؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم احتمال داره از ورزشم باشه..... منم یادمه بعد پیلاتس حجم خونریزیام یه کم بیشتر شده بود.....

بله ممکنه از این هم باشه  و همینطور لاله جان هم گفتن احتمالا بخاطره به هم خوردن تعادل هورمونی باشه...البته آسپرین هم دارم 

الان 10 روزه که همچنان خونریزی دارم حجم کمتر ولی کاملا روشن. ..اما خب تا شنبه که دسترسی ندارم به دکتر...آنا جان به نظرتون زنگ بزنم بیمارستان آبان دکتر هستن اونجا؟؟و اصلا واسه همچین موردی جوابگو هستن..

شرمنده واقعااا که باید واسه همچین مواردی هم مزاحم شما بشم اصلا دلم نمیخواد سوالات پیش پا افتاده بپرسم ولی خب متاسفم که به حال خودمون رها میکنن و واسه شما و لاله جان مزاحمت ایجاد میکنیم..

بهترینها نصیب هر دو شما و دوستان خوب و همیشه همراه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
😍😍😍

مامان بهار مبارکت باشه😍😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم❤️❤️❤️ خدارو شکر 🙏🌹

انشااله دوقلوهم هستن نه ماه محکم بچسبن به دلت

عزیزم بارداری راحتی داشته باشی 🙏

من نمیتونم زیاد گوشی دستم بگیرم و اینترنت داشته باشم چون لک بینیم زیاد میشه. امروز بخاطر خبر بارداری شما اومدم سایت شکرخداخبر خوبی هم دادی😊😉😍😍 

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما عزیزم من جات بودم عجله نمیکردم.....

آنا جونم آمپول منوپیور همون آمپول منوتروپین هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

ببخشید دوست عزیز بنظر من اگه امکانش هست حتما دو سه ماه فاصله بده 

بزار بدنت به حالت نرمال برگرده از نظر روحی هم بهتره

😍😍😍

بهار جان عزیزمممم تبریک میگم بهتون آغاز مادرانگی تون رو....خیلی عالیه این عکس حس خوبی داره....مرسی که مارو شریک کردین تو این شادیه دلنشین و به یاد موندنی...لحظه هاتون سرشار از خوشی و سلامتی😘😘😘

سلام آنا جون خوبی عزیزم ؟ ببخشید چند تا سوال داشتم 1- سرم ivig را چند روز قبل از انتقال باید زد دکتر به من گفته 2 تا 4 روز البته من 17ام میرم سونو پیش دکتر نصر و فکر کنم 4-5 روز بعدش انتقال میده پس اصلا زودترم نمیتونم بزنم 2- من الان دارم پردنیزولون و استرادیول و دو روز در هفته لووتریکسین میخورم اینها از نظر زمانی باید چطور باشه ؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه ها من امروز یه کار بدی کردم صبح که داشتیم از خونه می اومدیم بیرون یه نفر ماشین شو جلوی پارکینگ پارک کرده بود من هم عصبانی شدم و دوتا لگد محکم به طایر ماشینش زدم که اگه دزدگیر داره صدا بده و بیاید بکش اون طرف حالا مشکلم اینکه اگه بر فرض اگه باردار باشم خیلی بد میشه