2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فعلا توی مرحله ی سونوهای سیکلم خواهری.امروز روز 9 سیکل بودم 7روزه امپولا رو شروع کردم

گلم اونجا ک گفتین فولیام ۱۰ و ۱۱ هست چی ؟؟ یعنی تازه سونو کردی سونو اول و سایزت فولی اینه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم اونجا ک گفتین فولیام ۱۰ و ۱۱ هست چی ؟؟ یعنی تازه سونو کردی سونو اول و سایزت فولی اینه ؟

سونوی اول رو روز 7 سیکل کردم فولیم 10 و 11 بود امروز روز 9 سیکلم بود باز همون بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوی اول رو روز 7 سیکل کردم فولیم 10 و 11 بود امروز روز 9 سیکلم بود باز همون بود 

آمپولان چیه با چ دوزی ؟ دکترت کیه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم دکتر طرازی به من همسرم دارو داد گفت مرداد پریود شدی زنگ بزن بیا واس شروع سیکلی دوماهی قبل یعنی ...

چ دارویی الان بهت داده قبل سیکل میکرو ؟

؟
گونال اف پن 900 که روزی 150واحد میزنم از امروز منو پیور 2پودر 1آب به گونالم اضافه شد.من میگم مثلا گونال رو بجای 150میتونم 225 بزنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من رشت دکتر میرم دکترمم دکتر رویا گبودمهری هستش

ساناز عزیزم شما که پبش دکتر طرازی رفتید نگفتن که همسرتون پیش دکتر امیر جنتی ویزیت بشن؟ اگر ویزیت شدن ...

نه عزیزم دکتر به همسرم قرص  فرتیل پلاس داد و گفت قبل میکرو امپول بزنه